Testovací víkend - Ski a bike centrum Radotín

26 nepřečtených
  • milan.v

    Zachytil jsem tu pár reakcí, fotek z letošního testovacího víkendu v Ski a bike centru Radotín , chěl jsem se ale zeptat na ucelnější reakce, zkušenost.

    Vypadalo to na docela dobře uspořádanou akci, kol spousty, příští rok už si to napevno zarezervuji v kalendáři … :o)

    Škoda, že to není ještě i zítra, vyrazil bych vyzkoušet dvě, tři kola, bohužel jsem se tam nedostal, i když to bylo celé tři dny.

    0 0
    • novas752  

      .

      0 0
    • novas752  

      Letos jsem tam nebyl, byl jsem na minulých asi 3 nebo čtyřech ročnících.

      Nevim co popisovat :), prostě si předem vybereš kolo (kola), velikost a čas, přijdeš, ukážeš dva doklady (jeden si po dobu půjčení nechaj), podepíšeš půjčovací „smlouvu“, mechanik ti vydá kolo, popřípadě nafoukne pružení a upraví sedlo a jedeš. Dříve to bylo na 3h (jedno kolo, pak klidně můžeš vzít zase jiný) a zdarma, teď jsem slyšel něco o 2h a 200Kč/kolo, ale nevim jistě.

      K tomu tam jsou i organizovaný vyjížďky, občerstvení, fajn atmosféra, fajn lidi apod.

      Na silničku super terény v Českym krasu okolo údolí Berounky a Vltavy, na bike buď přímo Radotínský údolí a okolí, nebo „legendární“ oblast Modřanská rokle – Točná – Šance – Závist na pravém břehu Vltavy (za ty 3h se to krásně dalo, přesun po rovině mezi Radotínem a Zbraslaví (případně Komořany) trvá i na enduru jen něco kolem 15–25min).

      Jo a v minulých letech byly víkendy většinou 2.

      0 0
      • milan.v  

        Prima, to je přesně ono.

        Teď ještě, aby se přidal někdo s tímto ročníkem, zajímá mě nové rubéčko s kotoučovkami a tím novým odpružením. :o)

        Dalo se tam bez problémů parkovat?

        Občas tam zavítám o víkendu kvůli nějaké maličkosti a to jejich parkoviště je napěchované auty, natož při takovýchto akcích.

        0 0
        • novas752  

          Jo, celkem v pohodě. Já tam teda jezdil už dopoledne a šlo to v pohodě.

          Půlka toho parkoviště bývá vyhrazená pro testovací kola. ;)

          0 0
        • novas752  

          Jo, celkem v pohodě. Já tam teda jezdil už dopoledne a šlo to v pohodě.

          Půlka toho parkoviště bývá vyhrazená pro testovací kola a zázemí. ;)

          0 0
        • JakeF  

          Testovací rubéčko tu máš v nově přidaných fotkách.

          Parkoviště bejvá narvaný, ale pokud to nedáš někomu před garáž, tak nebývá problém zaparkovat v okruhu pár desítek metrů normálně na ulici.

          0 0
    • Orbicek  

      Byl jsem včera, dozvěděl jsem se o tom na poslední chvíli, takže rezervace proběhla na FB asi ve 12 večer -chválím člověka, který se stará o jejich SM:) Pak jen přijedeš, dáš občanku, vyfasuješ kolo a jedeš. Ani nebyl extra nával, asi, že byla dost zima, ale organizace byla super, v ceně i občerstvení, a hlavně solidní výběr kol, takže bylo co zkoušet. Rozhodně doporučuju

      0 0
    • Lachtis  

      Já byl hned v pátek, psal jsem to do jiného vlákna k Velu – viz text níže. Za mne fakt parádní akce, kdo nebyl o dost přišel…

      "Sice to není k Velu, ale už to tady zaznělo. Kdo by chtěl tento víkend otestovat kola značek Trek, Cannondale a Specialized má možnost ve Ski bike centru v pražském Radotíně. Já byl letos poprvé a nelituji! Perfektně zorganizované, slušný výběr kol a velikostí, příjemná „obsluha“ a za směšných 190,– Kč, ve kterých máte započítáno občerstvení… pomalu si myslím, že tato akce je/bude lepší než velo, na které taky pojedu.

      Já konkrétně testoval od 14:00 do cca 19:00 a projel (i různé velikosti) Scalpela Si 3, Trek Top fuel 9.8 sl a Procaliber 9.7. Hodně mě vzal Topfuel, parádní mašina a zatím je mým favoritem na budoucí koupi.

      Kdo tedy ještě váhá či o této akci ani neví, tak vřele doporučuji!!!!"

      0 0
      • milan.v  

        Zalatitl jsi zvlášť za každé testované kolo? Dalo se platit kartou? Předpokládám, že ano, když člověk potřebuje, proženou to přes pokladnu.

        0 0
        • Lachtis  

          Nene, platilo se pouze jednorázově a mohl sis půjčit kol kolik jsi chtěl. Jestli se dalo platit kartou, to nevím, platil jsem hotově

          0 0
      • DaD  

        Ještě jsme tam měli Cervelo kola. K mému překvapení o ně nebyl zájem. Těm, co tíhnou k E-bikům, jsme také měli co nabídnout. Byla i možnost si vyzkoušet úpravu posedu BG-fit.

