• zbartos

    Poslušně hlásím, že jsem v sobotu 11.1.14 vyzkoušel Pájou zde nedávno doporučované ponožky Heat Holders při noční hodinové (cca 1:10) bejkové vyjížďce s čelovkou (teplota 0 až 1 stupeň, max. rychlost ve výjimečných sjezdech po asfaltu cca 30–40 km/hod.).

    V kombinaci s o číslo většími tretrami (starý typ s neprůhlednou látkou místo síťoviny v místech určených k větrání) a neoprénovými návleky mi bylo na suchou (levou) špičku nohy celou vyjížďku teplo a zdálo se mi, že je mi v nich tepleji, než v tlustých vlněných ponožkách, ve kterých jsem jezdil doposud (asi si příště zkusím vzít na každou nohu jinou ponožku…).

    Info viz např. http://www.soxland.sk/…y-tmave-429/.

    P.S. Nechtěně jsem si i vyzkoušel, jak ponožky Heat Holders hřejí, když jsou hodně mokré, protože jsem v cca první třetině trasy „vystoupil“ nechtěně z kola, šlápl jsem pravou nohou do hluboké kaluže a zbývající 2/3 trasy jsem jel s úplně promočenou botou i ponožkou. Bohužel takto mokré ponožky Heat Holders nehřejí, ale vydržel jsem v nich jet těch zbývajících cca 50 minut aniž bych ztratil v mokrých prstech cit…

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.