Týda bikepark Horní domky - Rokytnice nad Jizerou

1 nepřečtený
  • KaaDa
    Týda bikepark Horní domky otevřen!

     

    Na konci července 2008 došlo k dlouho očekávenému otevření bikeparku ve skiareálu Horní domky. Bikepark je určen zkušeným i méně zkušeným jezdcům. Zatím byly na zkušební provoz otevřeny 2 trasy pro bikery.

    Lehčí trať Překážková je hravější a jednodušší trať, ve které jsou zakomponovány dřevěné překážky (lávky, houpačky). Je určena zkušeným jezdcům, ale i začátečníkům, kteří se mohou bez problémů překážkám vyhnout.

     –

    Těžší trať Sjezdová je obtížnější, vedoucí přírodním terénem pod trasou lanové dráhy. Překážky přírodní – kameny, kořeny. Je určena zkušeným jezdcům.

    Obě tratě se opět sbíhají u dolní stanice lanové dráhy Horní Domky a každá z nich je dlouhá 1,5 km s převýšením 350 m. Areál nabízí i možnost půjčení sjezdových Specialized kol. Kdo má zájem může si tak vyzkoušet nové možnosti.

    Bikepark je v provozu denně od 9 do 17 hodin dle jízdního řádu.

     –

    Zvýhodněné denní jízdné 250,– Kč.

    Více na: http://www.skiareal-rokytnice.cz/…ikepark.html

     

    Závody MAROSANA DH RACE 16.-17.8.2008

     

    Ve dnech 16. a 17. srpna se také v Týda bikeparku Horní domky uskuteční první závod ve sjezdu horských kol. Trať povede na těžším trailu, který je dlouhý kolem 1500m a je plný zajímavých skoků, klopených zatáček a prudkých dh pasáží se spoustou kořenů a pařezů. Na své si přijdou milovníci technických záležitostí.

    Program sobota 16.8: 9.00–17.00 volný trénink, registrace

    Program neděle 17.8: 9.00–11.30 volný trénink 12.00 kvalifikace (jedna jízda) 14.30 finále (jedna jízda)

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse