• Nainen

    Dnes v noci mi ukradli přímo z bytu kolo. Je to Apache Hawk, model 2007, velikost 21,5" doplněný o kotoučovky Avid Juicy five na nábách Onyx, takže dost atyp oproti sériovce (viz profil). Výrobní číslo rámu je PL 07A07947.

    Zároveň vzali přítelčina Kellys Exquisite 2006 v 19" a spolubydlova GT Avalanche 0.0, model 2003, velikost XL, číslo rámu IGT 3A08037 registriovaný u Policie – ev. č. 020 111/1966

    Budu vděčný za jakoukoliv informaci vedoucí k znovunabytí kola, nemám na čem jezdit…

    0 0
    • Kubajzs  

      Tykrá*o, to jsou pěkný mrd*y! Přeju hodně štěstí při hledání… :(

      0 0
    • rasto  

      ruce sekat! ach jo, uz ani v byte si nemuzes byt nicim jisty. priste abys snad naskladal hrebiky na podlahu a gilotinu nad kolo!

      0 0
    • Nainen  

      Dnes jsem dostal usnesení Policie ČR. Kola samozřejmě nenašli (to by je napřed vůbe museli začít hledat… ovšem ve státě kde krade každý druhý to asi není reálné) a navíc celou věc uzavřeli s tím, že došlo k vloupání „BLÍŽE NEZJIŠTĚNÝM ZPŮSOBEM BEZ ZNÁMEK VIDITELNÉHO NÁSILÍ“. Tzn. že nám pojišťovna nadá ani korunu i přesto ži si jak blbci platíme x let pojištění domácnosti s připojištěním na kola. A to se vyplatí!

      0 0
      • rainbowone  

        Máme 50 tisíc policistů a 3600 soudců.

        Pochop že prioritou je chytat řidiče co jezdí 55 na padesátce , preventivně kontrolovat řidiče kvůli lékarničce, zaptutým pásům a nebo jen preventivně kvůli blbému ksichtu.

        Další veledůležitou čiností je rozhánět akce typu CzechTek , skiny na „narozeninách“ a anarchisty . Na babičky co pěstují konopí aby vyrobyli mazání na bolavá kolena pošlou zásahovou jednotku , protože je to závažná trestná činost.

        Tak pochop že se přece nemají čas zabívat se takovou hloupostí jako jsou krádeže, přepadení atd. To by museli někam jezdit něco hledat fotit a zavřít pár známích firem co soudce stejně pustí na svobodu.

        Tvou poviností je platit daně , poplatky , pokuty a starat se o své věci. Kolo máš mít zamčené v trezoru a né na něm jezdit a nebo ho parovat v bytě bez dozoru dalších 2 důvěryhodných svědků. A né aby jsi se snažil zloděje zadržet to by bylo omezování osobní svobody a šel by jsi sedět !

        Co čekáš od tak zku*** zakonů a prodejných soudců jaké tady jsou. 3 násobný vrah recidivista dostane trest na spodní hranici trestu , 17× soudně trestaný zloděj dostane podmínku.

        Mě ukradli kolo šel jsem na fizlárnu sepsali protokol dostal jsem půl hodinovou poučku o tom jak si mám hlídat věci a že je vlastně má chyba že my se zamčeného sklepa RD ukradli zamčené kolo a zase jsem šel. Nikdo nic nehledal bylo jim to úplně šumák.

        Na firmě nám ukradli Mikešové Notebook a ta sama parta vykradla na ulici další 3 firmy a co fízlové ? Věděli o koho jde ale že by něco hledali nebo někoho zatkli to ne, asi by jim to pokazilo statistiku.

        0 0
        • Nainen  

          Tohle shrnutí je stejně smutný jako pravdivý. Nejhorší na tom je, že kdybych se té noci co nás ty svině vykrádali náhodou probudil a nedejbůh bránil svůj majetek, možná teď sedím v lochu nebo – pokud by některá z těch sviní měla rychlejší reflexy něž já – ležím v truhle. Tak ti nevím na co si vlastně stěžuju. Radši bych měl makat aby stát dostal moje daně a měl z čeho platit policii ;-)

          0 0
      • Symetric  

        To je děsný :-(. Naprosto chápu jak se cítíš – zažil jsem vykradení kola ze sklepa ani ne 2 měsíce po koupi. Naštěstí to bylo evidentě násilné vniknutí a pojišťovna (Kooperativa) mi to naštěstí proplatila. Stálo to ovšem jednu sezonu v tahu (než to Policie „prošetří“ a než to pojišťovna proplatí a než bude nové kolo).

        Zkušenost pro příště: pokud se něco takového někomu stane a zámek není poškozen, je dobrý ty dveře nebo zámek nejdřív rozsekat a pak až zavolat policii, aby vznikl aspoň nárok u pojišťovny jako malá náplast na tu újmu. Je potřeba si v pojistné smlouvě všímat všech podmínek a ty dodržet.

        Jinak já to kolo pak dokonce našel (bohužel až po měsíci) na inzertním serveru, inzerát zveřejněný několik hodin po krádeži, za cenu 6000,– (původní cena 20 000,– + doplňky) i s údajem, že je jen dva měsíce jeté (tip musel dát evidentně někdo z baráku). Policista, který to tehdy přijel řešit, mi s politováním vysvětloval situaci u PČR a bylo to podobné jako to, co tady popisoval v jiném vlákně expolda Bren.

