Trestní oznámení na Jakuba Škarpu.........

237 nepřečtených
  • Vilík

    Ahojky! Po delší odmlce se ozývám ohledně mého problému řešeného někdy v únoru letošního roku kdy jsem naletěl podvodníkovi a přišel o svou vidlici. Situace je v současné době taková že se z toho hajzla vyklubal Jakub Škarpa z Ostravy.Výsledky šetření policie v Ostravě mě docela šokovaly a zároveň dost nasraly když věc ve stádiu dokázaného dokonaného podvodu a pokusu o podvod věc „odložili z důvodu nezletilosti a že není důvodu k trestnímu stíhání“.Největšími ochránci toho hajzla byli rodiče a jejich právní zástupce.Bohužel k lítosti Jakuba Škarpy jsem poslal stížnost proti rozhodnutí policie do Ostravy a Státní zastupitelství v Ostravě původní rozhodnutí zrušilo a věc vrátilo znova do stádia šetření a shledalo v práci policie v Ostravě nedostatky. Proto prosím všechny koho tenhle hajzl nasral a podvedl a je ochoten svědčit,ozvěte se mi na mail.

    0 0
    • Splinter  

      fandím!

      0 0
    • Misiak  

      drzim palec a prajem vytrvalost.

      0 0
    • Rolei  

      Taky fandím a přeju hodně trpělivosti a snad se někdo se svědectvím najde.

      0 0
      • Vilík  

        Jednoho človíčka už mám ale jde o ty ostatní koho napálil!!!! Trestní stíhání je už vedeno a jde o co nejvíc důkazů proti němu.Zatím spojili dohromady dva případy a škoda je skoro 20.000,–Kč.Navíc byl tak blbej že přímo policajtům do očí u výslechu řekl že radši zaplatil 2500,– aby po něm dotyčnej nepátral protože ho podvedl!Už to mě zaráží že ani s tímhle neviděli důvod na žalobu. Ale on se snad někdo najde kdo půjde se mnou.........­.......

        0 0
        • pegas  

          mozna kecam ale nenapalil aji Trojciho odtud z BF?..hele kdyztak zkus zadat do vyhledavani jmeno Skarpy a vyhodi ti to vlakna kde se o nem zminujem…zkus pohledat zda v tech vlaknech nejsou posokezeni a zkus se jim ozvat…

          0 0
          • Trojci  

            Ano, přesně tak. Jméno Škarpa do smrti nezapomenu. Většího zmetka jsem nepoznal.

            0 0
        • pepino  

          No tohle mě zajímá, já takhle koupil segře foták za 2 litry, pak jsme zjistili, že jsme nalítli asi 4, všichni kolem 2000, jenže když podáme každej trestní oznámení na 2000, tak se na to cajti asi vys…u. A u hromadnýho nevim, jak se sejdem.

          0 0
          • Vilík  

            Zkus to jako já!Dej se dohromady s ostatníma a podejte společnou žalobu.Pak se bere celková škoda a ta je v tomhle případě 8000,– a je to!

            0 0
            • pepino  

              No ještě uvidim, někde někdo zas psal, že kvůli příp.náhradě zas prej je lepší obč.-právní řízení, já tomu prd rozumim..

              0 0
              • Vilík  

                To je pravda.Trošku níž je na tohle téma debata.Já chci kromě způsobené škody taky vyrovnání za psychickou a morální újmu a to se řeší pomocí občanskoprávní cestou.

                0 0
          • jakub  

            jj jinak dyz se domluvis s ostatnimi a das to do vyslechu… vcetne spojeni na ty dalsi poskozny, policista, ktery se tim pripadem bude zabivat musi doslechnout i dalsi poskozeny.. jinak pokud jde o podvod.. nezalezi esli ti vznikla skoda 1 koruna nebo 20 tisic.. je to porad trestny cin… (vyse skody se hodnoti jen u kradeze…) Dalsi vec, kterou si zde dovolim uvest… kdyz neco oznamite na Policii CR jde o to, ze policie vysetruje to, zdali se nekdo dopustil protiprávniho jednáni, pokud mu to dokáze, tak jiny organ rozhodne o trestu, nebo pokute....., při trestním řízeni ale nejde o navrácení škody.. pouze o to esli je pachatel nebo není, jestli dostane trest nebo ne… nejde o to aby nahradil vzniklou škodu, na to pozor… jsou to dvě věci… Soud sice rozhodne o tom, že pachatel má huradit vzniklou škou, ale když se na tebe pachatel vykašle… musíš to po něm vyžadovat soudní cestou.. nikoliv prostřednictvím trestního řízeni… nevim esli jsem to napsal dost srozumitelně… dyžtak dovysvětlím… prostě jsou to dvě věci… vina – policie… škoda- soudní řízení na podnět poškozeného…

            Nakonec si Dovluji Vás všechny zde upozornit na důležitou věc… /protože nechci aby jste se dostali sami do maleru/ Dejte si fakt pozor na to co zde píšete, víte např.. že dle zákona o mladistvích by jste zde neměli resp. v žádném případě nesmíte psát jméno podezřelého, či pachatele… můžete se dostat sami do dost velkejch problému, díky mediím se toto hodně hlídá a soudy by z Vás mohli udělat odstrašující případ… tak mi prosím věřtě… o tomto zákoně si můžeme všichni myslet co chceme.. ale fakt pozor na údaje o ml. pachatelích… mohli by jste z toho mít ještě větší potíže než mladík, kterej se Vám vysmívá… holt dnešní právní stát chrání takové lidi… nic s tím neuděláte… když Vás bude něco dál zajimat… dejtě vědět…co vím odpovím…

            0 0
            • jakub  

              uuf hrubky… preklepy… sorry, psal jsem fakt rychle… vidím je..

              0 0
            • felix.org  

              „Kdo ke škodě cizího majetku sebe nebo jiného obohatí tím, že uvede někoho v omyl, využije něčího omylu nebo zamlčí podstatné skutečnosti, a způsobí tak na cizím majetku škodu nikoli nepatrnou…“ „Škodou nikoli nepatrnou se rozumí škoda dosahující částky nejméně 5 000 Kč…“

              Takže jak vidíš škoda 1 Kč nestačí.

              0 0
              • jakub  

                kua sorry moc se omlouvam.. ja tedkom resil miliony uverovych podvodu… tak jsem si to srovnal s timto sorry… fakt..

                0 0
            • pepino  

              No právě jsem někde zaslech, že když jde o náhradu, tak je lepší obč.-právní řízení, či jak se to jmenuje.

              0 0
              • bikerzdenek  

                V občanskoprávním musíš ale nejprve ty nebo tvůj advokát podat žalobu. Všechno musíš ty dokázat a když to vyhraješ, tak stejně nemáš jistotu, že něco vymůžeš, protože to bývá tak, že pachatelé většinou nic nemají. Takže vymahatelnost je často nejistá. Nejhorší je na tom to, že se to většinou vleče několik let, stojí to mnoho nervů a peněz. To mluvím ze své zkušenosti, protože bohužel přes všechny vyhrané soudy stejně zpět se vrátilo tak 60 procent. Druhotné škody, např. morální ti většinou neuhradí nikdo. Jsem pro třikrát a dost /např. potom doživotí nebo …/ Jakákoliv humánnost vůči jakýmkoliv parchantům je moderní alibismus. a doplácíme na ty hajzly naprosto všichni a jejich napravitelnost je většinou stejně nemožná. Jsem v tom velmi radikální, někde tu již zaznělo, že středověk měl v tomto i některé klady. To by tu např. chodilo bezrukých. Jediný průšvih by byl justiční omyl, ale v jasných případech jakékoliv slitování nemá opodstatnění.

                0 0
      • marekmaue  

        nechápu, na co svědectví, nebo něco takovího, vezmi 4 největší bouchače z okolí , pár ocelovejch trubek .. a von se po pár ranách přizná sám .. pak ještě zlomit ruce , odvíst 20km za město a at dojde domů posvejch !

        0 0
        • Fak  

          tohle neni reseni :) reseni je ho proste usvedcit, ne prizabit… navic kdyz ho usvedci, maji aspon nejakou sanci ze se jim vrati finance.

