Trekové kolo v cenové relaci kolem 4000,-?

8 nepřečtených
  • Jerry.s1

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat zdali by mi byl schopný někdo doporučit nějaké levné trekové kolo v ceně okolo 4000,–? Bylo by to na občasné vyjížďky vesměs po rovince v lese tak že nechci nic drahého. Navíc je to určeno do penzionu na půjčování. Může mi tedy prosím někdo poradit po čem se podívat?

Za odpovědi předem děkuji

0 0
    • nox159  

za me teda pokud to ma byt do penzionu na pujcovani, tzn maji se na tom točit prachy, tak do toho trochu investuj ne…

za 4000 tak bazar kdyz dobre trefis, jinak vybirej v cene aspon tak 10–12k stejne si to das do nakladu…

0 0
      • Jerry.s1  

No zas tak moc se za to prachy točit nebudou. kola si hosté vozí docela dost svoje a pujčí si je od nás opravdu sem tam. je to spíše jako taková doplňková služba.

0 0
        • Deathwing  

co nejaka pujcovna kol v okoli? a domluvit se s nima klidne i pres nejakou dlouhodobou smlouvu a v pripade potreby jim zavolat a pucit pro zakazniky kolo primo od nich

tim by byl pristup k mnohem lepsim kolum a kola by v dobe kdy je nikdo u vas nepouziva nezahalely

0 0
    • Jerry.s1  

ještě bych doplnil, že bych chtěl koupit 5–6 ks tak kdyby někdo doporučil i nějaký shop kde by se dala uplatnit nějaká rozumná množstevní sleva, bylo by to super:)

děkuji

0 0
    • Radek Broz  

Přední nebo zadní?

0 0
    • Kalic  

ne.

0 0
    • Jerry.s1  

Tak jinak, Rozhoduji se mezi značkama Author Outset/Unica, CTM a Leader Fox. Kolem těch 4–5t se dají sehnat. Jen by mně zajímalo zdali je mezi těmahle značkama nějaký zásadní rozdíl nebo je jedno co v téhle cenové kategorii zvolím?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.