• Ferdyš

    Zdravím Všechny. Plc,co si myslíte o kombinaci této vidlice a 92kg brutto. Případné majitele prosím o informaci na jaké jezdí pružině,případně o zkušenosti z provozu.Podo­týkám,že historii jsem prošmejdil důkladně a desatero četl dvakrát.

    0 0
    • dancing dog  

      Hele, zkus mrknout do historie. Tam už toho musí bejt mraky. proč zakládáš zbytečně další thread?! Že se nestydíš! A příště si přečti desatero!!!

      0 0
    • Chuck  

      tuhle vidlici vozim 2 roky a jsem s ní téměř úplně spokojen. krásně citlivá, přitom se zbytečně nepohupuje, při dotažení tlumení na max se prakticky zamkne a to mám jen Rko. původodně jsem měl modrou, vyměnil jsem za žlutou, ale při 85kg hrubý váhy bych klidně snesl ještě tvrdší. Jediný co mi vadí je, že jde dost do zdvihu při brždění, což neni úplně příjemný v prudkých sjezdech.

      0 0
      • Ferdyš  

        Pružiny do vidlic Fox Vanilla Hodnota pružiny Barevný kód Zdvih Poznámka 10 lb/in černý 100–130 mm 18 lb/in fialový 100–130 mm 25 lb/in modrý 100–130 mm standard pro zdvih 130 mm 35 lb/in zelený 100–130 mm standard pro zdvih 100 mm 45 lb/in žlutý 100–130 mm 60 lb/in oranžový 100 mm max. 100 mm 75 lb/in červený 100 mm max. 100 mm To je snad jediný co jsem našel,jen mi k tomu chybí váhy.Ty jsou tuším někde v grafech vidlic,ale moc mi to nesedí.

        0 0
        • Ferdyš  

          Z modré pružiny na žlutou je docela skok.To bych při mé váze asi snes ještě tvrdší,jenže měním zdvih na 100mm,takže částečně přenesu zatížení víc na zadní kolo.Jinak Scareb Se při brždění chová podobně,tlumení komprese mám na plno a to už se bojím,že při tom lehkém chodu páčky si někde ve sjezdu křoviskem zavřu Lock.

          0 0
          • Ferdyš  

            Super,děkuji,přesně o to mi šlo.Tenhle návod jsem o5 přehlídl.Nemáš s vidlou problémy.

            0 0
            • Ferdyš  

              Vypadl mi ?.

              0 0
            • TheIF  

              Nee vanilka je super, krásně žehlí, prostě můj ideál narozdíl od předchozího Talase, který byl zklamáním a mím zanevřením na vzduch u vidlic

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.