• martin.kopriva91

    Ahojte,

    v září jedu do Švýcarska se Student Agency a momentálně hledám informace a zkušenosti s vaky na kolo. Pročítal jsem si forum a tam se řešilo hlavně cestování letadlem a jako nejlepší ochrana krabice. Každopádně pro mě krabice nepřipadá moc v úvahu (stejně tak kufr vzhledem k mým finančním možnostem). Potřebuju, abych to mohl bez větších obtíží přenášet (cesta vlakem do Prahy + ve Švajcu ještě do cílového místa).

    Opravdu jsou na tom ty vaky tak špatně, že bych rozbalil kolo v ne moc hezkém stavu?

    Díky za radu! :-)

    0 0
    • Smazaný účet  

      2× jsem takle jel s kolem a vždycky jsem ho měl v krabici od kola (tu ti dají v každým cyklokrámu). Je to asi nejekonomičtější řešení, ideální by byl skořepinový kufr. Ten vak co je na obrázky je obyč. pytel, takže nic moc.. otázka je, jestli ti SA dovolí cestovat s krabicí..

      0 0
    • martin.kopriva91  

      jde mi hlavně o to, abych byl schopný to v pohodě přemístit. S krabicí se mi tahat dvakrát nechce, vzhledem k tomu, že jedeme i s přítelkyní a potáhnu takto i její kolo …

      U toho vaku počítám, že bych kolo obalil izolací na trubky ap. a v autobuse ho dal někam na všechny věci.

      Jiná varianta asi nebude …

      0 0
      • Smazaný účet  

        tak tahat 2 vaky a 2 kola mi přijde horší než se tahat s krabicí. Když budeš hodně šokovný tak to zabalíš do 1 velké + 1 menší krabice btw. skoro bych uvažoval nad tím, poslat ty kola DHL v krabicích než s nima cestovat (jestli tobře chápu ty to hodláš ještě někam tahat, asi poveš i další věci..)

        0 0
    • skorpion  

      nevidim rozdiel medzi prenasanim biku v krabici, alebo vaku. Skusal som oboje a krabica mi prisla vhodnejsia – v horsom pripade ju mozes tahat aj po zemi, co by som s vakom radsej nerobil. 2 lety som mal zbaleny bike len v taske, pretoze krabicu som nezohnal. Mal som obalene trubky izolaciou a proste vsetko tak-nejak polepene, ako sa za 30 minut stihlo :) Bike zvladol oba lety bez problemov – asi som mal stastie. Ze das bike v autobuse na vsetky veci by som moc nepocital, to by ta asi ostatni hnali :) Skor pocitaj s tym, ze tasky ti niekto kludne hodi na bike. Za mna jednoznacne krabica (obzvlast ak mas kotucove brzdy a podoben „citlivejsie“ komponenty)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.