Ubytování - Třeboň, Novohradské hory ???

42 nepřečtených
  • Frankie

    Ahoj, nemáte někdo nějaký tip na pohodové ubytování okolo Třeboně nebo Novohradských hor?

    Chystáme se tím směrem koncem září s partičkou kamarádů, někteří budou i s menšíma dětma.

    Ideální by bylo něco, jako jsme loni byli v Českém Švýcarsku v Doubici v Pensionu Jeff, kde kromě ubytování na pokojích bylo možno se ubytovat ve vybavených chatičkách, které měly dokonce i zvlášť komůrku, do které se dala zamknout kola. Líbilo se mi, že člověk nemusel chodit nikde po pensionu (kromě cesty na výbornou snídani), měl solo chatku, jen vyndal kola z kumbálku a frčel.

    Díky.F

    0 0
    • SoLaX  

      Predminuly prazdniny sme tam byli na cyklistaku a ubytovani sme byli v starym statku predelanym na penzion. Je tam hlavni budova, s nekolika pokoji, dvema koupelnama a kuchynkou, pak drevena chatka tak pro 4 lidi a jeste jedno staveni, kde byly ubytovani profesori. Na zahrade je pak i kulna, kam se daj na noc zamknout kola. Je to kousek za Treboni – ten pozemek presne uprostred obrazku /snad ta mapa bude fungovat/ – www.mapy.cz/?… Bohuzel nevim jak se to menuje, ani nemam kontakt, ale pokud by te to zajimalo, muzu to pristi tyden zkusit od toho ucitele zjistit.

      0 0
      • SoLaX  

        Aha, tak to nevyslo.. No je to na jih od Trebone, u silnice c.154 – ten pozemek pres silnici presne naproti rybniku „Kaprovy rybnik“.

        0 0
        • Frankie  

          To vypada a zni docela hezky, jestli muzu poprosit, tak mi to zkus zjistit. Dekuju. F

          0 0
    • Tom.my1  

      Já byl minulý rok v těhto místech na biku, a můžu říct, že je to tam parádní, ubytovaný jsem byl v rodinném domku v Lužnici, byli jsme tam čtyři a měli jsme k dispozici témeř celý dům i s garáži.

      0 0
    • Zbyněk  

      Ubytování v Novohradských Horách najdeš tady www.novohradsko.cz/ My jedeme letos už podruhé na Hojnou Vodu, protože má nejlepší polohu.

      0 0
      • Frankie  

        Hmmmm, tohle by z toho mohlo byt skoro hledany ideal :)

        www.dona.cz/…y/fotocz.htm

        Diky. F

        0 0
      • Kubik  

        V hojny vode sme bydleli v nakym penzionu minulej rok pokoju tam bylo dost, cena taky myslim nebyla nijak vysoka… akorat na jmeno si nevzpomenu :o)

        0 0
        • Frankie  

          Jeeeee, tu vsichni mate nejakou nemoc pameti, ne??? :) :) F

          0 0
          • Zbyněk  

            To já mám dobrou paměť. Byly jsme v hotelu Hojná Voda a teď jdeme do penzionu Na Vyhlídce. A ten apartmám Dona, co jsi na něj našel odkaz se tenkrát stavěl. Je to úplně navrchu, vlastně už mimo vesnici, přímo pod horou Vysoká. Na jídlo můžete chodit právě do hotelu (spíš hotýlku) Hojná Voda.

            0 0
          • Kubik  

            No je to za penzionem Na vyhlidce, v leve zatacce smerem do kopce :o) Hledal sem googlem ale nikde sem to nenasel podle fotky bych to poznal na 100%, podle jmena ale asi ne :o(

            0 0
      • Fenous  

        Nevite nekdo, funduje jeste penzion u Mlynskeho rybnika nad Hojnou vodou za Starymi hutemi? To by bylo rekl bych co do polohy ideal, navic tam bylo fantasticky koupani v rybnice.

