• Fany78

    Ahoj, neumite mi nekdo pomoci ohledne kvality exportovaneho videa z Virb Edit? Pouzivam kameru Garmin Virb XE a program na upravu videa Garmin Virb Edit. Po dokonceni videa v programu (strih, dotazeni g metrix apod) toto video exportuju a vysledny video ma na sobe takove cary (neni cisty). Vsude jsem hledal kde je nejaky nastaveni, ale nic jsem nenasel. Pred exportem videa v nahledu programu je video ok. Nemate nekdo zkusenost co s tim? Uz jsem z toho krapet zoufalej…

    0 0
    • Chlebovnik  

      Asi to exportuješ jako prokládané video (interlaced).

      0 0
      • Fany78  

        Aha, ale nikde jsem nic nenastavoval…kde se to nastavuje?

        0 0
        • Chlebovnik  

          Tak většinou před tím než se začne video renderovat.

          0 0
          • Fany78  

            Tam je jen nastaveni kvality jinak nic jineho…

            0 0
            • Macik  

              Nevím co tam vidíš, ale taky bych tipoval prokládaný video. Zkus nějakou kvalitu s „p“ na konci (např 1080p).

              0 0
              • Fany78  

                Uz jsem zkoušel všechny varianty aexportovaný video vždy na pytel…

                0 0
                • makak  

                  U některých strihovych programu je to v nastavení projektu, např. v Sony Vegas je to volba Field order ve vlastnostech souboru s projektem : https://goo.gl/images/41Ds5z

                  0 0
                  • Fany78  

                    Tady v tom programu, žadné nastavení projektu nevidím. Asi se vrátím k Action Cam movie creator… Tady je to zakletý a ty čáry děsně rušej. A to mám nahranej skvělej pád ze včerejška na Ještědu :-)

                    0 0
    • Pavlos_S1  

      Od včera s tím programem laboruju, ale za cenu free tam prostě žádný velký nastavování nehrozí. Co mi ale vadí, že automaticky při importu, nebo kopírování médií to automaticky optimalizuje bez možnosti to vypnout. V nastavení programu pro média kodéru a dekodéru jsou pouze dvě volby, a to Média Foundation a Ffmpeg, což stejně vím prd, co je lepší. V exportu mám nastaveno cílová kvalita na vysoká. Původní klip/video před zpracováním má třeba 1.7GB, ale po exportu ve Virbu jen 971 MB, což nepotřebuji. S videem chci pak dál pracovat ve střižně, a rád bych měl výstup v původní velikosti, nebo vyšší, když jsou tam přidány ty různé tachometry a pod.

      Jde to nějak nastavit, nebo jsem něco přehlédl?

      Nebo existuje i jiný a lepší prográmek než je Virb edit? Nejde mi o střižnu jako takovou, ale o vlákání těch pitomostí jako jsou tachometry a různé ukazatelé. Free, placenej, to je jedno, ale hlavně ne žádnou apku do telefonu.

      0 0
      • AussigBiker  

        No jane, ze existuje. Adobe Premiere, bejvaly Sony Vegas, nekdo to koupil a furt je to Vegas tusim, ale malinko jinak, zagoogluj.

        Ja video jeste nezousel, ale tyhle programy by mely byt osvedceny.

        0 0
        • Pavlos_S1  

          Adobe Premiere jsem před mnoha léty tak trochu viděl. Vegas mám, a nevím nic o tom, že tyto střižny umí naimportovat data z navigace a sesynchronizovat je s videem a měli šablony na různé tachometry a třeba měřidla nadmořské výšky apod.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.