• Pietro

    Shanim nove tretry, problem je ze mam vyssi nart, dnes jsem mel na noze Spesly Comp MTB ve velikosti 45 {to je moje normali velikost bot} trochu jsem citil palec, ale vic me prekvapilo ze pres nart jsem tu presku male nezapnul a ty dva suche zipy taky nic moc, vetsi na zkousku nemeli. Moje otazky, mate nekdo skusenost s tretrami SIDI Bulet nebo Eagle 5, jsou taky pro placate a uzke nohy? A pokud mate taky nekdo vyssi nart, ktere tretry vam sedi. Diky za radu Peta

    0 0
    • pegas  

      na vysoky nart jsou problemove tretry s prezkama…reseni je v trech zipech…

      0 0
    • djano  

      Mam aj Spec. Comp, pracku tiez dost na kraji. Sidi bez problemov (ale nepoznam spominane modely, mam stare TecnoII a MTB Action), najlepsie bude vyskusat. Chodidla mam skor sirsie.

      0 0
    • kubad  

      Mám taky podobný problém. Mám Sidi, a vše je ok ale mám nejvyššímodel Dragon :-(

      0 0
    • kámen úrazu1  

      Upínací systém přezky na vnější straně Comp MTB jde posouvat (upevnění šroubky a několik dírek). Tuším že z prodávaného nastavení oběma směry, nahoru k jazyku určitě. Jukni se na to, mohlo by to stačit – ty díry jsou od sebe minimálně cm (nemám tretry u sebe, abych vzdálenost změřila) plus je posunutím k jazyku nutné při zapnutí přezka méně „zakřivená“. Mohlo by to pomoci i v případě, že délka přezky by Ti vystačila, ale systém upínání Tě na nártu tlačil.

      0 0
      • Pietro  

        To je mi ale novinka nechapu proc me na to neupozornil prodavac, (YOGI Ostrava) ale stejne i ty dva suchace byly docela naknap. Pripominam ze porad je rec o mensi velikosti nez potrebuji, tak jestli nekde splasim na zkousku vetsi mrknu i na to posunuti. Dik

        0 0
    • Meesha  

      ja mam taky ploutve. Mel jsem Spesly Comp a Ted mam Sidi Eagle 5. Oboji sedi, suchy zipy jsou v poho, drzi to a presku zacvaknu v pohode. Chce to poradne vyzkouset no. Ty tretry pak trochu povoli.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.