        0 0
    • Meesha  

      Fajn je cyklopenzion Kasper v Jindřichově Hradci. www.cyklopenzion.cz/

      Jinak je ale okolo Trebone ubytovani obrovsky mnozstvi

      0 0
      • Lenka.05  

        Teď jim ty stránky moc nejdou, ale mám zato, že jsem se tam jednou dívala na ceny a moc přátelský mi nepřišly. Nevíš kolik to tam stojí?

        0 0
    • Frankie  

      Vykopavam, abych se (trosku se zpozdenim :) rozdelil o zkusenost. Nakonec jsme bydleli v Pensionu Basta u Lipnice (kousek pod Treboni).

      www.penzionbasta.cz/

      Super, nadherny misto hned pod hrazi rybnika, stranou od vesnice, solidne vybaveny, cisty, krb. Pan nam udelal cenu na cely areal = 3 staveni, oplocena zahrada jako krava, hriste pro deti, venkovni grilovacka… O houby jsme doslova zakopavali :)

      Můžu jen doporučit. Jen opatrně na elektrinu, ktera se plati dle spotreby. Jsou tam primotopy a vzhledem k tomu, že bylo trosku chladneji, tak se ty hodiny pekne rychle tocily…

      FV

      0 0
    • filo01  

      Loni na konci srpna jsme byli v Koskách (kousek od Majdaleny) 4 rodiny s malýma děckama, spokojenost. Ale pro náročnější to není (umývárky mimo chatu, vodu na umývání je třeba přihřívat) Co se mi tam líbilo, jsou možnosti na cyklistiku s děckama, je to paráda, rovinky, mírné kopečky, hospod plno ;) Velkou výhodou Kosek je, že jsou mimo cestu a tvoří uzavřený areál (antukové hřiště, tráva, klouzačky, houpačky, pískoviště), takže jsme se ani dvouletá mrňata nebáli pustit na přiměřenou dobu z dohledu.

      www.kosky.cz/

      0 0
      • Frankie  

        To vypada hezky, takhle nejradeji bydlim ja, kdyz jede mala parta bez deti… FV

        0 0
    • coffield  

      Hotel Peršlák…

      0 0
      • hawrda  

        To je dobrej for.Hotel Peršlák je na hezkým místě,ale ubytovat se tam,no nevím…Já bych do toho na bike dovolený nešel:-) Pro zajímavost-hotel se nachází u nejsevernějšího rakouského cípu hranic přímo na čáře kousek od Nové Bystřice.Foto bohužel nemám,ale na netu to určitě bude včetně cen za ubytování.

        0 0
        • coffield  

          Byl jsem tam na kolech v roce 2004 a je pravda, že cena není moc user-friendly… ale místo v té oblasti nejlepší, protože je v kopcích, ale zároveň kousek od Třeboňské pánve, kde kopce naopak nejsou, kousek do překrásného hradce s cyklistickou kavárnou, kousek do Rakouska a mohou jet i přátelé golfisté. Škoda, že b-f není Facebook, dal bych fotky… :-)

          0 0
        • Jaroslávek  

          To mě taky trošku rozesmálo. Jak ti z kapes nečouhají bankovky větších hodnot, tak jseš nic.

          0 0
          • coffield  

            On tam ale požadovanou cenu nepsal a Peršlák je celkem hezký. A jistě by se našly i o hodně dražší hotely :-) Neříkám, že bych tam teď za tu cenu jako student před státnicí jel, ale pro mladého úspěšného člověka jistě není problém dát 550,– za noc v apartmánu, předpokládám, že se snídaní. To místo je unikátní – golf, Slavonice, Jindřichův Hradec, Třeboň, kopce, lesy, rybníky, Litschau… Když to srovnám s cenami kdejakéhoé krcálku v proklatém zahraničí, tak je to ještě pianko!