          0 0
        • pepek  

          Další kandidát na titul: Chuck Norris ?

          0 0
          • marekmaue  

            ne, já jen rád řešim problémi pod heslem co nejde silou, musí jít ještě větší silou !

            0 0
            • sis  

              takže ti to pepek napsal správně

              0 0
            • JSt  

              ty radsi nic neres. a problemi uz vubec ne :-DD.

              0 0
              • sis  

                Něco v tomhle smyslu jsem chtěl taky přihodit, ale je mu teprve 15. Ve škole se má šanci polepšit:) Jinak k tématu. Nic z toho co tu zatím padlo, není nějak napadnutelné (myslím to uvádění jména, adresy atd.) Mám to z dobře informovaného zdroje. Jinak samozřejmě hodně štěstí a pevné nervy!

                0 0
                • hribik A1  

                  Ve škole se má šanci polepšit:)

                  muhehehe, zatial kazdy koho poznam, vratane mna, sa v skole len a len pokazil

                  0 0
            • hribik A1  

              a kdyz neco rozeberem, tak leda buldozerem!

              0 0
        • hribik A1  

          to by bolo sice efektivne, ale potom by pred ten sud nesiel skarpa, ale Vilík

          0 0
        • Fak  

          dneska maj v 15ti lidi asi horkou krev :) nebo moc sledujes akcni filmy (povestny Chuck) :D

          0 0
      • Vilík  

        To jsem taky četl ale potřebuji jména,způsob a škodu a jestli je někdo ochoten jít do toho s námi.Už jsme tři!!! Těžko budu udávat jako svědka někoho z Bike-fora s přezdívkou Darkson(promiň že jsem použil Tvou).

        0 0
    • Biker jak Pes  

      Jak jsem uviděl tu kategorii „TO ADMIN“, tak už jsem se lekl, že chceš žalovat někoho, kdo tě otravuje tady na fóru… :D To bych mohl já zažalovat vás všechny za urážku na cti … :DDDDD

      0 0
    • maxtor  

      Prosímtě, mohl bys najít to usnesení policejního orgánu a naspsat podle jakého ustanovení to odložili (předpokládám že § 159a odst. 1 trestního řádu). Nechce se mi sle věřit, že by tam seděli takoví tupci a odložili věc pro nedostatek věku pachatele když nebyl důvod…

      0 0
      • Vilík  

        Takže.....držím před sebou usnesení Služby kriminální policie a vyšetřování,5­.teritoriální oddělení v Ostravě a čtu – ODKLÁDÁM PODLE USTANOVENÍ §159a ODSTAVCE 4 TRESTNÍHO ÀÁDU…A DÁL JE OMÁČKA PROČ A JAK A CO UDĚLAL......... Druhé usnensení je od Státního zastupitelství v Ostravě a to podle ust. §149 odst. 1 tr.řádu zrušilo původní usnesení z důvodu nejasností a shledalo rozhodnutí policie jako předčasné.

        0 0
        • maxtor  

          No tak to se nedivím, že to st. zástupce smetl. Podle 4. odstavce se odkládá, když se vůbec nejedná o tr. čin (třeba podud by se jednalo o podezření z podvodu a škoda byla menší než 5.000).

          0 0
          • Vilík  

            Dokázaný podvod byl ve výši 5800,– a pokus podvodu ve výší 11000,–.Co by ještě chtěli!!!

            0 0
            • maxtor  

              A kolik mu je (resp. bylo v době, kdy tě podvedl)??

              0 0
              • Vilík  

                Bylo to letos v lednu a mělo by mu být 17 let.

                0 0
                • maxtor  

                  Taki to je v klidu. Nejhorší je to, že takový krypl vyfasuje max. podmínku a v nejhorším případě dohled probačního úředníka. Pro tebe je ale důležité, aby uhradil škodu a to rozhodně uhradí, pokud jej soud uzná vinným. Držím palce!!!

                  0 0
                  • Vilík  

                    Už v klidu docela jsem.Jak jsem si zjistil,můžu podle právníka požadovat navíc odškodné za psychickou a morální újmu za každý měsíc od data skutkové podstaty.

                    0 0
                    • maxtor  

                      No tak to sice určitě můžeš, ale v občanskoprávním řízení. V trestním žízením se přikazuje náhrada skutečně způsobené škody, která vznikla trestným činem.

                      Třeba pokud někdo udělá úvěrový podvod, tak se přikazuje jen náhrada tzv. přímé škody. Nikoliv úroky, poplatky atd. Ostatní si banka musí řešit v občanskoprávním řízení.

                      0 0
                      • Vilík  

                        Tak do toho klidně půjdu!

                        0 0
                      • felix.org  

                        Není pravidlem, že soud v trestním řízení přikáže náhradu škody. Jen o tom nároku musí rozhodnout. Může tě taky odkázat s celým nárokem do občanskoprávního řízení nebo ti přiznat jen část a se zbytkem hurá do občanskoprávní­ho sporu…

                        0 0
                        • maxtor  

                          Copak jsem to napsal špatně?? Psal jsem nejlepší variantu. Tys to jen správně doplnil.

                          0 0
                          • felix.org  

                            Však já nepsal, že jsi to napsal špatně :-) Jen aby viděl, že existují i jiné varianty :-) On i odsuzující rozsudek s výrokem o přiznání náhrady škody bohužel nutně neznamená, že někdo škodu uhradí… :-(

                            0 0
                            • maxtor  

                              Bohužel máš naprostou pravdu:-( Ale podle toho, co tady někdo psal, tak ten spratek má být synek nějakého doktora, tak tady by snad problém být neměl…

                              0 0
                            • maxtor  

                              Jo a jinak zdravím kolegu:-)

                              0 0
                              • felix.org  

                                Také zdravím ;) Ovšem nevím jestli kolegu v pravém smyslu slova, páč stále studuju :-)

                                0 0
                                • maxtor  

                                  Vím:-) Na stránkách MUNI se toho dá hodně najít. Já už 2 roky více či méně úspěšně bojuji za spravedlnost:-) Leden – únor jsem na stáži v Brně, tak můžeme skočit na pivo!!!

                                  0 0
                          • BH  

                            A vidim panove jsou paravnici..mam tedy dotaz k tematu a taka se to take kol, jdu zanedlouho k soudu v trestni veci vloupni(poskozeni cizi veci a bla..) jako poskozeny.Jakou nahradu skody mohu u soudu uplatnit, pokud me pojistovna uhradila: 1.hodnotu odciceneho zbozi v nakupni cene bez DPH 2.naklad na opravu poskozeneho zdrzneho systemu vlopanim po odpoctu spolucasti a casti materialu, ktery nebyl soucasti pojisteni (ramy oken). Logicky bych asi mel narokovat tu neuhrazenou cast nakladu na opravu zadrzneho systemu,ale v jakych cenach s a nebo bez DPH? Ovsem jak je s uhradou zbozi?Mohu uplatnit u soudu rozdil mezi nakupni cenou a beznou prodejni cenou, tedy vlastne nerealizovany zisk? Muze to byt moje prima skoda?( priklad: nakupni cena zbozi 100,– Kc bez DPH- uhradila pojistovna, prodejni cena zbozi 110,– Kc bez DPH. Tedy moje skoda- nerealizovany zisk- 10,– Kc ?)Mohu tam, take uplatnit naklady na provizorni zajisteni prodejny po vloupani do doby definitiovni opravy? Co moje naklady spojene s vyrizenim vsech formalit(kores­podence s pojistovnou, vypovedi na policii a pod..)? diky za vysvetleni

