Trhové Dušníky-Bratkovice,podél Litavky

12 nepřečtených
  • Georgebrdy

    Zdravím bikery,sháním pomocníky na úpravu stezky podél meandrů Litavky z T.D. směrem na Bratkovice.Jelikož s nůžkama na větévky a pilkou to nezvládnu,tak rád někoho přiberu s nějakou motorovou mašinkou.

    Pro neznalé této stezky,tak dříve se dala projet podél meandrů a okolo Zděného mlýna až do Bratkovic,pro­jížděli to i na čtyřkolkách,ale stačí povodně,padlý strom,přidá se zub času až je problém to projít pěšky.Jěště vloni(2013) jsem tuto stezku raději využíval,než značenou cyklotrasu 302A,která je v tomto úseku,no,taková kamenitá,nemas­tná,neslaná a hlavně okolo strážního domku nevábná.Dole okolo Litavky to bylo techničtější a zábavnější(ošlehané nohy od kopřiv)a daleko hezčí, co se týče přírody.Někdo může namítnout,že to jsou pouze nějaké 3km,ale kdo to tam zná,tak ví o čem píšu a nejsem sobec,abych se s tímto kouskem nepodělil.

    To je jen tak na úvod.Pokud máte někdo zájem pište na george.1965@seznam.cz

    0 0
    • oberleutnant Weiss  

      Ta „cyklostezka“ podél trati je skutečně humáč, a oblast kolem toho vechtru tuplem. Funkční motorovou mašinkou ale momentálně nedisponuji, čili ti v tomhle směru trn z paty nevytáhnu…

      0 0
    • Georgebrdy  

      Tak jsem s kamarády dnes vyčistili ty nejhorší místa.Je to jak dálnice,ale když se to občas vezme víc ,tak je na delší dobu klid.Jelikož se tato stezka nachází ve Velu 6/2015 jako VELOTRAILGUIDE,tak mám tak trochu zodpovědnost to tam udržovat pro další následovníky.Plány jsou velké.Jen ten čas.Na jaro plánuji další brigádu.Dám včas Vědět.

      0 0
      • Georgebrdy  

        Opět zprůjezdněno.

        Po napadnutí mokrého sněhu před čtrnácti dny spoustu polámaných a poléhaných větví.Sotva průchozí.Po této sobotě a neděli vyčištěno,takže můžete opět běhat a bajkovat.

        0 0
        • AV  

          Jak vypadá cesta z Bratkovic do Příbrami? Má průjezdný (na krosu) povrch?

          Dík.

          0 0
          • Georgebrdy  

            Ta značená cyklostezka je průjezdná nepřetržitě.Dle počasí tři velké louže,které jdou v nouzi obejít.Na krosu to jde v pohodě.Je to spíž kamenité.Jezdí tam ale i rodinky s děckama.

            0 0
            • Smazaný účet  

              tam s děckama, zpátky bez děcek :-)

              0 0
              • Georgebrdy  

                Tak je prosekáno.Přejem příjemnou projížďku,nebo procházku.

                0 0
                • Smazaný účet  

                  smekám pomyslný klobouk – to je tedy nasazení!

                  0 0
                • h.mad  

                  Je to pěkná cestička, škoda, že se mi málokdy hodí do trasy. Ale pro příště, kudy jezdíte jak jsou značky o soukromým pozemku ?

                  0 0
                • wishpull  

                  Super

                  to je cesla po levém břehu?

                  Naposled jsem tam zkoušel projet před 10roky, ale byla tam džungle. Škoda , že jsem tohle vlákno nezachytil, příště bych šel pomoci, už mám i pilu.

                  0 0
                  • mikš  

                    je to jako boj s větrnými mlýny,dneska jsem tam jel a je to zase zarostlý,místy na hraně průjezdnosti.Každá aktivita je chválihodná,ale pomohlo by to jen snad vypálit.

                    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.