• 8rob1

    Zdravím všechny, můžete mně prosím sdělit Vaše názory na tohle kolo?

    http://jizdni-kolo-bazar.sbazar.cz/…7018902.html

    Jedná se mně pouze o občasné letní vyjížďky cca 20–30km, takže se mně nechce investovat do kola nějaké větší částky. Dal jsem si strop cca 7.000Kč a tahle cena v inzerátu mně připadá dost neuvěřitelná.

    0 0
    • Azmir  

      Obyčejné tescové kolo a nic extra na tom nevidím, v téhle ceně to bude všechno ± stejné, jako jedinou možnost bych viděl aby ti například scalar složil něco na aliviu a pevné vidli, do toho se mu ale asi chtít nebude.

      0 0
    • DaSnail  

      na nenáročné jazdenie za 4k nové so zárukou to neni uplne špatné.

      samolepky asi nebudú pod lakom, strhneš ich a nebude ani moc ošklivé.

      0 0
    • 8rob1  

      Je mně úplně jasný, že za ty peníze to na žádný 120km výlety nebude. Jde mně fakt jen o to, aby to vydrželo občasnou projížďku a nic tam nevrzalo nebo nepraskalo.

      Původně jsem měl vybrané tohle a nemůžu se teď nějak rozhodnout.

      http://www.axitbikes.eu/index.php…

      0 0
      • xshreck  

        120km ujedeš na všem :) i na tom co je u mě v profilu … tj kolo za 3500 z hypky :D akorát tam odešlo snad všechno co mohlo.

        0 0
        • 8rob1  

          Tak to je jasná věc. Spíš mně jde o to, jestli má smysl připlácet 3tis. například za toho Authora nebo stačí tohle – akorát bez nálepky Author.

          Je mně úplně jasný, že tahle cenová kategorie je spíš k smíchu, ale fakt se mně nechce dát za kolo na občasný vyjížďky 10tis. a víc. Snažím se proto jenom o to, sehnat za co nejmíň peněz to nejmenší zlo.

          0 0
          • xshreck  

            To kolo z odkazu není uplně no nejhorší za ty prachy.

            Uplně low všechno, 7sp stačí. Když se něco posere, za pár kaček dáš nové. Já bych do toho i šel. Za authora bych nepřiplácel, ty 3 tis využij radši do budoucna na případnou opravu :)

            0 0
      • felix.org  

        Na pár kilometrů týdně to určitě stačit bude, ale dřív nebo později tam určitě něco vrzat začne…

        0 0
    • winter78  

      Špičkové určite nie je, ale za tú cenu je myslím celkom v pohode. Navyše má celkom pekný dizajn. Na tie letné výjazdy bude určite vhodné.

      V tejto cenovej kategórii je treba dať si hlavne pozor na plastové komponenty (napr. plastové pedále,plastové brzdové páčky a plastové brzdové čeľuste), pretože tie toho naozaj veľa nevydržia aj pri bežnom nenáročnom jazdení.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.