• korki

    Ahoj, můj dotaz je, zda má někdo zkušenost s tímto tlumičem?

    Zda je aspoň trochu použitelný a s čím by se dal asi tak porovnat?

    Hledám něco za můj Rock shox ARIO 2,1. Hlavně abych měl Lock out.

    Předem děkuji za informace.

    0 0
    • korki  

      Tak koukám, že nikdo asi nemá zkušenost. Nicméně bych měl ještě jeden dotaz – (sice budu za lamu)chtěl bych se zeptat na ta oka na tlumiči, jsou u všech stejná nebo je to různé podle výrobce ? Díky za odpověď.

      0 0
    • pítr  

      RS jsou dál – DNM měl jsem 22 AO je to starší typ, pak manitou 4way a RS monarch a každej z nich byl úplně jinej. myslim, že přechodem z aria budeš jen nadávat. Na lock out se vykašli, RS pearl nebo monarch maji regulaci odtržení ze zamknutí, to je 100× lepší. Manitou 4way když se nafouknul míň, tak se sice víc zanoří, ale pak se při stand. šlapání nehne až když jdeš ze sedla. DNM 22 byl jednoduchej tlumič, co ten lock out chce, ale tlumič potřebuješ spíš otevřenej než zamčenej.Podle specifikace mě ta 30 přijde stejná jako 22, bez locku.

      Někdo říká, že oka jsou stejný, liší se jen vymezovací kroužky. Ale já myslim, že minimálně FOX a manitou je maj rozdílný. taky už jsem to tu řešil, takže lama. Ale poradím kam mrknout – a nemusíš koumat průměr oka, jelikož máš RS –

      http://www.gekonsport.cz/…monarch-3–3/

      za tyhle prachy bych nehledal nic jinýho!

      0 0
      • korki  

        Díky za reakci, akorát já potřebuji 190mm/50mm a to už je cenově někde jinde. Ten DMN můžu mít nový za 1500Kč, ale když to výjde na stéjno s Ariem, tak se na to asi vykašlu.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.