Vedení kabelu snímače kadence?

13 nepřečtených
  • mtb.matysek

    Montuji na bika nový computer se snímačem kadence (Blackburn Delphi 5.0) a nějak nemohu přijít na to, kudy ten kabel vést tak, aby byl co nejvíc chráněn před proražením od kamení a taky aby nebyl moc vidět…poradíte jak to máte vy? V návodu to mají vedený po spodní rámové trubce, ale mě přijde být lepší vést to z řidítek omotaný na lanku od přehazovačky, potom spodem horní rámové trubky nebo omotaný kolem hadičky hydrauliky a pak po lanku k přesmykači dolů… Každopádně jiné nápady vítám

    0 0
    • zubatec  

      Asi by to tak bylo lepší, ale obávám se že ten kábl nebude dost dlouhý.

      0 0
    • Daf  

      Co vrchem spodni ramove trubky? ;) Kamarad Bulda vrta dirky do ramu a vede vnitrkem. To vypada uplne nejelegantneji, ale ne kazdy ma to srdce vrtat dirky do sveho ramu :)

      0 0
    • Patar  

      Dovolím ti položit otázku: Jaký význam má sníméní kadence u MTB disciplín? Jezdí se na MTB například časovky takového charakteru, kdy je třeba frekvenci šlapání neustále sledovat? Nějak tvému záměru nerozumím. Pokud potřebuješ tuto kadenci za každou cenu, pak pro MTB kolo je mnohem vhodnější bezdrátový systém např. SIGMA 1606 s kadencí prostřednictvím vysílačů a přijímačů v ceně do 1400,–Kč.

      0 0
      • jIrI___  

        Presne tu Sigmu mam, ale mel jsem ji asi o polovinu levnej. Kadenci na MTB vidim spis jako takovou zajimavost, ale pokud bych mel od snimace vest kabel, tak to bych si ji urcite nedaval. Ale i tak jsem zvedavy,jak dlouho mi snimac vydrzi, nez ho nekde ztratim :-))

        0 0
      • mtb.matysek  

        No kdybych si vybíral computer, tak si asi s kadencí ani nepořídím protože to zvýší akorát cenu a stejně ani pořádně nevím k čemu je to dobrý…ale protože jsem ho dostal a mám teď na výběr mezi namontováním držáku „s měřením kadence“ nebo „bez kadence“, tak to chci zkusit…

        0 0
      • Forester  

        ač jsem nebyl tázán, dovolím si odpovědět :-). ne každý má silničku a bika a tak na podzim přehodí pláště a najíždí kilometry na bikovi. a to se pak ta kadence hodí. mám HAC 4 PRO a ač mě kdysi stál osmičku, tak má pouze drátovou kadenci.

        Jinak, vedu to jako většina ostatních, tedy po horní trubce a pak dolů kolem přesmykače.

        0 0
    • zdenek  

      Mám přesně jak píšeš. Po horní rámové trubce. Na omotání kolem hadičky brzdy byl krátký kabel, tak je k ní souběžně přilepený páskou. Pak dolu po bovdenu k přesmykači.

      0 0
      • Fisi  

        Ja ho mam vedeny po spodni ramove trubce a prelepeny folii v barve ramu a nejde to moc ani videt a je to chranene

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse