• BikerM

    Ahoj!

    Dnes jsem si byl vyzkoušet v obchodě gravela Trek Checkpoint alr. Kolo mám vybrané, ale váhám nad velikostí. A proto by mě zajímalo jestli se tu najde pár lidí a podělí se jejich zkušenosti s výběrem velikosti.

    Zají má mě, jak jste vysoký, jaká je vaše délka nohou,.. jakou máte velikost rámu a jak jste spokojeni.

    Zkoušel jsem si dnes velikosti 54 a 56. Na obou se cítím dobře, ale těžko na těch pár najetých metrech před krámem poznám jestli bude vše cajk. 54 mi přišla mega pohodlná, v porovnání se silnicí ale krátká a jakoby vratká (možná by stačilo dát o cenťák delší představec) 56 mi přišla už víc jako silnička, ale zase až tak natažený jsem se necítil, ale rozdíl v pohodlí posedu oproti 54 jsem pocítil (ale i tak to nebylo špatné). Prodavač mi nebyl schopný poradit..

    Nebo nevíte jestli se to kolo nedá někde na na třeba den půjčit? Dal bych si na něm 60 km a věřím, že bych měl jasněji..

    0 0
    • AussigBiker  

      Zkus Kursport, Radotin. Nevim jestli karbon ma stejnou geo jako hlinik, mam SL5 2019. Merim 182, mam pupek a velikost kola 58. Foto posezu viz. profil. Kdyby ses rozhodval mezi 56 a 58, tak bych ti ho klidne pujcil, ale takhle to nejspis nema cenu. Otazka je dostupnost. Tam kdes ho zousel nemaj testovacku?

      0 0
    • Robishek  

      Ahoj, máme doma checkpointa alr4 lonsky rok 56ku měrím 179cm a nohy cca 90cm. Proti sportovní silnici co mám a je to 57 je to o dost kratší, ale zase hravější v terénu. Checkpoint má jinak polohovatelnou zadní stavbu, to se přiznám teprve musím otestovat, ale mohlo by ti to pomoct při volbě menšího kola a event. upravy s představcem? Obecně je mi příjemnější pocit na té silnici co do šlapání a rychlé jízdy zase co do komfortu trek. O půjčení obecně nevím, u nás to bylo první takové kolo, takže to byla tak trochu hurá akce a obecná nadšenost jak vše proti enduro/trail kolům jede.

      0 0
      • BikerM  

        Z toho co pises bych teoreticky mel mit taky 56. Mam 177 cm a nohy nejakych 86–88.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.