                            0 0
                            • bikerzdenek  

                              Ahoj, sice nejsem právník, nějaké zkušenosti ale mám, neboť mi vykradli prodejnu nebo mě nějakým způsobem jinak poškodili již více než 7×!!! /třeba ukradené auto se zbožím/. Základem je dobré pojištění a jeho rozsah /definice smlouvy/, což samozřejmě má málokdo do té doby než získá nějaké zkušenosti a dobré pojištění bohužel není také zadarmo. Způsobená škoda byla celkově hodně vysoká, ale zpět se mi vrátilo pouze asi 60 procent /např.různé kličky v pojišťovací smlouvě, způsob zabezpečení atd./. Nárokovat můžeš u soudu téměř vše, vč. ušlého zisku /tam je však pravděpodobnost uznání pohledávky velmi malá, protože to musíš naprosto jednoznačně doložit z účetnictví, dokázat, že by jsi to zboží skutečné prodal, např. z průměru minulých let, což není jednoduchá záležitost a stojí to mraky času/. V trestním řízení ti sice většinu škody uznají /ten ušlý zisk asi ne, tam je to spíš na následné občanskoprávní řízení s pachateli na které podáš žalobu, ale předem upozorňuji, že je dobré si spočítat, zda se ti to vyplatí neboť vymahatelnost je nejistá a spor se může vléci několik let/. Problémem je vymahatelnost obecně, protože i když ti škodu uznají a máš na to plné právo, není nikde řečeno, že to pachatelé zaplatí, protože většinou nic nemají. Jsou to další soudní řízení, promlčecí doba v tomto případě je deset let a mohu tě ubezpečit že to je martyrium, které někdy nestojí za to a stojí následně spoustu dalších peněz, protože do pravomocného odsouzení v občanskoprávním řízení, kdy podáš ty žalobu si platíš všechny právníky sám a nemáš jistotu, že i v případě odsouzení pachatelů z nich pak něco dostaneš. Proto doporučuji /to teď není reklama, ale zcela upřímná rada/ opravdu dobrou pojistku a dokonalou prevenci /zabezpečení prodejny tak, aby se pravděpodobnost vykradení omezila na minimum/ v rámci zákonů /někdy bohužel, protože ti parchanti by si zasloužili úplně něco jiného/. Nechci tě nijak strašit a odradit, naopak přeji ti hodně štěstí i za mě a ať ťi parchanti dostanou, co si zaslouží. Bohužel v tomto státě stojí právo spíš na té druhé straně /nízké tresty, složitost právního systému, korupce atd./

                              0 0
                              • BH  

                                diky za info,vim, ze mas pravdu z hlediska vymahatelnosti. osobne bych na zaklade svych zkusenosti s timto i uvital stary dobry stredoveky obycej, krades? budes bez ruky!Jsem uplne sokovan, jak pomerne velka skupina nasich „spoluobcanu“ parazituje na pracujici casti spolecnosti (trubci a vcelicky). Jak jiste vis, tak absolutni ochrana pred zlodeji vlastne neexistuje, dobra pojistka je zaklad, ale ty starosti pak z vyrizovanim vsech veci kolem te stejen deptaji.

                                0 0
                                • maxtor  

                                  Na ten tvůj dozaz se těžko nějak obecně odpovídá. Platí ale to, že pokud ti škodu nahradila pojišťovna, je poškozenou ona a ty můžeš nárokovat jen rozdíl mezi způsobenou škodou a plněním od pojišťovny. Škoda se pak počítá různě podle okolností – např. jako cena obstarání nové věci, obstarání podobné věci, uvedením v předešlý stav atd…

                                  0 0
                                  • BH  

                                    dik za odpoved i kdyz typicky pravnickou :), ze? Ja soudu nejaky svuj nazor na skodu predlozim, slo mne jen o to abych tam neplacal uplne hlouposti. Pravnika si k vuli tomu tedy rozhodne nechci najimat ( 1 hod. = 3000,– Kc). Je fakt ze policie pri stanoveni skody po me chtela ceny prodejni, takze soudu predlozim rozdil mezi cenou nakupni, co hradila pojistovana a cenou prodejni,coz nakonec byla hodnota, ktera zlodeje velmi asi musela zaujmout, kdyz k vuli tomu riskovali i kriminal, ktery je doufam ceka, neb skoda byla vetsi nez velka..

                                    0 0
                                    • maxtor  

                                      Fakt to konkrétněji nejde. Něco jiného je, když ti někdo naborá novou oktávku, kde je cena jasná a něco jiného je, když ti bouchne starou stovku, která už se nevyrábí a cena ND je závislá na všem možném. Chce to při jednání před soudem doložit, co můžeš faktury za opravu, zprávu s vyčíslením škody od pojišťovny. Nějak si to zesumírovat, aby to dávalo smysl atd. Není nic horšího, než když k hlavnímu líčení přijde poškozený, chce nahradit škodu, ale neví jakou a myslí si, že to soude v jednačce posoudí jen tak od oka. Hodně štěstí.

                                      0 0
                                      • BH  

                                        tak jo, nejak to zmastim, nastesti a nebo bohuzel obcas k soudum chodim, neb pracuji i jako soudni znalec, ale tato konkretni vec me tak uplane jasna neni.

                                        0 0
      • Vilík  

        Ještě dodatek......­....prověřeným oznámením a postupem podle §158 odst.1,3 trestního řádu bylo podezření ze spáchání shora ovedeného trestného činu prokázáno ale nepodařilo se však zjistit takové skutečnosti které by opravňovaly zahájit trestní stíhání sdělením obvinění určité osobě!!!!!!To je citace ze zmíněného usnesení policie!Dost hustý,ne?!Dokážou ale nevidí důvod!!!

        0 0
        • maxtor  

          Podle toho, co píšeš, to prostě chtěli smést pod stůl. Ještě, že sis podal stížnost. I když tohle měl aspoň trochu schopný státní zástupce shodit sám od sebe…

          0 0
          • Vilík  

            Víš jakej to byl pro mě šok když mi to přišlo a já tam uviděl jméno Jakub Škarpa?!Okamžitě jsem viděl rudě a hned psal stíšnost protože to přišlo ve čtvrtek 1.11. a tři dny byly na poslání stížnosti!Pak jsem měsíc čekal a teď přišlo to zrušení psané 27.11.2007.Kdybych mlčel tak měl hajzl svobodu!

            0 0
            • maxtor  

              Tak naštěstí je to tak, že když konc lhůty připadne na den pracovního klidu, tak končí až první následující pracovní den s tím, že lhůta je zachována, pokud v ní zásilku předáš k poštovní přepravě. Takže v tvém případě stačilo to poslat v pondělí a adrestovat policejnímu orgánu, který usnesení vydal.

              Najdou se pošuci, kteří to přesto posílají přímo na státní zastupitelství a myslí si, jak nevyjebali s policajty, že je obešli. Mají ale smůlu…

              Ten měsíc je sice moc, ale bohužel takové jsou lhůty. Než to dojde na policajty, než to ti spolu se spisem přepošlou na státní zastupitelství, než to st. zástupce vyřídí a než to to dojde k tobě, tak je to měsíc ani nemrkneš…

              0 0
            • pos3k  

              njn tatitek se pravdepodobne cinil

              0 0
              • Vilík  

                Asi nechce mít ve Fakultní nemocnici v Ostravě ostudu jakýho má doma hajzla!

                0 0
    • petebike  

      samo drzim palce a obdivuju vytrvalost… ! me nikdo takovy nepodvedl ale chapu to…

      0 0
      • cardamm  

        Drzim palce..... Sem z ostravy a jestli naneho narazim, dam mu do huby misto tebe ;) takovyhc zmetku je treba se zbavit… bajku zdar

        0 0
        • srance  

          dej mu i dalsi preventivni do budoucna

          0 0
        • Vilík  

          Můžeš!Chodí na průmyslovku ve Vítkovicích v Zengrově ulici!A jednu mu dej zatím za mě!Snad mu jí budu potom moct dát osobně!!!

          0 0
          • Adrenaline  

            Zdravím mě už napálil 2× ale naštěstí z dobrým koncem. Poprvé odemě chtěl dualy a v-čka a zásilka stála skoro měsíc na poště pač si to prodloužil ale nekomunikoval se mnou. A podruhé jsem mu naletěl když jsem chtěl koupit nové kalhoty pells od člověka s mailem MIRA VERKA z havířova bo tam někde a když mi došel balíček na poštu tak jsem se zhrozil když jsem uviděl adresu a jméno Jakub Škarpa, hned jsem věděl že je zle . Kalhoty tam sice byly ale v jjakém stavu. No škoda mluvit. Jen mu dejte co proto…

            0 0
            • Vilík  

              Právě z mailu VerkaMiroslav@seznam.cz mě někdo kontaktoval a navrhnul mi vyrovnání když stáhnu oznámení.Pošli peníze,stáhnu oznámení.Jako penále jsem chtěl 2000,– navíc.Slíbil ale neposlal.Asi už zjistil že matinka a fotřík zatlačili a nemusí!

              0 0
              • Adrenaline  

                No kdo ví jak to ten člověk má udělané ale chtěl bych ho vidět pač za poslední dva roky jsem o něm slyšel dost jak tady tak na cyklobazaru. Bohužel v dnešní době se dobrat spravedlnosti asi nejde:O(((((

                0 0
            • scret  

              Mira Verka z Ostravy ted na cyklobazaru inzeruje kratasy Pearl Izumi,s vlozkou nebo bez,M i L… chtel jsem je od nej vzit,ale nastesti diky my neduverivosti jsem tady trochu probiral historii,nic nenasel a hle uz nekdo pise ze to je nejakej grazl…

              Bacha na nej!!!

              Chtel jsem ho v tom trochu „vykoupat“,a jelikoz si to tu na 99% cte,tak se mi to uz nepodari,ale aspon nekdo z B-Fka mu na tu jeho „brigadku“ nenaleti…

              0 0
              • Adrenaline  

                Tak to bud rád že jsi mu nenaletěl je dobré vědět o něm že se na tom cyklobazaru pohybuje. Je třeba včas varovat i ostatní. Ale nejhorší je že si zas může změnit mail aby mohl dál ,,vydělávat"

                0 0
                • scret  

                  jj,rad jsem,aspon jsem neprisel o litr:) ikdyz jsem v zivote uz prisel o vic,ale nehodlam podporovat nejakyho zmetka…jenom me mrzi,ze nemam ted vubec cas,jinak bych si snad udelal jentak cestu do Ostravy:)) takovejm lidem se to musi zarazit rucne,z policajtu se asi na zadek moc neposadi…bohuzel…

                  0 0
              • Vilík  

                Fígl pana Škarpy spočívá v tom že si „vyhlédne nepohodlnou osobu“ na kterou si nechává posílat balíky aby nebylo možno ho dál sledovat.Pak mu zavolá že mu omylem přijde na jeho adresu balík a jestli by nebyl ochoten ho vyzvednout a předat mu ho.Zaráží mě ale to,jak může znát telefon člověka kterého nezná(jak uvedl v protokolu) ale jeho telefon zná!!!!Takhle to uvedl do protokolu Daniel Lukáš že to s ním bylo v mé věci.

                0 0
                • srance  

                  jak jsem jiz psal nechci nikomu krivdit, ublizovat a jestli mirek verka neni zminovany jakub skarpa tak se mu omlouvam.

                  0 0
                  • Vilík  

                    Daniel Lukáš byl taky vykulenej když dostal předvolání na policii a měl svědčit protože já to oznámení udal na jeho jméno.Taková byla adresa na balíku!Navíc může být vpodstatě rád že jeho jméno nefiguruje jako spolupachatel – převzal jsi,předal jsi – jsi spoluviník!

                    0 0
            • srance  

              Kluci tak jestli chcete tak s Mirkem verkou z havirova (nevim zda to je on) jsem byl v kontaktu. Pred mesicem jsem od nej kupoval predstavec ale psal jsem ze si pro nej dojedu do havirova osobne. Vim jak vypada a jake ma kolo. Byl to tmavovlasy klucina s fialovo-cervenym (metaliza) kolem gary fisher. Byl tam s blondatou slecinkou. Pak mi i nabizel vidlice takze neni problem se snim nejak domluvit a muzem si pak kazdy tuknout. :-) Ale jak rikam nechci nekomu krivdit muze i nemusi to byt on.

              0 0
              • scret  

                ten „muj“ je udajne z Ostravy…

                0 0
                • srance  

                  hele jestli ma stejny mail ten tvuj jako ten muj tak to musi byt tataz osoba. Ted jsem si vzpomnel ze casto nabizi veci na cyklobazaru s popiskem odkud je Havířov, Moravskoslezský kraj. Davam sem odkaz kde zrovna inzeruje opet predstavec jukni zda ma stejny mail. www.cyklobazar.cz/inzeraty.php?…

                  0 0
                  • scret  

                    jj,podle mailu je to on…

                    0 0
                    • srance  

                      takze, se mu klidne ozvu ze nam zajem treba o ten druhy predstavec a domluvim se snim. Predtim jsem snim mel spicha u teska v havirove. Kryby prijel ma kole tak kluci co byli okradeni by jeste na jeho kolecku vydelali (mel slusnou strojovnu) Z meho pohledu jsem byl s nakupem a jednanim spokojen az do dneska kdy jsem si precetl mirek verka a to co o nem pisete. Musi mit nekoho znameho v krame s cyklo vei pac kdyz mi posilal fotky a i ty co inzeruje jsou foceny na pultu kde pod sklem jsou komponenty.

                      0 0
                    • Vilík  

                      Komu ale tenhle mail patří asi nezjistíme.Jak jsem psal výše,kontaktoval mě z tohohle mailu jakoby vyplašenej člověk že mi tu škodu zaplatí když stáhnu oznámení. Pokud patří skutečně Verkovi a ten neojebává,proč mi psal?! Nebo je to další fiktivní mail pana Škarpy?

                      0 0
                      • srance  

                        bajkeri z havirova ho musi znat. Dle mne ale 17 roku nemel. Vypadal cosi starsi.

                        0 0
                        • Vilík  

                          Taky mi bylo řečeno že jezdí.Stálo by za to zjistil podstatu věci,co Vy na to Havířovští?

                          0 0
                          • srance  

                            je hodne zapamatovatelnej. Takovy typicky metrosexual opalenej. Havirovsti ho urcit znaji a tu divenku taky.

                            0 0
                            • oxyaction  

                              Hnědočech=Škar­pa,Škarpa=pan­gejt a to neni nikdy dobrá kombinace KKK

                              0 0
                              • srance  

                                jestli myslis ze je rom tak to ne. Jen ze je ze solarka obarvenej beloch. takovy pro mne SAMPON

                                0 0
                      • TinkTink  

                        Myslim ze je realny zjistit ale, jestli inzeraty byly vlozeny ze stejne IP adresy – takze se ozvete cyklobazaru a pozadejte je o to.

                        0 0
                      • srance  

                        jeste me npadlo mas na nej telefon. Ja na toho kluka co se mi predstavil jako verka mam. Ale to tu uz nechci resit verejne. kdyztak napis na mail.

                        0 0
                      • OCG  

                        Je to fiktivní email od pana Škarpy. Kupoval jsem od něj Fizik sedlo a světe div se, bylo v pořádku. Pak jsem si s ním vyměnil pár emailů:

                        Od: Miroslav Verka <VerkaMiroslav@seznam.cz>

                        Předmět: Re:Sedlo Fizik

                        Datum: 01.10.2007 21:49:04

                        Díky za pochopení pri obchodu mezi mnou a trojanem doslo k pouhemu nedorozumneni a on z oho udelal aferu ze ted bohuzel nikde na cykloservrech nemohu vystupovat pod svym jmenem :)

                        a dále od Jakuba Škarpy:

                        Diky za to ze jste neposkvrnil miroslava verku :)

                        Takže tak. HOdně štěstí, mám pocit, že to bude malej hajzlíček, za kterým stojí papínek… Humus!

                        0 0
                        • OCG  

                          Každopádně moc nechápu, proč jednou pošle OK věci, a pak ne.

                          0 0
                        • Vilík  

                          Včera večer ve 22.58hod. mi z mailu VerkaMiroslav@seznam.cz kdosi psal a napadl mě že tu o něm šířím bludy a špiním jeho jméno.Prý na mě jeho právník chystá trestní oznámení pro pomluvu,poškození jeho osoby a podávání klamných informací.Doporučil jsem mu ať pořádně čte fórum a začne se radši starat o svojí osobu(pokud je bezúhonnný a neokrádá – viz příspěvek výše) nebo ho Škarpa zničí. Do mailu jsem mu hodil dva zkopírované příspěvky tak doufám že už konečně pochopí že vítr fouká odjinud!

                          0 0
                          • Darkson  

                            ty voe, to už je fakt na lynč:-)

                            0 0
                            • Vilík  

                              Já jsem taky v šoku! Nenapadám tu nikoho jen píšu pravdu o tom jak to je a z druhý strany začínají lítat dělový koule!!!Napsal jsem mu že to od něj byla chyba když se mě snažil „uplatit“ když stáhnu oznámení.Jak myslíš že na to bude asi koukat policie?Já si myslím že asi dost jednoznačně.

                              0 0
          • metr-x  

            Zdravim,náhodou chodim zrovna na tuto školu,doufám,že ho někdy s kamarády potkáme na chodbě.Nesnáším takové lidi…

            0 0
    • smallbrother  

      na cyklobazaru teď škarpa vystupuje s mailem mirekverkaseznam.cz posílal mi nějaký gumy a přišel mi jinej rozměr, balík přišel z adresy Jakub Škarpa, Poděbradova… Tak dejte bacha!

      0 0
    • kudlanka32  

      kdyz nepomuze policie tak bych mu delal reklamu v regionalnim tisku.....

      Skarpa mladej krade jak straka proto si na nej dejte vsichni bacha:))

      kazdy den v inzerci zadarmo…to by bylo aby ho ten fotr neschopny vychovy doma neserezal…podlozeny to mas napadnout te nemuzou, ne?

      0 0
      • brble  

        obávám se že domácí výchova a životní postoje se přesně odráží v tom jak se mladej chová. myslím že za pár let tu budeme mít jednoho velmi schopného energického nadějného mladého politika,kterej to s náma přece myslí úplně nejlíp:-)

        0 0
        • kudlanka32  

          tim spis cim driv tim lip…kor kdyz fotr ma tak dlouhyho cu*aka jak asi ma.....ja bych ho bil hajzla malyho az by me zaloval UNICEF byt jeho fotr :)

          0 0
          • brble  

            no to bude asi ten problém.pokud jabko nepadlo daleko od stromu tak fotřik asi nebude mít dvakrát moc zájem ho za todle řezat.naopak..to se musí podporovat to se musí podporovat…z toho přeci dneska roste nadějná elita národa:-/

            0 0
          • Honza729  

            I tak se to da rici…

            0 0
      • scret  

        :)))

        0 0
      • Vilém  

        Pokud si dobre pamatuju zde popsane pripady,tak tatinek za nim pevne stal a poskozenym se vysmival stejne jako syn.

        0 0
        • kudlanka32  

          to se mi ani nechce verit…do novin s tim!

          0 0
        • kudlanka32  

          TV nova…a podobne…skodit co to jde…nejaky paky snad este fungujou

          0 0
          • Honza729  

            Nebud naivni.....Nova se ti na banalni prihody vykasle…navic o serioznosti „novinaru“ prave na Nove dost pochybuju. (profesni zkusenost, kdy prekroutili co mohli)

            0 0
            • kudlanka32  

              nejsem, pokud to bude prodejny (tj nekomu to bude skodit) tak to daj do nejakyho toho nablblyho poradu o obcanskem bezpravi…ale na meno se me neptejte…

              0 0
              • Honza729  

                No, jak myslis.

                Ja myslim, ze nedaj. To by to muselo byt ve fazi uz prosleho soudu, ktery by treba rozhodl vylozene nespravedlive­.....tohle je obycejny spor, kterych jsou tisice…

                0 0
                • kudlanka32  

                  at to zkusej kdyz se to radne vybarvi a naznaci komplot s policii tak proc by to neslo? to myslis ze nekoho bavi furt vymejslet nejaky namety na pristi tyden…

                  nic ztratit nemuzou, v nejhorsim jim nikdo neodpovi…

                  0 0
                  • Honza729  

                    jak myslis.

                    0 0
                  • kámen úrazu1  

                    … a pokud by jim tatínek dostatečně zaplatil, vznikla by reportáž, jak hnusní a zákeřní bikeři napadají nevinné dítě. Objektivnost u mnoha reportáží TV Nova neexistuje. Perfektně dokáží z lumpa udělat chudáka a obráceně. Podle toho, kdo si reportáž zadá.

                    0 0
                    • kudlanka32  

                      ja myslim ze novu nelze podplatit, spis si potrebujou smlsnout…

                      vy dva ste hrozny lobisti…no tak je nechte at si uzivaj…este ze nejsem natolik blbej abych je sponzoroval:)

                      0 0
                      • Honza729  

                        OK, tak kdyz to tak dobre znas, tak kamaradovi pomoz a zarid mu reportaz, ano ?

                        Pokud to tam protlacis a bude to objektivni, mas u me litr :-)

                        0 0
                    • Honza.L1  

                      Pravda…stačí kouknout na repotáž o zlých zákeřných policajtech, kteří srazili nic netušícího vzorného motorkáře, který se jim jenom snažil uvolnit cestu. Reportáž Novy: www.nova.cz/tvarchiv/?… Záběr z auta: webtv.idnes.cz/vi­deo.php?relati­on=070907140954380

                      0 0
                    • Radek Broz  

                      Já se us pousty jejich reportáží dokážu naprosto vcítit do kůže toho „zlýho“ a úplně s nim cejtim – nějaká káča, co není v právu si pozve novu, ta to patřičně zkresleně podá a padouch je na světě.

                      0 0
    • AntiSkarpa  

      <Prosím čtěte> Čaute všichni Antiškarpovci,jsme rád, že Vás je hodně, proto mám pro Vás nějaké informace. Jakub Škarpa chodí na střední průmyslovou školu v Ostravě-Vítkovicích. Jestli chcete kontaktovat ředitele, pojďte do toho: www.sps-vitkovice.cz Přímý mail na ředitele do školy je: mlynek@sps-vitkovice.cz Je z bohaté rodiny a myslí si, že mu vše projde.V Ostravě už proto začaly výslechy různých osob, kde se zajisté taky dostavím a podám informace o tomto podvodníku.Okradl tak hooodně lidí už, bylo by dobré, kdyby každý, kdo o něm něco ví, nebo byl jim okraden, tak aď zajde na policii a podá žalobu.Doufám, že tyto zprávy mezi sebou rychle roznesete a začnete to nějak řešit.S pozdravem Antiškarpa

      0 0
      • Vilík  

        Nazdárek AntiŠkarpo! O co myslíš že mi tu vpodstatě jde?Dát dohromady všechny koho tenhle hajzl ojebal a společně ho utopit v jeho svinstvu.Zatím ale nikdo nenapsal a neřekl – jdu do toho s Tebou a tohle o něm vím.Zatím jen dva se mi přihlásili a to jich tu zkuhrá snad stovka. Dodatek ke Škarpovi – narozen v srpnu 1990,bydliště Poděbradova ul. Ostrava 2, škola SPŠ-VÍTKOVICE, Zengrova 1, třída 3.D , tel: 724008643.Pokud budu chtít vědět co měl dneska k snídani tak to budu vědět!

        0 0
        • Honza729  

          Clovece, jakkoliv te chapu, tak si pro jistotu precti zakon 101. Abys nakonec nemel vetsi problem ty nez on. To, co pises o jejich krocich k tomu totiz smeruje. Fakt bacha…

          0 0
          • Vilík  

            Já po nikom nechci jeho rodné číslo,číslo účtu ani adresu.Jen chci jméno,jaká byla škoda a město.Zbytek ať si v případě zájmu zjistí policie.

            0 0
            • Honza729  

              V pohode, ja jen, abys to „nestengroval“ prave dal, vypada to, ze by to prave na tohle mohli hrat. Jen jsem chtel upozornit, nic vic.

              0 0
              • Vilík  

                Já vím.Dávám si pozor aby to nešlo za hranici.Jen stačí seznam jmen,město a škody.Zbytek ať si zařídí policie(pokud toho bude schopná).

                0 0
        • Vlado Jekyll  

          a nemá tu niekto jeho fotku?

          0 0
    • marapara  

      Tak mě napadlo založit BKO (bajkerská kriminální ogranize) :) … vlastní pořad BKO pátrá :)

      Jinak samo fandím, ať dostane co proto. Nejlépe si na něj počkat s partou okradených bajkerů a někde po škole ho zlynčovat a dát mu pořádně přes držku, že ho tata nepozná, hajzlíka malého. Přístě by si to sakra rozmyslel.

      0 0
      • AntiSkarpa  

        jde mi jen a jen o zpravedlivost. Mě totiž neokradl, ale jelikož mu teče do bot, tak stahuje i ostatní, kteří s tímto vůbec nemají co dočinění a já se jednoho takového zastávám.Snaží se to hodit na více lidí, kteří o tom vůbec nemají potuchu. Při něm stojí jeho rodina a nějaký právník.Chci jen, aby jse to začlo co nejrychleji řešit, než do toho namočí i nevinné.

        0 0
        • marapara  

          No mě taky naštěstí neokradl. Nicméně myslím si, že by mu tohle nemělo jen tak projít. Nějaký šikovný právník ho z toho vyseká maximálně s podmínkou a mladý fík se mu nakonec ještě vysměje do xichtu. Nejsem sice zastánce násilných řešení, ale tohle je celkem do nebe volající. Drzost tohoto spratka pomalu nezná mezí. Kdyby k tomu dostal řádnou výchovnou nakládačku, tak by si jistě mnohem lépe zapamatoval, že tudy cesta prostě nevede. Takto ho nebude stát dohromady téměř nic.

          0 0
        • Vilík  

          No právě! Věřím tomu že v tom je nevinně i ten Míra Verka ale pořád tu hlodá červík.......­.......

          0 0
    • Luka  

      HOJ. napad tu uz zaznel, jen ho poupravim, co hodit do radkove inzerce v regionu, ze hledas dalsi poskozene ? funguje to na pohledavky, musi to fungovat i na poskozence… hodne stesti…

      0 0
      • AntiSkarpa  

        dobrý nápad, ale neví se, jestli okrádal lidi jenom v moravskoslezském kraji,podle mě to dělal náhodně, takže přes celou ČR

        0 0
        • Luka  

          optimalizovanej webik, kde by pri slovech jakub skarpa vyjelo upozorneni + poptavka poskozenych???… moznosti je trilion…

          0 0
          • lusk  

            uz ted google pro ‚jakub skarpa‘ vraci link na tohle forum…

            0 0
            • Vilík  

              Právě jsem si pře google nechal vyjet jakub škarpa a docela jsem se divil…nejenže mě to odkázalo na naše stránky ale zjistil jsem že v červnu prodával docela drahé hodinky Jacques za 1500,– a 23.11.2007 si podal na „Sbazar“ prodej lyží Blizzard za 3900,–.Kromě toho prodával v červenci mobilní telefon Sony Ericsson W950i za 9000,– u všech těchle inzerátů je jen jeden telefon 724 008 643.Dost širokej záběr podvodníka,ne?!

              0 0
        • Vilík  

          Těch poškozenejch je asi po celý republice moře.Výběr byl takovej že nejčastěji byli lidi z druhý strany republiky aby je odradila ta dálka do Ostravy v případě že by chtěli „ruční vyřízení případu“..

          0 0
          • pegas  

            co zadat inzerat na to ze hledas podvedene na cyklobazar?..dom­luvit se s redakci a nejak to vymyslet,aby to bylo korektni vuci cyklobazaru,troufnu si rict ze cyklobazar sam by moh mit i nejaky snahy aby se na jeho strankach takhle neobchodovalo..

            0 0
            • Vilík  

              Tak to by stálo za zkoušku.Uvidíme co na to Cyklobazar.Taky si myslím že by bylo to nejlepší v jejich zájmu si udržet „čistotu internetového prodeje“.

              0 0
              • pepino  

                Muhehehe:) My čtyři nebo pět z tanku jsme přišli každej o cca 2000 na Aukru, to má trochu větší výdělky, než Cyklobazar. Máme jeho jméno, adresu, číslo účtu ve spořce. Aukro akorát vyplázlo jazyk s pomocí (jo, odstavilo mu účet).

                0 0
    • Hnoj  

      Zdravím, tak jsem si přečetl celou diskuzi a došel jsem k těmto závěrů:

      1. státní úřady jsou jako obvykle zcela neschopné (jsou schopné jedině v případě výběru daní a okrádání občanů) a pokud bude tatínek dost platit, bude synáček unikat spravedlnosti.
      2. (vychází z bodu 1) Upřímě řečeno nechápu na co ještě čekáš, udělal bych si Pendolinem výlet do Ostravy a tomu šmejdovi zloměl obě nohy… A říkejte si, že jsem magor, ale co jinýho na tyhle šmejdy platí?
      0 0
      • marapara  

        S druhým bodem se celkem ztotožňuji, páč na takové hajzly nic jiného neplatí.

        0 0
      • Jirik123  
        1. urcite by si to takovej hajzl zaslouzil, ale zpusobis si tim problemy jenom sobe, zvlast kdyz to predem rozhlasis tady na foru, ktery jiste pan dotycny bedlive sleduje…
        0 0
        • dancing dog  

          Musí to prostě udělat bez svědků a zajistit si pevný alibi na tu dobu, nebo někoho spolehlivého poslat…

          0 0
          • pegas  

            chces pevny alibi?:-)..mas ho mit..myslim ze vzajemne si tady alibi dosvecime:-DDDDDDDDDDdd

            0 0
            • Vilík  

              Nechci s těma alibi polemizovat ale asi by to zase tak horký nebylo.Stejně jako v tom že se doposud nikdo z poškozených Škarpičem nepřihlásil.Jen tu pořád omýláme omáčku kolem.

              0 0
        • Hnoj  

          Já jsem v Ostravě nikdy nebyl :-P

          0 0
    • Mug  

      Osobně neznám Otto co si sestavil slovník popisný ho zná: Škarpa – z frc. escarpe, příkop vedle cesty.

      0 0
      • hribik A1  

        sak vidis, ze sa v tomto threade uz planuje, ze skarpu zlyncuju a hodia do skarpy

        0 0
        • Vilík  

          Nemůžu nesouhlasit ale radši bych ho viděl pěkně se škvařit na lavici obžalovaných a pěkně to rozmáznout na škole a po celý Ostravě!!!!!Z na­kládačky se brzo oklepe a bude prudit dál.

          0 0
          • pepino  

            Mam dojem, že dneska se spíš oklepe z medializace než z nakládačky. Se koukni, co je v TV občas za mediální hvězdy, Čtvrtníček tomu říkal jinak:)

            0 0
            • hribik A1  

              tiez mam ten pocit. az na to, ze z nakladacky, byt je to nakladacka grazlovi, sa budu oklepavat a skvarit na lavici obzalovanych ti nakladaci…

              0 0
              • pepino  

                No právě.

                0 0
              • kudlanka32  

                no nejlepsi je v duchu ceskych tradic neudelat vubec nic.....poslete mu treba vanocni prani, urcite se nad sebou zamyslej.....

                0 0
                • hribik A1  

                  napisal som niekde ze sa nema urobit vobec nic? citam svoje tri prispevky v tomto threade znova a stale som sa akosi nedocital, ze by som nieco take bol napisal. nikde predsa netvrdim, ze sa s nim poskodeni nemaju sudit ani nic podobne…bohuzial

                  bohata rodinka + jej dobry pravnik + uplatny sud = grazel sa raduje

                  a ze sa z medializacie oklepe…sa pozri z coho vsetkeho sa oklepali poniektori 1/2tici – ti maju tolko skandalov az to pekne neni, uplatky, opilstvo za volantom, miliardove nevyhodne zakazky, a predsa sa oklepu, ked maju okolo seba spravnych ludi…len som skonstatoval par veci, to je vsetko.

                  0 0
                  • hribik A1  

                    nic z toho neznamena, ze sa poskodeni nemaju snazit, napisal som len ze s uspokojivym vysledkom sa prilis pocitat neda

                    0 0
                  • martt  

                    Nejaky lekar v spitali pravdepodobne moc bohaty nebude. Pravdepodobne to ale nebude ani nejaky grazel, predsa len na vystudovanie mediciny potrebujes urcitu intelektualnu uroven a aj trocha usilia.

                    Ja by som to skor videl asi takto:

                    • chlapec predaval fiktivne veci, rodicia o nicom nevedeli, zatahoval do toho aj spoluziakov.
                    • ked sa to prevalilo, rodicia snazia sa dieta chranit (logicke).

                    Ved si to predstav na svojej kozi, si v rovnakom veku.

                    Ja to vidim skor s pozicie rodica troch deti podobneho veku. Ak by sa nieco take stalo mojmu synovi (akoze dufam, ze sa nestane), tak by som sa vsetkym podvedenym snazil ospravedlnit a financne ich odskodnit tak, aby sa na to cele zabudlo a necitili sa poskodeni. S dietatom by som to vybavil ako rodic.

                    0 0
                    • AntiSkarpa  

                      Čaute, jsem tady a něco bych po Vás, co okradl potřeboval i po těch, co jim třeba nakonec ty peníze vrátil,Zanechte prosím spekulací, jak to vyřešit, nebo kde to poslat, nebo jak si to s ním vyřídit, ale nyní potřebuji, vím, že asi bude optíž, ale vaše jména, adresy, kontakty a data, kdy vás okradl.Klidně mi to pisněte na mail…nebojte, nějak nevyložím z vašimi údaji jinak, než to předám na policii v Ostravě, kde se tyto případy už řeší, proto prosím Všichni.Nebojte se a prosím pošlee, moc všem pomůžete a je dost možné, že půjde i sedět jako mladistvý, nebo za pár měsícu, až mu bude 18 let. Prosím pište, data, jména, kontakty, aď to policie prověří. Děkuji a doufám, že odepíšete.Zatím všem moc děkuji a doufám, že tentokrát má spravedlnost naději

                      0 0
                      • AntiSkarpa  

                        Jeste bych rad dal najevo jednu skutecnost vazeni. V patak jdu osobne za dvema lidmi, kterym J.S. sam ukradl letos 2 kola v celkove hodnote novych kol cca 50 000 kc a hned pote jdu s detailnimi informacemi na policii ktera uz na mne ceka a zahrne tuto skutecnost do sve databaze a do sveho setreni ,ktere je v soucasne dobe bohuzel (jak jsem se dovedel primo od nich) – docela slabe. Ma ji malo informaci a poslozenych kteri se neboji vystoupit tak jako ja a hrstka dalsich. Proto ta vyzva o poslani udaju. Takze jeste jednou- poskozeni nebojte se, kdyz se sjednotime , je velmi pravdepodobne ze to s nim dopadne velice spatne. JA osobne slibuji ze pokud budu moct, rad to pozenu spolu se svymi advokaty k soudu.

                        0 0
                        • AntiSkarpa  

                          ještě jedna věc na kterou jsem zapomněl. Jméno VERKA, nebo Mirek Verka, a e-mail VERKAMIROSLAV@SEZNAM.CZ jsou zcela vymyšlené samotným Škarpou, takže se nenechte zmást!

                          (a ta informace o tom, že jeho otec je lékař je rovněž zcela mylná a k smíchu… dělá někde v zahraničí u nějaké stavební firmy !!!)

                          0 0
                        • OCG  

                          he, no to je sranda :oP Novej nick, zaregistrovanej teď nedávno a ještě AntiŠkarpa… No to je fakt moc. Všichni si svůj postup vůči škarpovi řeší soukromě, a najednou se tu objevíš ty a všechno vybalíš. Moooc podezřelý. Ale vsadím se, že TY už sem v této věci nic nenapíšeš ani nikoho vyzývat k jednotě nebudeš… :o)

                          0 0
                          • Blade  

                            Taky mě to napadlo, ale řek sem si, že budu mlčet a pozorovat, co se z toho vyvine :o)

                            0 0
                      • Baracuda  

                        Clovece, docela by me zajimalo, kdo jsi vlastne ty – anonymni profil, registrovany vcera, ne zrovna vytribeny pravopis a hned shanis jmena, adresy…

                        0 0
                        • Darkson  

                          taky mne to napadlo. skoro bych asi vsadil na Jakuba Škarpu, jeho tatínka nebo právníka:-)

                          0 0
                        • marapara  

                          Nejsi sám koho tohle napadalo :). Asi se mladej snaží dostat z okradených lidí, co jsou schopni proti němu udělat :). V tomhle je internet bohužel příliš anonymní. Nevíš, kdo sedí na druhé straně klávesnice. Proto bych takové informace tady vůbec nezveřejňoval. Jedině policii v příslušném místě.

                          0 0
                        • raceman  

                          uživatele jménem AntiSkarpa znám osobně… a opravdu to není Jakub Škarpa.

                          takže pokud můžete pomoct, tak pomožte…

                          0 0
                      • Hnoj  

                        Tohle je přinejmenším podezřelé…

                        0 0
                        • Grinch  

                          Panove a damy prominte, le to posilani tech adres a tak…nenene…tohle by se mohlo hodit do kramu…myslim ze spise nez si to poslat byste se meli sejit a do te ostravy na tu fizlarnu dojit spolecne…nejlepsi reseni… treba se „mlademu Antiskarpovi bp Papá škarpovi“ skodi le stejne bych se radeji slozil na ceske drahy, vyjel, preckal ty 12 hodinovy zpozdeni a dojel do Os…takhle na dalku to nema cenu… jinak preju obrovskou kupu stesti!!!

                          0 0
                          • AntiSkarpa  

                            Já chápu vaše podezření a tak, klidně tady nic posílat nemusíte, ale alespoň zajděte na tu policii ve svém městě, nebo jak tady někdo navrhl, zajeďte si tady do Ostravy. Já beru přirovnání ke Škarpovi jako urážku docela. Doopravdy jím nejsem. Nevím, jak vám to mohu dokázat.Založil jsem účet teprve včera z důvodů toho, že Škarpa do toho namáčí koho může, aby se mu snížil přinejmenším trest, tudíš se do toho snaží namočit i mne.Proto jsem ho zde založil,abych sehnal co nejvíce počkozených lidí a mohl ho totálně podtopit.Jedině, jak vám doopravdy ukážu, že nejsem on je tím, že se doopravdy sejdeme v Ově.Jo a na dotaz, jestli Škarpa sleduje toto fórum je odpověď ano, protože chtěl dneska dát ránu kámošovi.Jestli toto škarpa čte, tak teď konečně neví, kdo já jsem :D

                            0 0
                            • Vilík  

                              Rád bych si udělal výlet za strejcem do Ostravy ale bohužel – důchod není zase tak velký!

                              0 0
                            • chease  

                              antiskarpa je jen ubohý chudák a zavistivec!

                              0 0
                              • Misiak  

                                J.S. osobne?

                                0 0
                              • AntiSkarpa  

                                aha, jak můžeš vědět, kdo jsem ? To byla první otázka. Pokud jsem já závistivec, tak to tedy znamená, že jsi buď kamarád škarpy,otec,práv­ník, nebo ta jeho hezká holka :D:D:D A než jsem něco napíšeš, tak jsi to rozmysli, protože ani nevíš, o co se jedná a jsi jen ubožák, co píše a je totálně mimo.

                                0 0
                                • chease  

                                  takže zaprvé můžu tady psát co chci tak jak to tady píšem ty svoje pomluvy! za druhé když jsi takový frajer tak proč se skrýváš za přezdivkou antiškarpa asi máš strach protože nemáš ty své pomluvy podložené!

