Od zitrka (ale nekde uz dnes) maji v Tchibu par pouzitelnejch hadriku na kolo za velmi rozumny penize. Treba softshell bunda za 1290,–. Kvalita za tu cenu vice nez dobra… Vice www.tchibo.cz/…/default.asp
Od zitrka (ale nekde uz dnes) maji v Tchibu par pouzitelnejch hadriku na kolo za velmi rozumny penize. Treba softshell bunda za 1290,–. Kvalita za tu cenu vice nez dobra… Vice www.tchibo.cz/…/default.asp
Jeeee, tu jsem vcera koupil.....vypada dobre a je celkem slusne a pevne usita…a skvela je ochrana krku vzadu. Jenze ji mam pod stromecek,tak je schovana :-(
jsem si tam tuhle poridila holcici lyzarsky gate sice (zatim) nelyzuju, ale byly hrozne elezantni a navic mely vsechno, co bych od nich cekala, takte za 899,– nesly nekoupit :o)
To vůbec nevypadá zle, nemáte někdo zkušenost s těma kalhotama na lyže, vypadaj fakt parádně, ale nevim, jestli věřit značce Tchibo. Kafe bych si od nich koupila s chutí, ale funkční oblečení? No nevim:-)
Bych se toho nebal, kamaradka ma neco z drivejsi doby a bez problemu. A ja mam lyzarsky bryle a naprosto super..skvele vetraji, velky zornik a cena 499 :)
Mám od nich funkční termoprádlo, vyzkoušené na lyžích i na kole, super. Pak bundu, má spoustu reflexních ploch: zulda.rajce.idnes.cz/reflex/#PA060493.JPG neprofoukne a vydržela i docela fest déšť. A pár dalších blbostí jsem tam koupil.
Moj syn ktory znici vsetko velmi rychlo ma od Tschiba lyziarsku vetrovku aj gate a drzi to vyborne uz snad tri sezony.
taky a navíc tepák.bez závad vše.
Bych si tipnul, že to na lince s kafem nevyráběj :-)
tak to si me uklidnil:-)
:-) To je něco podobnýho, jako když si Tesco nechá udělat od Quicksilveru a Airwalku hadry a boty, pak tam stojí 999,– a v shopech 3500:-)
jj
Ja si spis myslim,ze Tschibo prodava lepsi obleceni, nez kafe. Pripada mi to kafe od nich trochu nakysly.....ve srovnani s Jacobs.
Ale horkou čokoládu maj sladkou dost ;)
V Intersparu maj podobnou bundu za 1390,–, jinak jsem tam včera koupil dvoje lyžařský Coolmax podkolenky za 69.90 za jedny.
No v plzni sem asi posledni softshellku koupil ja pred malou chvilkou v hypernove v olympii,jinde uz je nemeli.Asi nejkupovanejsi vec z tyhle nabidky,jinak tam meli vsechno:o)
ta softshella vypadá hodně solidně..asi si zajdu na kafe do tchiba:D:D
chci si koupit prvni softshellovou bundu a tahle me zaujala. Jak si ji budu zkouse co mam mit na sobe (abych nekupoval velkou nebo malou velikost)?
Koupil jsem tu bundu a jeste thermopradlo. Kvalitativne se zda dobry, par veci od nich mam uz z minula a funguji vyborne… Bundu jsem podrobil vcera kratkymu cca hodinovymu testu a koupe nelituju. Navic treba tady v Brne v Globusu vam pri nakupu daji 100 Kc slevu na dalsi nakup Tchibu. Tak me ta bunda vysla na prijemnych 1190. Ovsem jak to bude s dostupnosti nevim, protoze do Globusu jich dorazilo 27 ks :)
nebude ti v tom u krbu vedro?
:-)))))))))
****** :)
Tak prave se Habib popral o dve posledni bundy u nas v Intersparu. Ja mam odpoledne namireno do zapadlejsich koncin, chci ty kalhoty na prkno, na letacku vypadaji pekne, tak snad nezklamou nazivo :)
U Tchiba jsem už koupil hooodně věcí, neřekl bych to do nich, ale mají tam supr věci. Rozhodně bych se nebál tam nakupovat. Tentokrát jsme vzali běžecké tričo (vypadá dobře ;)), pak termo ponožky, brýle a nevím co ještě… :D
P.S. Ne, nebudu se fotit jak vypadám v tom triku… :D
To vážně chceš, aby někdo udělal vizualizaci „jak pravděpodobně vypadá BjP v triku Tchibo“?
Tak to je jasná výzva :-)
:-)))))))))))))
prooosím!:)
a…vyfotil by ses mi v tech ponozkach?
promiň, ale nemám odvahu sem dávat ani své nohy… tady jeden nikdy neví… resp. já .. :D
Tak som si zakúpila brýle o třech výměnných sklech, pouzdro na ně i šňůrka pro zapomnětlivé… Za krásných 149 Kč… no nekupte to. Ať vydrží, co vydrží..:) Termoprádlo taky bezva, jen velikosti teda na slony.. :)
A kde to bylo? Mají eště něco?
Ve Vaňkovce, když jdeš od Tesca vrchem, hned první obchod vpravo. Mají.
A kdyby ne, staci slezt o patro niz po Sparu, kde o tom vi asi min lidi, v pondeli meli nakore v tchibo obchode ty softshellky uz jen v S, ale dole ve Sparu i v L. Prekvapive i u L sem mel kratky rukavy :-/ :o)
Eště mě prosím vysvětli, čím se liší softshellka od normální mikiny ?
mel si to v ruce????… ta softshellka je neco mezi sustakem a neoprenem :)) je to tuhy, nepropro a je to cistokrevna bunda. vzala jsem si teda M, je mi vetsi, ale vejdu se do nej i ve svetru, a to je pro me dulezity. do prahy snad Ska vubec od niceho nedovezli :(
S-ka a M-ka Softsheely maj na Zlicine. Vcera odpoledne od kazdyho cca 15 ks ale furt to doplnovaly.
dik za infooo
Vecer Ti to erudovane vylozim :o) na zakladne
Mně byly bohužel krátké i rukávy XL :-( Takže z bundy nebylo nic. A to jsem měl takovou radost, že jsem dorazil k regálu v první vlně a podařilo se mi bundu uzmout…
Mne byly dneska v Kauflandu rukavy od XL dobry:o)
bude přehlídka modelek? :)))
Ta neni na kolo, ale kdyz sezenes dostatecne velkou modelku, tak na prehlidku zapujcim:oD
No, četla jsem tu jak jsou velikosti šoupnutý, jak je M velký…dneska jsem byla nakupovat v Hypernově v Čestlicích a softshellek tam měli narvaný regály, jakož i ostatních hadříků. Tak jsem zajásala a jala jsem se M vyzkušet…no jako ne že by mi bylo vyloženě malý, ale hodně táhlo přes ruce, no prostě mi bylo malý. A to fakt nemám žádný bicepsy a zkoušela jsem to jen na tenký termotriko. L zas dělalo takový divný boule u průramků a přece jen už mi bylo větší…zkrátka mi nesedlo. Ale na to, že měřím 162cm mi teda ty rukávy u L byly skoro akorát – myslím dýlkou. Tak jsem bundu vzala přítulákovi pod strom v XL a pevně doufám, že mu to bude. Jinak věcí tam měli vážně hafo a bunda vypadá fakt hodně fajnově…a za ty peníze:)
tak v hypernově v butovicích měli jen Lko, a to jsem ani nenatáhnul přes ruce.. a navíc levý rukáv je vybaven tou kapsou, do který jsem se hned prstama zasek.. Velikosti vůbec nesedí běžně vnímaným.
Taky je mam od vcera. Nejvetsi trvandlivost u me maj bryle do 200,–
tak jsem dneska koukala v Palladiu(fuj, už mě tam nikdo nedostane) na to funkční termoprádlo, ale připadalo mi to nic moc…opravdu s tím máte tak dobré zkušenosti??? já vim, cena dobrá, ale craft je craft ;-)
ja chcu tu bundu za 1290,– a to termopradlo:-)
jen nevim kam v praze pro to skocit?maji sice seznam obchodu,ale nerad bych si zrovna vybral ten,kde budou prodavat pouze kavu:D
jo a nevidel nekdo ty ty bezkarsky kalhoty? jestli by se hodily na zimu pdo volny kratasy,coz?
Nevíte někdo, jak je to v jejich prodejnách se zkoušením oblečení? Kabinku tam asi nemaj… Já se tam tedy klidně svlíknu, ale asi by mě měli za úchyla…
no já byl dneska v paladium a tam měli pěkný boxy na převlýkání a ochotnej personál zkoušel jsem si to termoprádlo i softshelku, bunda za ty prachy gut, ale to prádlo mě moc nepřesvědčilo.
bohuzel bundu uz nemeli,ale jezisek asi prinese to termopradlo a to bezecke triko (mam to na kolo) zkousel jsem to a supeeer
To triko jsem měl na sobě (napadlo mne, že by to byl dobrý podzimní dres s dlouhými rukávy). Nekoupil jsem to. Je to sice velmi příjemné, ale nemá to žádnou kapsu → není kam dát mobil, foťák, tyčinku apod … batoh většinou nevozím, tak by to pro mne byl dost problém …
normalne prijdes do kramu , drapnes krabici, zajdes do kabinek co ma ten kram a tam to zkusis (snow kalhoty jsou dimenzovany na nejaky obry nebo co :( Sko nikde nemeli a Mko bylo tak velky, ze bych se byvala vesla jen do jedny nohavice :´(((((
mas pravdu v tom, ze jejich cislovani velikosti a velikosti vubec mi prijdou rekl bych ponekud velmi zvlastni az podivne
no, právě, s tim zkoušením je to krapet horší :o( u nás, na vsi, mají Tchibo v normálně v sámošce, kde žádný převlíkací kabinky nevedou tož jsem měla problém, bo jsem váhala mezi dvěma velikostma nu, řekli mi, ať koupím co se mi zdá víc vhodné a když doma zjisítm, že mi to nesedí, ať přijdu vyměnit za vhodnější anebo mi prostě vrátí peníze což se mi zdálo trochu nepohodlné, ale nakonec jsem trefila správnou velikost, tož to bylo v poho
ad. kvalita…jsem u Tchiba kupovala prvně ale ségra je věrná zákaznice koupila tam spoustu věcí pro sebe, hadry na dětičky i všelijaký belbosti do domácnosti a spokojenost
jinač…neměla bych říkat bo strýc je obchodník s Tchibo kávou, ovšem já teda pravím, že čibáckou kávu NEBRAT!!! ble :o)))
Že by Eso v Letech? Muj nejoblíbenější obchod, i svatební dar sestře jsem tam koupila :) Mají tam ještě něco? Hlavně něco z druhých vrstev a spodního prádla.
tak tak tam je za co utrácet, viď? :o) Nu, ale ty kaťata jsem koupila předminulý víkend. Tak nevím, jestli ještě budou. V sobotu se tam možná dostanu, tak omrknu, co je k mání a dám vědět.
/Jinač mě z tej Tchibáckej nabídky ještě provokuje palačinkovač. Ale je to velkej krám, že by jako zabral moc místa v kuchyni, tak jsem si ho už 2× rozmluvila a asi dál budu mít ne uplně dokonalé palačniky z pánvičky. :o))/
No, já si ten palačinkovač koupil, je kvalitní a jsou z toho dobrý palačinky (já je ale nedělám) – doporučuju.
To teda je, vždycky se zaseknu v uličce kde mají plastový program, mají tam někdy uplně neuvěřitelný věci :)
Zkusim se podívat na Zličín do orig. Tchibo prodejny, ale za info z Let se zlobit nebudu:)
Palačinky…hmmm…
jj tak v sobotu jsem učinila průzkum a měli nějaký to termoprádlo a bundičky a kaťata, yo
ale tentokrát mě zaujal dalekohled :o))
ve štěrboholích je tchibo outlet, kde mají spoustu oblečení pro ženy. pro chlapy tam skoro nic nemají. a taky spousta zbytečností pro byt..
tu bundu softshelku maji jen v te cernosede kombinaci?
Dneska jsem koupil běžecké termotriko a běžecké termokalhoty – výbavička na běžky. Jinak to triko se hodí i jako dres na podzim a jaro na bajka. Za ten peníz jsem spokojenej. Je vidět, že to jde i levnějc.
Mohli by rozsirit nabidku o velikost XS nebo vite o krame, kde maj i XS velikosti?
tady barbie-saty.webgarden.cz/
:D