Trails Radnice, Stupno, Skomelno a okolí

9 nepřečtených
  • Konry

    Ahoj, nejezdí někdo v tomto okolí po lesích ?

    Neměl by někdo chuť občas vyrazit a něco někde vyčistit a zajezdit si ?

    0 0
    • TUNER  

      Sice teď bydlim v Plzni,ale občas tím směrem jezdím,původem pocházím kousek od Stupna… jezdim Radeč,Radnický potok…ten ale kvůli brodum s chutí necham na léto )))

      0 0
      • Konry  

        Jo tak to je super, já bydlím v Kamenci, tak to jsi přes nás musel jet ty brody ;) Radeč právě jezdím taky, ale znám tam akorát tu žlutou dolu a pak dál lesem, je tady něco víc ?

        0 0
        • TUNER  

          Až teď koukam že ti jde asi vysloveně o traily.

          Narazil jsem na jeden už vybudovanej,ale nevím kým za Křišema,když jedeš dolu k Berounce,jakoby k přívozu. Pod chlumem vjedeš z cesty vlevo do lesa,tak tam jsou v té stráni vyjeté stopy,nějaké skoky atd. Je to vidět z cesty,tak na to můžeš zajet mrknout. Ale od nás jezdí kluci šlapačky,tak nevim jestli to nebude vhodný spíš na mootorku,nezkoumal jsem to. Na další vyježděnou trať jsem narazil snad letos na jaře,když jsem jel Berounku směrem na Liblín,po turistické červené…ale za boha si nevybavuju v jakých místech to přesně bylo,nadával jsem jak špaček,že už po turistickejch nic plánovat nebudu,protože tam pak akorát lezu stráněma s kolem na zádech ))))

          0 0
          • Konry  

            Díky za tip, to na Liblín znám, napojil jsem se od Libštejna, ale to je fakt víc nosit kolo, jsou tam dost popadaný stromy. Jo hledám tady traily, ale jet si zajezdit můžeme i normálně to se nevylučuje..

            0 0
            • TUNER  

              No já právě ani na Libštejn nedojel díky těm popadanejm stromum… Takže ty traily jsou někde kus před. Docela jsem koukal,protože z ničeho nic v lese kam jsem víceméně zabloudil,najednou vyježděný stopy a někdo tam jezdí bajkovat ;-) Takže jsem dojel kus po silnici a pak zase kolem Střely dál ;-) Zajezdit určitě někdy můžeme,jen přes zimu už to na nějaký dlouhý vyjížďky nebude.. :(

              0 0
              • Konry  

                Jo kolem střely jsem v létě jel, tam je to super, akorát spousta kopřiv :) zpáteční cestu jsem dal po asfu a to už tak super nebylo :) jo dlouhý ne, ale tak ty 3 hoďky se pojezdit dá, mě to vychází tak na ty soboty max. neděle dopoledne, nejlépe v 9 vyjet a na 12 bejt zase doma… rodina volá :)

                0 0
                • TUNER  

                  Ty jo tak to já v zimě jezdim jen krátký 1–2 hodinky. Zimní hadry mi přijdou někdy kolem Vánoc,tak zatim se spíš jen tak plácam po lesích kolem Plzně. A víkendy spíš po obědě,kdy se aspoň malinko oteplí. Pokud to neklapne přes zimu,určitě pojezdíme v sezoně,až bude na kolo lepší počasí. Občas jedu i s kamarádama ze Stupna,Všenic. Kdyžtak písnu email,kdyby se pořádala nějaká vyjížďka kolem ;-)

                  0 0
                  • Konry  

                    OK tak super, dyžtak napiš a já se zkusím připojit.. No já to beru 3 hoďky když je echt počasí tak +3°C jak to jde pod, tak to jezdím taky tak 2 hoďky.. když už pak mrzne, tak je hoďka a půl tak akorát dost a stejně mám zmrzlý prsty u nohou :) Zimní hadry jsem pořídil loni, čapáky – a neprofuk bundu a čepku, víc jsem neřešil a jezdím tak do těch –3 °C

                    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.