Vaše zkušenosti s tréninkovými plány od cyklorenink.com, trenuj.cz a dalšími

19 nepřečtených
  • Bajker16

    Zdravim. Na příští sezónu bych chtěl začít jezdit podle tréninkového plánu a také si nechat udělat vyšetření laktátů. Zajímaly by mě vaše zkušenosti, případně názory na tyto servery zabývající se tréninkovými plány. Díky :-)

    Anketa: Tréninkový plán

    7x
    35%
    0x
    0%
    5x
    25%
    0 0
    • prodi  

      obrať se na www.cyklotrenink.com

      0 0
    • Stereo  

      Spokojenost. Pojal jsem to jako školu tréninku. Necelý rok jsem podle nich a jejich rad jezdil. Hodně mi to dalo a teď už si jedu podle svého při respektování všeho co jsem se od nich naučil.

      0 0
    • racker  

      Souhlas – www.cyklotrenink.com – mám s ním výborné zkušenosti.

      0 0
    • Andrea  

      Urcite zacni laktatovym testem, ja byla v Casri a byla jsem moc spokojena. Oba lekari – jak Vojtechovsky tak Martinek ti pak doporuci jak se vysledkem ridit a jak trenovat. Pak jsem si zaplatila na par mesicu ten zakladni treninkovy plan, docela to staci a je to sikovna vec. Kdyz ma tedy clovek dost moralky na to, aby podle toho jezdil :-)

      0 0
    • repa  

      Taky o tom vážně uvažuji. Už jsem psal e-mail p. Vojtěchovskému . Začnu od ledna . O tréninku vím celkem dost, taky jsem se dost zlepšil, ale dále to chce nějaké vedení. Taky bych to bral jako školu trénninku . Pojedu program Hobby a pokusím se to vydržet. Musím se obrnit silným morálem :-) Myslím si opravdu , že to nebude špatná věc. Člověk aspoň nemusí přemýšlet co ma jet dnes a co zítra a při jaké intenzitě. No a na experimentováni není čas.

      0 0
    • McBlacky  

      neuvažuji o tom, nmohl bych ani dodržet rozpisy z časových důvodů, ale bez debaty je to dobrá věc. Pokud se trenuje bez plánu tak se velmi špatně dá připravit na specifické závody a vyladit forma. Také rovnováha mezi silou a vytrvalostí nebo spíše nastavení dle požadavků závodníka je bez řízeného tréninku skoro nemožné. Navíc je v těchto cyklech počítáno i s regenerací… což hodně hobíků kteří trénují podle sebe podceňuje.

      cyklotrenink.com bych řekl u nás je nejlepší…

      0 0
    • repa  

      Práve jsem se díval na trénuj.cz . Je to od nich hnus co provedli. Úplně zkopirovali stránky cyklotrenink.com . Naprosto bez vlastního nápadu. Jen dali nižší ceny. Já se jasně rohodl pro cyklotrenink.com. Jednak je tam větší a myslím kvalitnější trenérska základna včetně lékařu. Stačí si přečíst články na KPO od p.doktora Vojtěchovského a je jasné jak je to v této oblasti vzdělaný člověk.Kolega má osobní zkušenost s p. doktorem Martínkem a nedá na něj dopustit.

      0 0
      • sadre  

        To myslis ten motor atd.No nevim,ale je to malinko divne napsane.Kdyz pan Dr.zacal mluvit o zimni priprave a zacne tam psat jak bude chodit na prochazky,tak to je clanek o hov**,alespon v mem pripade.A kdyz budes chtit neco poradit,vytahni penezeknu a on Ti rad poradi:))Ale tim ho nechci pomlouvat,urcite to je odbornik a vi co dela.

        0 0
        • kámen úrazu1  

          Odkuď jseš? Asi ještě studuješ, ale až budeš shánět zaměstnání, určitě by se nám hodil někdo, kdo za odvedenou práci nevyžaduje peníze.

          0 0
    • RADO77  

      Já trénuju na triatlon na www.trenink.info, ale dělají i solo tréninky na kolo (můj brácha si je nechává posílat) můžu taky jen doporučit. Zprostředkování vyšetření laktátů a prahů je taky samozdřejmostí. Jsem taky celkem busy v práci, ale vždycky odkonzultuju s trenérem příští týden a ten to upraví vzhledem ke služebním cestám, deadlinům projektu apod.

      0 0
    • Bajker16  

      Jdu do cyklotrenink.com – program HOBBY. Já už chci sakra nějaký slušný výkony ! :-D

      0 0
      • repa  

        Neboj přísti rok budeme na nějaký ty bedně :-)

        0 0
        • Bajker16  

          Na bednu jsem se párkrát dostal,ale pokaždý jako nejmladší účastník nebo jako jeden ze tří v kategorii junioři :-D

          0 0
          • Rychlej turista  

            Aspoň získáváš ty správné návyky :-). Já byl poprvé na bedně ve čtrnácti jako trojnásobný přeborník Ostravy na dráze. Startovali jsme dva a jemu bylo dvanáct :-D

            0 0
        • raceman  

          Hele a nezapomněl si na někoho s tou bednou? ;-)

          0 0
    • smallbrother  

      Nevím, spíš to je pro někoho s pravidelnou pracovní dobou, nebo studenta. U nás podle toho jezdili dva kluci (hobby) a ani jeden si to letos už prý nekoupí, moc se nezlepšili a tak pojedou v zimě a najaře podle loňskýho plánu (cyklotrenink.cz).

      0 0
      • Rychlej turista  

        Ona je totiž cyklistika a zejména ta silniční, hrozně jednoduchý sport. Je především o najetých kilometrech a pokud nemáš čas je najíždět, žádný, i sebelepší plán ti nepomůže, bez nich to prostě nejde. Takovému fotbalistovi se stačí občas proběhnout, mít trochu talentu a zbytek už okecá.

        0 0
      • McBlacky  

        tak to není dobrý jet podle starejch treninků, ty byly totiž psaný na jiný podmínky. Pokud jezdíš pořád tak se vyvíjíš mění se ti prahy, výkony atd…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.