• biker numero uno

    Ahoj, máte někdo zkušenosti s Tubeless plášti a vlastně s celou touhle technologii.Bez­dušové ráfky a pláště.Nevím jak utěsnit plášť na ráfku při hustění.Jaký použít kit či tmel?Díky za rady k věci.

    0 0
    • Hnoj  

      Pokud používáš UST plášť i UST ráfek není žádný tmel potřeba. Pokud ti to nejde nafouknout pumpou, doporučuju použím kompresor, který „nárazem“ vzduchu většinou plášť chytne a pak už ho jen dofoukneš…

      0 0
    • venabch  

      Prostrelit bezdusak da vic prace nez normalni plast . Ale zese je nachylnejsi na proriznuti z boku kde ti zadnej sliz nepomuze. Idealni reseni ted vidim os No-flats . Je to nejlehci (mozna galusky sou lehci ale to je zase vsechno jiny) , Das to na jakykoliv kola. na etapaku kdo mel bezdusovky tak je vetsinou proriznul a mel problem jediny ktery drzeli byli rubeny ale zase sou tak tezky a tvrdy ze se na tom moc jezdtit neda. co jeste neni spatny reseni je to co dela geax to je taky lehoucky a dobre to funguje.Je to klasickej lehkej plast kterej majen ust patku a zatmelis ho pri nafouknuti tak ze je lehkej a pri pichnuti se to zaceli . jak je to zboku zatnej tmel nepomuze a pak si zasranej jako prasatko :-)

      0 0
      • kolda  

        no, kdyz to fakt proriznes, tak das dusi a pokracujes dal ne?

        ja mam ust asi jen pul sezony, ale max. spokojenost. dal jsem tmel, na plastich je videt x malych direk, kde prosakuje tmel,ale defekt zadnej..

        0 0
        • venabch  

          No to das ale de to o neco hur nez u klasiky ,hlavni problem je ten tmel to si jak prase . Nejlepsi je to vlete kdyz je teplo to se to pekne smicha s prachem a je to peknej sajrajt. Jinak samozdrejme bezdusaky maj neco do sebe to jo defektu na na nich je o neco mene.

          0 0
    • venabch  

      Jestli ti to nechce sednou doporucuju namydlit boky nebo v pneuservisu na to maj tokovy spesl mejdlicko. Plast lip sedne a nepodchazi . kdyz to nejde velkou pumpou tak pomuze kompresor ( ne od lednicky ale lakyrnickej se vzdusnikem) . Kdyz ani to ne dej kolem plaste spagat kolem dokola trouchu ho tyskou stahni a pak to foukej , bacha at ti to nerozbyje drzku :-D

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.