        Parkování bylo v pohodě. Ulice je dlouhá a na parkoviště se vešlo dostatečné množství aut.

        0 0
        • Lachtis  

          Jo, to je pravda, já testoval jen horská kola, takže silnici a e-biky jsem zapomněl uvést. V ten pátek mi přišlo, že byl větší zájem o silnice nebo alespoň vždy, když jsem přišel ke stánku, tak si spíše půjčovali silničky…

          Parkování je vždy v pohodě, ulice je dlouhá a je tam mnoho dalších ulic.

          Za mne pecka akce, řekl bych, že budu víc nadšený než z Vela. Akce to byla opravdu parádní, skvělé zázemí, příjemní lidé, velký výběr kol/velikostí. Možná jediná věc a bude příště dokonalé, udělat značení nějakých tras, zejména pro horská kola… sice to tam trochu znám, ale uvítal bych to. Chápu, že to něco stojí, ale klidně bych zato navýšil „vstupné“…

          Obecně jsem s přístupem ve SBC Radotín velmi spokojený a pokud se rozhodnu pro koupi Topfuela zajedu k Vám do prodejny jako první.

          0 0
          • DaD  

            Jsem rád, že se ti akce líbila a i ohlasy od účastníků jsou podobné :)

            Ohledně toho značení. Tam ani nejde o finanční stránku tak, jako o stránku lidského potenciálu. Nebylo by možné toto pořešit. Kolem této akce je spoustu zařizování a příprav a i když to tak možná nevypadá, tak se tam, v rámci personálu, jede na 120%

            0 0
          • novas752  

            Na značení (jen v mapě) koukni na www.trailforks.com. ;)

            0 0
        • JakeF  

          Ty pracuješ ve SBC Radotín? :D Jak dlouho už?

          0 0
    • milan.v  

      DaD: Bude ještě nějaký další testovací víkend tento rok?

      Ty trasy bych také uvítal, alespoň navést, byť od Černošic po Brdech dál to znám dobře, ale třeba jsou nějaká zajímavá místa druhým směrem, vhodnější např. pro žiletky, tam to moc neznám …

      0 0
      • DaD  

        Testovací víkend už tento rok nebude. Zapůjčená kola na akci jdou dál, ale je možné využít naše testovací kola. Samozřejmě je jich méně, ale i tak se dá vybrat. Vše je na našich www stránkách.

        Pro silniční švihy rozhodně doporučím jízdu proti směru Berounky na Křivoklát. Tam je to parádní a kolo si vyzkoušíš v každém směru. Takový sjezd do Roztok je u Křivoklátu je dortík:)

        0 0
      • jonti  

        Na silničku je to tímhle směrem výborné, jak píše nahoře DaD, ať už roviny na Beroun nebo kopečky na Křivoklát. Nebo když není moc času ale hodně energie, dát si nahoru dolů všechny sjezdy a výjezdy: Chuchle, Radotín po kostkách, Lochkov, Zadní Kopanina(teď zavřená), Třebotov, Kala Roblín z Černošic, Karlické údolí…

        Na MTB je to horší, dá se jet po červené a po trase závody KPŽ Praha Karlštejn, dát si hupíky u Černošic. Další možnost je přejet na druhou stranu Berounky a jet na Cukrák a dál třeba na Točnou. Třetí možnost, kterou nemám zatím tolik projetou, ale pro otestování kol taky dobré, je jet zpátky k Praze do Chuchelského háje. Je tam několik kratších výjezdů i sjezdů a není to daleko.

        0 0
        • milan.v  

          Díky moc za další inspiraci, zkusím někdy na některá místa vyrazit na žiletce.

          0 0
        • novas752  

          Zadní Kopanina je zavřená jen asi na 200m úseku kde můžou padat kameny, ne? Aspoň asi před třema týdnama to tak bylo, jinak žádnej problém.

          0 0
          • jonti  

            Neprojedeš tudy. Zadní Kopanina je zavřená, odstřelovali tam skály se svahu, celá cesta je plná kamenů až do 1m výšky. Pěšky to jde projít za svodidly, chodit po těch kamenech je o zlomení nohy. Moc bezpečné to není, když se trefíš do času kdy se to tam odstřeluje, nebo nějaký kámen průmeru třeba 1 m se později uvolní.

            0 0
            • novas752  

              Jo aha, já tam jel naposledy před těma třema týdnama, to tam ještě nic nebylo, akorát v jednom místě sesunutá skála. Možná důvod těch odstřelů, nebo první z nich.

              0 0
            • McBlacky  

              do 20.4. to má být zavřený, taky jsme to šli v silničních tretrách před 14ti dny :/ voser velkej

              0 0
    • Dorsiflex  

      Čus, akce supr, jako ostatně každý rok. Obsluha příjemná a ochotná, občerstvení dobré, prostě správná kultura :). Koho podobné akce zajímají, byl hodně spokojenej. Taky možnost otestování nového Jakkyla a Triggera, paráda.

      0 0
    • McBlacky  

      pár fotek z nedělní společné silniční akce. Škoda, že byla taková kosa, na terase zbyl soudek pivka z Chyně a prostě nebyla síla to v těch 8stupních vypít…

      http://mcblacky.rajce.idnes.cz/…a_Bike_2017/

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.