Ubytovani vizovicke a hostynske vrchy

9 nepřečtených
  • zuzi01

    Cau,

    nevite nekdo o slusnem ubytovani v uvedenych lokalitach (nebo pobliz, auto mame)do 300kc/os pro 2 lidi na prodlouzeny vikend a aby se tam vesly i dalsi tak 4 lidi jen na vikend? My prijde ze se par lidi bouchlo necim do hlavy (700kc/os a vice) do rakous jezdime do apartmanu kde je i mycka za 15E…

    dik

    0 0
    • Corbett  

      Ahoj, jako místní ti to tu zkusím aspoň oživit, když ti nikdo neradí. Smůla je v tom, že ti neporadím konkrétní ubytování.

      Jen chci říct, že nejvíc možností na ubytování je asi v Rusavě. Neřekl bych, že je to ale to pravý vořechový, pokud na kole chceš strávit víc jak jeden den. Autem se dál nedostaneš, je to slepá ulice a je to v centru Hostýnek. Do Vizovických je to přes pár kopců. Hledal bych víc na východ směrem k těm Vizovickým kopcům. Jako dobré východisko bych volil třeba obec Držková a třeba http://www.patriotcamp.cz/index.htm nebo kousek za Slušovicemi v Dešné – http://www.camp-desna.com/ Nějaké penziony jsou v Trnavě, nebo na Podkopné Lhotě, ale ty budou asi dražší. Také když se tu motám po kotárech, tak spoustu ubytovacích zařízení je přímo na Trojáku, nebo Tesáku – http://www.chataslovan.cz/…ni_tesak.htm Nebál bych se po ubytování podívat v obci Fryšták, nebo Lukov. Hostýnky máš za barákem a když je potřeba tak jsi za 10minut autem ve Zlíně.

      0 0
      • rbcrx9  

        Doporučil bych tu Dešnou, chatky, máš své soukromí

        0 0
      • zuzi01  

        dik tesak vypada dobre

        0 0
    • skaut 46  

      Ahoj.Jsem sice místní , ale je tady toho tolik, že ti poradím takhle !

      Najeď na seznam.cz- dej si mapy, turisticke, vyhledej danou oblast, zobrazi se ti kempy, apartm. atd, přepneš na fotomapa da se na to kliknout-rozbali se ti konkrétní ubytko.

      Dělam to tak, a de se najit !

      Jinak u mě na zahradě :) :)

      0 0
      • zuzi01  

        dik, hledal jsem vsude mozne na obecnych strankach o ubytovani vzdycky napisou od 200 a pak kdyz jdes primo na stranky ubytovaciho zarizeni tak zjistis ze je chalupa kde musi byt 10 lidi aby to na tech 200 vyslo…

        0 0
      • zuzi01  

        jinak kdyz mi zene (v ty dobe uz tejden bude) vysvetlis ze bude kempovat misto svatebni cesty u tebe na zahradem, tak to beru :0)

        0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce