• Hanisekcze

    chci se zeptat jestli někdo neví jak je to s trenažerem pro 29" kola … Protože co jsem se díval tak vždycky tam je napsané že je to pro 26" a 28" kola … Můžete mi poradit jestli nějaký existuje a případně i nějaký navrhnout ? Nebo jsou lepší válce? Cena není důležitá. Díky za rady:)

    0 0
    • nox159  

      na trenazer budes davat stejne slict, tzn co ti brani dat na svou „29ku“ silnicni plast? ;-)

      0 0
    • Bafoon  

      co mám zkušenost tak klasický trenažery pod zadní kolo Ačkové konstrukce (nebo jak to nazvat) tak cokoliv co je pro 28" je pro 29" :-) u válců (elite) je to trochu průšvih – tam se prostě počítá s geo silničky (28") a rozvoz 29er je větší. Dodělal jsem si na válce nástavce.

      0 0
    • JakeF  

      U mýho Elite se to tuším liší montáží tý brzdící jednotky, že jde šroub přes jinou díru a pro větší kola je pak víc vzadu. Každopádně jak už psali, na trenažér stejně musíš dát slick, jinak to bude dělat strašnej bordel a s úzkým pláštěm už pak máš 28" :).

      0 0
    • ladias  

      Nazdar, trochu to tu před zimou oživim.

      Já trenažer vyřešil už 3 roky zpět spinningovým kolem. Přes léto je to fajn němej sluha ;-)

      Naše malá by chtěla jezdit taky na trenažeru, ale vzhledem k tomu, že si myslim, že jí to brzo přejde bych chtěl jít cestou klasického „A“ trenažeru na zadní kolo, kterej bych potom eventuálně asi snadno pustil o dům dál. Nebo bych si ho šoupnul na chalupu. Navíc by mohla jezdit na svým kole s adekvátníma klikama, což byl jeden z důvodů proč sem zavrhnul jít cestou nějakého levného bazarového rotopedu.

      S nima ale nemám vůbec žádnou zkušenost. Zkrátka potřebuju tam upnout 26 MTB, předpokládám, že tyto trenažery jsou primárně 100% pro silniční kola, ale jak je to s 26 MTB? Dají se všechny uzpůsobit na jinej rozměr?

      Nějakej hladkej 26×2,1 plášť by měl mít zhruba stejný průměr jako silnička s rozměrem 20–23C, nebo se pletu?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.