                                  0 0
                                  • scret  

                                    co si takhle sahnout do vlastniho svedomi a vyplnit si profil,hmm?:)

                                    0 0
                                    • chease  

                                      já si nemám proč sahat do vlastního svědomí na profilu mám co chci nepotřebuji tam dávat svoje kolo nemám proč zato ty ho máš opravdu řádně vyplněný ta fotka na uvodu budeš asi ty:D

                                      0 0
                                      • Luka  

                                        ted si mu to nandal…

                                        0 0
                                      • hribik A1  

                                        sak pisat mozes. nemozes ovsem cakat, ze ti taktiez niekto bude verit

                                        0 0
                                        • chease  

                                          jak je vidět slováci umí jenom mudrovat:D

                                          0 0
                                          • hribik A1  

                                            zato ty si napisal tak vela inteligentneho, az sa pred tym musi kazdy sklonit :)

                                            0 0
                                          • pepe19  

                                            asi máš nějaký mindrák,co?…že tady do každého ryješ…běž jinde,tady je to pro dospělé

                                            0 0
                                      • scret  

                                        „za druhé když jsi takový frajer tak proč se skrýváš za přezdivkou antiškarpa asi máš strach protože nemáš ty své pomluvy podložené!“

                                        no sam kydas hnuj na antiskarpu (jeho neznam,ani tebe,takze nejsem zaujaty, oba jste mi slusne receno sumak) ze nema vyplneny profil a sam ho nemas vyplneny ani za mak…mozna jsi to to nepochopil,ale proto jsem na tebe reagoval…

                                        kazdopadne tahle moje reakce na tebe je posledni,protoze jak pravi prislovi: „…s idiotem se nikdy nepri,nemusel by si vsimnout ze je mezi vami rozdil…“

                                        a jestli jsi me tou narazkou na moji fotku v profilu chtel urazit,tak to promin,ale budu te muset zklamat,nic to se ,mnou nedela..... pockej… hmmm… ne,tak fakt nic,ikdyz jsem se snazil:)

                                        0 0
                                        • chease  

                                          co jsem chtěl zděli to jsem zdělil někdo si s toho možná něco vzal možná ne.Hádat se tady s nikým nebude je jasné o co vám tady jde a značí to i o vaši úrovni!mě se to oznaméni netýká, takže vice se do toho angažovat nehodlám

                                          mějte se VELCÍ CHLAPI!!

                                          0 0
    • Lucke  

      pozor na to, ze ho jmenujes jmenem.....nevim kolik ma ten, co Te podved let..ale muzes dostat flastra do 50 tisic..pokud se nemylim..Judraci opravte me…jinak drzim pesti..

      0 0
      • pepino  

        To je sice hezký, ale v tom případě bych mu to radši napsal na email.

        0 0
    • faster  

      Tak jakto čtu tak jsem něco zkoušel...... a nějaky ŠKARPA JAKUB ma opravdu 17 let a je z OV 2,ulice Poděbradova 63.nevim na 100% ale alespoň mu to mužeš ručně vyčinit.biku zdar

      0 0
    • ptak1000  

      HOVADO5 Muž Jakub Škarpa OStrava 30.09.2006 22:45:31 :jeho NICK hovoří za vše:o)

      0 0
    • scret  

      tak tohle mi dnes napsal MiraVerka…kdyz jsem mu napsal aby mi ty kratasy Pearl Izumi,ktere inzeruje, klidne poslal na dobirku…

      „myslíš si že jsem tak blbý a nevím co píšeš na Bike foru? Nebudu projebavat na poštovném!“

      to je mi ale filuta:))

      0 0
    • raceman  

      tohle byste meli videt, kdyz ste se nechteli ozvat Antiskarpovi, tak v tomhle clanku z dnesnich novim mate kontakt na vysetrujiciho policistu…

      moravskoslezsky­.denik.cz/cer­na_kronika/20071214_­podvod_internet_os­tra.html

      0 0
      • AntiSkarpa  

        áááá…konečně to vyšlo. Tento článek je o J.Š. Promiňte za zkratky, ale jelikož je J.Š. ještě nezletilý, nemůže se o něm nikdo vyjadřovat, jako o zloději. Prosím přečtě te si tento článek a kdo má něco na J.Š. tak zavolejte tomu policistovi, co má tento případ na starosti. A chtěl bych některým poděkovat, co už tak učinili a trošku tento případ popohnali směrem kupředu. K tomuto profilu: Nemůžu ho vyplnit jménem z důvodu, že J.Š. toto fórum čte a nechtěl bych, aby se mi potom nějak mstil a do toho mě zatahoval. Jen aby jste věděli, co vám můžu říst je to, že chodíme na stejnou školu a jsem taky z Ostravy a je mi taky 17 let. A jestli si stále myslíte, že jsem J.Š., tak si řekněte, proč bych to dělal a chtěl po vás okradených, aby jste volali na policii a řešili to.

        0 0
        • Vilík  

          Ten článek jsem četl a hned tam volal.Odkázali mě na Ostravu-Mariánky protože oni řeší udání na K.K.ale všechno budou stejně odesílat právě na Mariánky když jsem jim řekl na koho je moje oznámení.Dostal jsem číslo na Ostravu-Mariánky a mám tam v týdnu zavolat a oni mě spojí na vyšetřovatele.To číslo je 974 725 711.Tak­že........kdo něco máte,volejte!!!

          0 0
          • AntiSkarpa  

            Díky ti moc, škoda, že takových lidí není více.Já znám pana Klézla, který je mluvčím severomoravské policie, tak se budu snažit ho někde zastihnout a zkusit si s ním promluvit o tomto případu.Já znám i osobně K.K. a je to spolužák J.K., takže chtěl pomoct spolužákovi a přitom něvěděl, že tímto poručí zákon a vlastně pomocí jeho jména J.K. někoho okrade. Co jsem se tak K.K ptal ve škole, tak taky podal stížnost na J.K. a vše policii vysvětlil. Takže všichni, co jste tu psali, tak volejte prosím policii. Abych nezapoměl, tak emaily: VerkaMiroslav@seznam.cz a miraverka@seznam.cz jsou emaily od J.K. takže kdo si psal, nebo posílal balík od těchto emailů, tak taky kdyžtak kontaktujte policii.Děkuji

            0 0
            • AntiSkarpa  

              *Takže všichni, co jste tu psali, tak volejte prosím policii…Tímto jsem myslel, všichni ti, co byli okradeni.Díky a omlouvám se za nejasnou zprávu

              0 0
        • ota  

          nemyslel jsem si už dřív, že jsi J.Š. dobrá práce.i racema­nova.držím okradeným palce. ještě: přeci jen jakási solidarita existuje, to je fajn

          0 0
          • Vilík  

            Mám tu seznam 6 lidí které J.Š. přímo okradl nebo se pokusil a kteří budou svědčit.Celková škoda je i s mým případem skoro 30.000,–Kč. Taky jsem si myslel že oba maily budou jeden a ten samej člověk. Snad ještě někdo přibude…please!

            0 0
            • AntiSkarpa  

              Tak to je SUPER !!! Čím více, tím lépe. Snad to bude ještě přibívat.

              0 0
              • AntiSkarpa  

                pro uživatel s nickem chease: Ahoj Petře Gabzdyle kamaráde J.Š. jak se vede ? :D

                0 0
                • Vilík  

                  No neke!!!Další kamarádek J.Š.koho ještě nenapálil?!

                  0 0
                  • Genarito  

                    :o)))

                    0 0
                  • Genarito  

                    Do případu se nám připletlo další jméno :o) neumí někdo používat ty Bleskovský a Novácký fráze? … Kdo je pan Gabzdyl zač? Má něco společného s podvody pana Škarpy? :o)))))

                    Ty otazníky jsou fakt účinný. Člověka chráněj před nepříjemnostma i když člověk v pohodě řekne co říct chce :oP

                    0 0
                    • chease  

                      ne nemá pan gabzdyl osobně jen se mi tomu nechce věřit!

                      0 0
    • Genarito  

      Nikdy bych nevěřil, že dokážu zhltnout 220 příspěvků najednou, ale četlo se to jak detektivka :o) Taky držím palce a musím říct, že jsem hodně překvapenej jak rychle se můžou sbírat indicie a kdo koho tady nezná :o) Myslím, že policie tak rychle nepracuje…

      0 0
      • Vilík  

        To ne!Za celou dobu co je na J.Š. podáno trestní oznámení mi nikdo z Ostravy nevolal a všechno tady za ně musím shromažďovat já!!!!!Oni sami ani neví jak už je to všechno rozsáhlé a kolik by bylo po celé republice lidí!!!!!!!

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.