            0 0
            • hawrda  

              Jen tak malý dodatek k Peršlágu.Jednou jsme tam okolo jeli bike dovolenou se spacákama, dali si tam pivo a spali u toho rybníčku vedle.To už je, ale dávno, Na podruhé jsem tam byl s manželkou nedavno,kdy jsme jeli přes Rakousko ze Staňkova a u Peršlágu přelejzali přez potok zelenou hranici.Naštěstí nás nikdo nechyt.No a když už jsme byli u hotelu tak jsme zašli na občerstvovačku a k nápojům objednali ještě česnečku.Při placení(polívka asi 40kč)se nás číšník hrdě ptal jak nám ta česnečka chutnala,no a mi po pravdě odpověděli že nic moc(hlavně osmažený chleba či houska co se do toho dává byl jako bláto).No nepřál bych Vám vidět ten opovržlivej pohled.Asi si myslel,že jsme jinou česnečku v životě neviděli a nejedli. Takže k Peršlágu ano,dovnitř už ne.Na kole se dá dojet i do jiný knajpy…

              0 0
              • coffield  

                OK. My Češi máme neuvěřitelnou schopnost poskytovat nekvalitní služby a ještě být na hosty nepříjemní, takže se nedivím :-)

                0 0
    • Bloodrat  

      Loni jsem byl s rodinou u Nových Hradů nedaleko Terčina Údolí a Červených Blat a byli jsme ubytováni tady – http://ubytovanitrebonsko.webnode.cz/ je to tam moc hezké (hlavně člověk má soukromí), cena víc než příznivá, majitelé příjemní a ochotní mladí lidé a v okolí trasy kde si vybere opravdu každý – Směrem na Třeboňsko rovina a rybníky, směrem na Novohradské Hory kopečky, Hojná a Dobrá Voda a krásná příroda. Můžu jen doporučit )

      0 0
    • Corbett  

      Nám se s rodinou moc líbilo ve dvoře HAMR – http://www.dvurhamr.cz/

      Protože se tam ale klienti rádi vracejí, tak si myslím, že teď už není šance v tuto dobu sehnat na léto fleka.

      http://corbett.rajce.idnes.cz/Dvur_Hamr_2011/

      0 0
    • motas666  

      Jezdíme už několik let s partou chlapů si odpočinout na konci sezony od našich kopců a užít si rovinky Třeboňska. Dobrá cena, super kuchyně, vstřícní majitelé – http://www.jezarko.cz/ (Suchdol nad Lužnicí).

      0 0
    • Drbak  

      Dobrý den,

      Na Třeboňsko jezdíme alespoň jednou ročně minimálně na víkend. Pohodové ježdění po hrázích. Málo kopečků. Například pro děti je to ideální. A ty služby… super jídlo, v létě každý víkend akce, pivovarské slavnosti, hudební festivaly, prostě paráda.

      Jinak doporučuji např.

      http://www.penzionusedlacku.cz – Dvoulůžkové pokoje ale hlavně 8-lůžkový apartmán skvělý pro velké party s garáží na uschovu kol. taky 4-lůžkový apartmán skvělý pro rodiny s dětmi.

      http://www.penzionubumanu.cz – Hlavně dvoulůžkové ale skvělé umístění vyjdete předem jste za 2 min na náměstí. Vyjdete zadem jste na cyklostezce. Paráda.

      Super informace o ubytování v Třeboni jsou na portále http://www.penziony-trebon.cz

      Díky

      0 0
    • karlos.s1  

      My taky jezdíme do Třeboně, nejvíce jsme si oblíbili tohle ubytování . Skvěle se tam po okolí jezdí na kolech s rodinou, když má člověk ještě malý děti. Jen ty všudypřítomný komáři jsou příšený:P

      0 0
    • vidlodlak  

      Ubytování na Třeboňsku je spousta, spousta penzionů je dobrý, spousta jich je horších. Jedzíme na Třeboňsko a zažili jsme toho hodně, včetně penzionů, kde nám zakázali kola dát dovnitř a museli jsme je mít schovaný v autě:( Letos se už potřetí chystáme do Penzionu u Františka přímo v Třeboni. Naše kola se tam cítí v bezpečí a hned po vyjížďce se vždycky schladíme ve vinném sklípku v suterénuO:-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.