• gazman

    Máte někdo zkušenosti s tímto typem chráničů? Popište jak to funguje.

    0 0
    • Atilla  

      Normálně jako chrániče:) Už jsem v ní i 2× padnul a pokaždé mi dost pomohla. Hlavně po druhé ve špindlu kdy jsem hodil v kudle super frontflip do šutru.

      0 0
      • gazman  

        takže stejné pocení, míra ochrany, omezení pohybu, váha? Jak se z a do toho leze když si zpocený, co kompatibilita s leatt?

        0 0
        • Atilla  

          Pocení skoro žádné, respektive to při jízdě fakt krásně profukuje. Padnul jsem 2× a pokaždé v rychlosti přes 30km a pokaždé do šutrů. První držku jsem šel na rameno v klopce a kromě toho, že mě bolel kloub, jak s ním škubnul jsem na sobě neměl nic neměl nic. Po druhé to bylo trochu horší, kde jsem měl chrániče(loket, rameno, žebra) to bylo bez modřiny, ale bokem jsem to narval do takového špičatého šutru a odrazil jsem si bok+mi tam prasknul svalový obal. U jiné vesty bych měl asi i pěkně dobité žebra. Omezení pohybu žádné, ani o tom na sobě nevíš. Pujčoval jsem jí kámošovi, kterému byla velká a stejně si liboval, že o tom ani nevěděl. Váha 500g, ale blbě se to váží. Vyndáš panely a je kompatibilní s leattem. Skoro všechny panely jdou vyndat, takže si jí přizpůsobíš. Já je tam ale nechal všechny. A když jsi zpocený, tak musíš opatrněji, ta látka je poměrně slabá. Co bych vytknul, tak že páteřák není úplně na spodek zad, ale tak 15cm nad křížem končí, ale já k tomu vozím batoh s páteřákem( s tím jsem počítal, když jsem si jí objednával). Kdybych jezdil v kanadě nějaké nesmysle, tak bych asi uvažoval o něčem hodně oplastovaným. Ale fakt to potlumí moc pěkně a hlavně kryje místa kde jiné vesty nemají nic- žebra, břicho, klíček. Přečti recenze na netu. Nenašel jsem snad jedinou špatnou.

          0 0
          • gazman  

            Dík za čas, ještě bych se optal na pár věcí.Když říkáš že to dobře větrá, bereš na to dres? Co ten páteřák, tam je taky „jen“ ta dvouvrstvá pěna? Jak je to s velikostma, kolik máš přes hrudník a jaká velikost ti sedla?

            0 0
          • gazman  

            Ještě jsem zapomněl, ty máš ten krátký rukáv myslím a používáš náloketky, jak sedi ty, přemýšlím, že bych to udělal taky tak a vozil to zvlášť. Tu vestu s krátkým rukávem dělaj ve dvou provedeních, asi bych vzal tu co má ochranu i na pupku, jestli to dobře větrá. Ty máš kterou?

            0 0
            • Atilla  

              Mám tu dlouhou, ta krátká má krátká i záda a má tenčí panely, ty jsou i na zádech stejné(pěna + tvrzená pěna). Lokty drží nikam nesjíždí a taky pěkně větrají, ale někoho můžou trochu škrtit, než se vytáhnou kolem ohbý. Vozím přes to dres a mám Lko 183cm a hrudník 115cm a pas 83cm.

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.