• myki

    Zdravim, letos plánujeme přejezd Alp na Gardu a snažím se zjistit cenu vlaku z Trenta do Garmische. Nemáte někdo náhodou zkušenosti s cestou zpět od Gardy do GaPa? Díky za každé informace. Michal

    0 0
    • Matony  

      S tímhle neporadím, ale pár otázek.

      Jak se dostanete do GaPa, tam jedete autem?

      Po cestě spíte kde, jedete se spacákama, nebo máte zajištěno ubytování?

      Kolik etap, převýšení délka?

      My jedeme něco podobného v menším za čtrnáct dní, pět nebo šest etap, kolem 2000m převýšení deně, ubytování po cestě, penziony hotely, mám zajištěno. Nejedeme až na jih, ale spíše takový polookruh, start St Anton AT, přes val d'uinu, Livigno, cíl St, Moritz.

      0 0
      • myki  

        Do GAPA autem, tam máme známý, auto necháme u nich, přespíme a vyrazíme. Zatím to dávám dokupy. Ale na zádech vezem jen 20l batoh s náhradním oblečením atd. Žádný spacáky, jen to nejnutnější. Nic v podstatě nepotřebuješ. S ubytováním není problém, vždy si to předem rezervuji, cena kolem 20 euro na osobu se snídaní. Jídlo nakupujeme v marketech po cestě v údolí + obědy v restauraci. Trasu chci jet tuhle http://www.transalp.info/…te/index.php ± nějaký menší změny. Etap bude asi 6. Jinak na TRANSALP existuje spousta šikovnejch stránek, podle kterých se dá vše naplánovat. Loni jsme jeli DOLOMITIBRENTA­RUNDE  http://www.dolomitibrentabike.it/…io/2/91.html a vřele doporučuju, je to okruh na 3 dny, a super panoramata, krásně značený, spousta kvalitního ubytování za krásný ceny…

         
        0 0
        • Matony  

          JJ, transalpů je spousta, nebo si můžeš udělat individuelní, abytování mám zajištěno, zajímalo mě jen tak pro zajímavost, moc často se tady toto téma neobjevuje. Já jsem si to skládal z různých tras, my máme teda řidče co nám bude přejíždět.

          0 0
    • makak  

      Zjistit cenu vlaků je problém. Tyhle stránky asi znáš http://www.trenitalia.com, bohužel cenu, alespoň mě neukážou …

      Loni jsme v srpnu v Roveretu strávili 3 hodiny na nádraží, protože jsme se s kolama nevešli do 3 vlaků směr Brenner…

      0 0
      • myki  

        JJ, stránky znám, ale jak říkáš cena se zjistit nedá. No a jak jste tedy dopadli? Jeli jste nakonec tím vlakem na Brenner a kolik vás to stálo?

        0 0
        • makak  

          Na nádraží bylo cca 30 bikerů. Parta germánů lemtala pivo a když přijel druhý vlak začali nalitý  nastupovat  s kolama do kupéček první třídy :-) Nakonec to tam řešili karabinery. My jsme do cíle místo ve 14:00 dorazili ve 22:00.

          Vraceli jsme se do Toblachu s přestupem ve Fortezze, cenu si nepamatuju, ale nebyla to žádná raketa (cca 10 € ???)

          Letos se budeme vracet z Rovereta do Malsu a tam jsou asi 3 přestupy, tak to bude větší dobrodružství …

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.