• Sancik

    Ahoj. Podle toho co jsem si zde v diskuzi přečetl, můj příspěvek nemá mnoho šancí na úspěch, ale třeba se najde někdo, koho osloví. Nikdy jsem se neúčastnil žádného cyklo soustředění, jezdím pro radost, nehoním se za výsledky, ale zároveň se chci zlepšovat. V sezoně se účastním 5 – 6 XCM akcí, dojíždím někde na konci první třetiny závodníků. Jinak jezdím hlavně koloběžkové závody, kde je to s výsledky o dost lepší.

    V letošním roce jsem se rozhodl vyjet na jaře někam za teplem a najíždět kilometry. Jsem spíše samotář, proto se nechci účastnit žádných hromadných cyklokempů. Samotnému se mi ovšem také jet nechce, přeci jen ve dvou až třech se to lépe táhne a také motivace a výkon bude jistě vyšší.

    Má představa je cca 10 dní někdy koncem března, začátkem dubna, lokalita Toskánsko, nájezd cca 1000 km. Nejsem časově nijak limitován.

    Jelikož mám středně velký obytný automobil (6 lidí jízda, 5 spaní), ubytování i dopravu zajistím.

    Je mi jasné, že najít někoho s kým si sedneme nebude asi úplně jednoduché. O mě mohu říci, že jsem nekuřák, z alkoholu piji pouze kvalitní víno a to jen občas, mám rád dobré, zdravé jídlo a kávu, jsem pohodář, ženatý, mám dvě děti. Nemám problém na silnici najet více než 100 km s převýšením 3000 m. Mám rád lidi s kultivovaným vystupováním a všeobecným přehledem, cestování, pohodu a samozřejmě sport (kolo, koloběžka, sjezdovky, běžky, běh, plavání, lezení,…)

    Najde-li se někdo, kdo to má podobně, dejte vědět, rád Vás poznám!

    Petr

    0 0
    • frantavykopavka  

      Ahoj,

      to je zajímavá náhoda. My byli s partou loni v Toskánsku (před tím Sardinie), taky přelom března a dubna, taky z Náchoda… A letos se opět něco chystá. Já teda bohužel – kvůli čerstvému miminu – vynechám, ale hodím ti fb-link na náš tým, určitě se nakontaktuj:

      https://www.facebook.com/…06048087275/

      Pavel

      0 0
    • LubosF  

      Ahoj Petře, chceme letět s kamarádem v druhé polovině března na Malorku. Sjezdil jsem toho na jaře dost (včetně Toskánska) a Malorka mi zatím sedí nejvíc. Toskánsko je ještě kolem velikonoc (většinou kolem půlky dubna, kdy jsem tam 3× byl), ještě trochu nevyzpytatelné, co se počasí týče. Cenově není moc velký rozdíl mezi letadlem a jízdou na takovou dálku autem. Nájezd plánujeme zhruba stejný jako Ty, s jedním až dvěma odpočinkovými dny, podle potřeby. Kdybys měl zájem, budeme rádi, když nás bude víc. Profilově si zdá se sedneme. Luboš

      0 0
    • Sancik  

      Nazdar chlapi, o Náchoďácích vím, vím že jezdí i kluci z Hronova, ale to je právě to co úplně nechci. Většina z nich je jinde než já a myslím, že bych byl za brzdu. Malorka je jistě super, ale jako „starý karavanista“ s letadlem nejsem kamarád. Po pravdě jsem nikdy neletěl a moc mě to ani neláká. Obytka je pro mě neskutečná svoboda a pohoda :-)

      Přihlásila se mi jedna bikerka z Hradce Králové. Byla dvakrát v San Miniatu v půlce dubna a prý super. Na odreagování od silnice by chtěla s sebou vzít i bike, protože je prý v okolí spousta singltreků, což se mi líbí. Tak uvidíme.....

      Každopádně díky za reakce.

      Petr

      petr@sanc.cz

      0 0
    • BabbaJagga  

      Ahoj kluci,

      řeším podobnou věc, v 1/2 září mám jet do Říma, tak jsem přemýšlel, že bych si to krapet prodloužil a poslední týden v září bych strávil se silničkou v Toskánsku. Máte tipy na vhodné trasy v dané oblasti, ideálně kolem těch 100km? Kopce mi nevadí, naopak, rád se kochám výhledy, koneckonců jsem jako rodilý Rtyňák odkojený Žaltmanem :)

      Díky, Pavel

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.