        Zavolal jsem provozovateli serveru a zjistil IP adresu a čas připojení toho zadavatele (+ několik dalších podezřelých inzerátů stejného autora na prodej dalších zánovních kol za zlomek ceny, motorové pily atp.) a vše předal PČR. Stačilo aby si přes providera zjistili přesnou adresu a chvíli ho sledovali – evidentně v tom jel ve velkém. Jenže oni se tím nejspíš stejně vůbec nezabývali. Přes kamaráda, jehož otec pracuje na kriminálce jsem pak zjišťoval možné postupy. I kdybych ten inzerát zjistil hned a chtěl to řešit s PČR, bylo by to organizačně téměř nerealizovatelné (prodávající byl až z Mostu). Navíc ten hajzl by z toho asi stejně vyklouzl, kdyby řekl že to kolo někde výhodně koupil a už si nepamatuje od koho…

        V takových situacích PČR bohužel moc nepomůže.

        0 0
        • Nainen  

          Poškozením zámku se dopouštíš trestného činu pojistného podvodu za kterej si můžeš jít sednout, tohle bych radši moc nedoporučoval. Spíš si kupte zámek odolný proti bumpingu a jste v pohodě – zlodějům nezbyde než jít jinam nebo po nich aspoň zůstanou stopy.

          Jinak jsem četl že asi jediná pojišťovna co proplácí i vykradení nezjištěným způsobem je právě tebou zmíněná Kooperativa. Vážně zvažuji zrušení stávající pojistky – nemám zapotřebí rvát České pojišťovně peníze aby mi potom když nastane škodná událost s prominutím nasrala…

          0 0
      • Smazaný účet  

        to fakt nasere…

        takže šlo nejspíše o BUMPING?

        0 0
        • Nainen  

          jj, a neodhalila ho bohužel ani policejní expertýza při které ten zámek rozřezali.

          0 0
    • martin_bakov  

      Hm, tak hodne stesti do budoucna, ja si zamykam kolo i v garazi k cirkularce – tu jen tak nikdo neodtahne. Jinak zpusoby kradeze sou casto fakt nepromysleny a dost o nahode, jednou se zlodeji prostrihali pres dva sousedni dvorky jen aby mymu dedovi ukradli babetu z garaze a novy mestsky kolo (oboje tahli pres 2 dvorky – 3 diry v plotech !!!) a deda mel pritom vedle babety slozeny pruty na ryby za 50kkc :D

      0 0
    • Nainen  

      Hodím sem ještě fotku toho kola pokud by na něj náhodou někdo z vás narazil. Mě se to na vlastní pěst bohužel nepodařilo.

      Dovolím si tvrdit že dvě takový v ČR nejsou – jednak má místo původních véček Avid Juicy Five, místo původních kol jsou kola s ráfky Mavic XC 717 na nábách DT Swiss Onyx a sedlo je Fizik Nisene Sport. ODMĚNA ZA NALEZENÍ JISTÁ!

      0 0
    • petr81  

      Tak to ti přeju, aby se vám vrátily (respektive aby jste si je našli). Zažil jsem totéž cca před rokem a 14 dní zpátky jelo moje kolo proti mě.

      0 0
    • Smazaný účet  

      ještě se tady k tomu vrátím…

      je normální aby existoval takovej eshop?

      http://shop.locksmith.cz/…ys-c-11.html

      a určitě jich bude daleko víc…

      Jakou bezpečnostní vložku doporučíte?

      0 0
    • Bren  

      Kua z bytu tři kola přes noc?

      Může se k tomu něco zeptat:

      • jaká byla celková škoda
      • byt je odjakživa váš a zámek máte pořád stejný nebo jste byt poněkom dostali a měnili jste zámek?
      • jaký typ zámku máte ve vchodových dveřích bytu?
      • měla policie vložku zámku na expertize? Pokud ne a policie konstatovala,že ke vloupání došlo bez použití násilí, máš vyhráno, chyba policie,poškození poškozeného kurevskou prací, žádat náhradu na ní.
      • zloději šlohli v bytě „jen“ tři kola? Nic jiného?
      • neztratil někdo, kdo v bytě bydlí, v poslední době klíče od bytu?Třeba jen na chvíli.
      • kdo všecko bydlí v bytě, kde se to stalo a kdo za těmato lidmadochází?
      • dodal si policii pořádně všecky čísla a sdělil jsi jim, kde tačísla jsou umístěná? Oni klidně najdou první číslo jedno na kole kde, akdyž jim nesedne, řeknou že to kolo není to pravé. Viz tady jedenkolega.

      Každopádně tohle byla krádež pro prachy a to prachy co nejrychlejší. Někam to dali do bazaru nebo střelili v hospodě. Zbytečné hledat po bazarech, teď měj oči na stopkách, najdeš si ho jedině sám. Policajti z drtivé většiny o kolech nemají ani páru, já na celém okrese znal dva, co jezdili na kolech jinam než do hospody a věděli aspoň něco o nějakých sadách atd atd. Ti ti kolo určo nenajdou, ledaže by se ten jeden ze třísta skutečně dostal k datům tvého kola a pak ho i viděl… No a pak ještě tu o Budulínkovi, nechceš? :D

      0 0
    • Halama  

      Jo,s bumpingem to zloději zabere asi 2 minuty rozflákat dveře. Jestli si myslíš že někoho přiláká ten hluk, tak se zamysli kolikrát si ty slyšel rány a šel ses podívat co se to děje. Nám zloději vykradli takhle za bílého dne kolárnu v paneláku (asi 3 kola nad 30 000Kč) a NIKOMU nebylo divné, že se v 7 hodin večer ozývají rány sklepem. Stačily dvě rány 10Kg kladivem a bylo hotové. Kola se naštěstí našli i se zloději (ti kripli to prodali do místního bazaru,všechny t­ři).

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.