TEST víkend v Bike centru Raditín

13 nepřečtených
  • sfinga

    Ahoj, u nás v prodejně v Bike centru Radotín pořádáme testovací víkend pro všechny bikery. Máte možnost otestovat 54 kol (drtivá většina fullů) značek Specialized, Kona, Trek, Gary Fisher. Pokud by jste měli zájem tak se zítra zastavte od 10 do 19. Jen upozorňuji na nutnost rezervace kola na určitou hodinu, aby nevznikl problém, že kolo které by jste chtěli tak zrovna nebude. Volejte hned ráno do prodejny a dejte si rezervaci. Podrobné info na:

    Přesný seznam kol je na www.eshop.skiservis.cz/new.php?…

    Velká vyjížďka se jede od prodejny ve 14 hod.

    0 0
    • petebike  

      NA moji prvni vyjizdku na Fullu se docela tesim… :-)

      0 0
      • Mike TB  

        Ja mam fulla tyden a proste parada. No more HT :)

        0 0
        • petebike  

          jo tak ja na tom snad nikdy nejel dele jak pet minut, takze si chci vyzkouset, co jineho na maratony nez Epica…tak uvidime…ale zatim jen vyzkouset…kolo mam ted tak nejak novy… :-)

          0 0
        • petebike  

          jinak tedy tvůj full pěkný, to jo, jen mě tak napadlo neuvažoval si se svou výškou o 29", ICe-Goofy tu má v profilu pěkného GF, který ve velké velikosti vůbec nevypadá jako 29" kolo, prostě je to jen velký kolo, 29" mi přijde právě pro „Vás“ jako velký lidi dokonalé řešeni, bohužel s omezeným výběrem

          0 0
          • Mike TB  

            Priznam se, ze jsem od zacatku sel po Trance. Mel jsem moznost si ho take otestovat. Navic podivej, kdo je gen. partner maratonu v Beroune :) (koho chleba jis toho pisen zpivej). Ale vazne. Muj styl je koupit hned a nepremyslet, protoze bych se z te nabidky zblaznil. Toto kolo jsem fakt stavel kvuli pohodli, jiz si nic nechci dokazovat a po tydnu jezdeni vim, ze volba byla dobra.

            0 0
            • petebike  

              jasne chapu, hlavni je spokojenost, taky si nerad neco vybiram – je toho na trhu moooc… :-)

              na trance se tesim, pujcim si ho na vikend, vyzkousim, po dnesku co jsem jel chvilku Epicka uz mam s cim srovnat, sice je to neco jineho nez Trance, ale aspon na to vyzkouseni se tesim :-)

              0 0
      • sfinga  

        tak to je dobře, Beeda už si taky zamluvil Epica, má ho od 14 hod, kdy se vyráží na švih :-)

        0 0
    • Mike TB  

      Prekvapila me vase prezentace na Trans Brdy. Delate to dobre. Zitra brodime v Beroune, jinak bych asi prijel.

      0 0
    • petebike  

      tak mě se to líbilo, bylo to takové houpavé, pohodové :-) ale zatím zůstanu tedy i normálního pevňáka…rychlost je rychlost…

      0 0
      • Mike TB  

        a zkousel jsi najaky rychly sjezdik? Musim rict, ze na fullu je to bezpecnejsi a i rychlejsi. Je fakt, ze mi to trvalo tyden, nez jsem tlumic na svoji hmotnost vyladil. Neustale jsem prifukoval a prifukoval.

        0 0
        • petebike  

          ale jo, zkouseli jsme, jede to pekne, nemusi clovek stat v pedalech, proste si ten sjezd vic uzije nez na HT, ale jak pises, musis se ladit tlumic, prislo mi to porad jeste moc houpavy, na rovinkach se to moc nehnulo, ale kdyz sem zamknul predni vidlu a chtel si zaspurtovat tak mi to prislo takovy „houbovity“ ale na takovy to „normalni pohodovy jezdeni“ je to parada…

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.