Takový souhrn,všeho možného....

34 nepřečtených
  • HROOLI

    Dobrý den,jelikož jsem to minulý víkend na kole trochu přehnal a teď ležím doma v posteli,musím sem něco napsat,na něco se zeptat.

    Takže jel jsem na kole,ale udělal velkou chybu.Vyjížděl sem ve čtyři hodiny,jen v dlouhém triku a na něm dres plus kraťasy,ale večer v osum už byla zima a je z toho angýna :( .No a den předtím jsem jel poprvé na novém kole (od NOXe,za čež mu tímto chci velice poděkovat ! Je to super bike. ) Oderskou Mlýnici,ale při sjezdu ze Spálova jsem chytl defekt a navíc ucházel i ventilek.Takže jsem musel zabalit..Takže nyní nemám co dělat,Velo i Peloton už mám přečtený v tv nic není, a tak koukám na videa z mtb závodů na youtube.cz .Je jich pochopitelně hodně,ale různé kvality obrazu atd..Jestli třeba znáte ty čyři videa (je to na díly) z Šely 2008,tak něco takového hledám.Ta grafika,střih atd je tam prostě paráda.Tak kdyžtak budu rád za odkazy.

    Další dotaz je k tomuto : -Vím,že youtue některá (většinou hudební videa) na něž nemá aut. práva smazává.Ale když tam jsou třeba videa od Kabátů,jenž poslouchám a chci si je stáhnout,je to legální? Jako vím že třeba z warezu atd ne,ale tohle je přeci youtube,ten si určitá videa zaplatí,a NA NĚ PRÁVO MÁ NE?

    A nakonec se chci ještě zeptat,jestli třeba někdo nemáte všechny letošní čísla VELa.Je tam totiž vždycky sekce trénink s těmi tabulkami pro různé kategorie.Kdyby byl třeba někdo ochoten mi opsat všechny tabulky pro Kat. 1,byl bych mu moc vděčný..

    0 0
    • Vilém  

      To bych necekal ze u anginy budou vysoke teploty tak dlouho:)

      0 0
    • Honza729  

      Jeste ti tam schazi, aby ti nekdo donesl kafe a par koblih. :)

      0 0
      • Mr.Duck  

        Stahovat videa z joutube je naprosto legální, konec konců stahovat jakoukoliv muziku a snad i filmy je u nás legální, protože platíš OSA za to že si kupuješ cokoliv na co bys to moh stáhnout, a OSA pak pár procent z toho co platíš dá pár autorum který stejně neposloucháš takže ty jejichž muziku stahuješ z toho stejně nic nemaj, ale tak to tady funguje.

        Opravte mě jestli se pletu, ať už to tak je nebo ne, systém je to dost debilní a je to jenom rejžování peněz z lidí, autoři z toho maj stejně hovno.

        A já neumim zařadit příspěvek -.-

        0 0
        • jIrI___  

          Ano ano, stahování je legální, šíření a sdílení dalším osobám ilegální :)

          0 0
          • HROOLI  

            No já právě nevím..V jednom článku píšou,že se stahovat věci zadarmo nesmějí,pak mi někdo řekne,že se stahovat může a třetí … Do doby než se tohle jednoznačně ujasní,stahovat věci zadarmo nebudu.

            0 0
            • JakeF  

              Můžeš stahovat, ale nesmíš nabízet dál. Tzn stahování, kdy od tebe nikdo nestahuje je legální. Rapidshare, stahování z YT, warez fóra v pohodě. Problém je, když nabízíš, takže torrenty, DC++ a jiné P2P jsou všechno nelegální a samozřejmě taky vypalování, kopírování komukoliv, nedejbože prodej. Jinak akorát teda nevim, jak to je s filmama, s hudbou je to tak jak píšu.

              0 0
            • dieegoo  

              Je to skutečně tak, jak píší ostatní. Pokud pouze stahuješ a dále autorská díla nešíříš, pak se ničeho nezákonného nedopouštíš. Pokud by sis ale stáhl třeba hudební CD tebou zmíněných Kabátů a dal je pak dále k dispozici ke stažení ostatním, pak už by to bylo protiprávní jednání.

              S vypalováním je to tušim tak,že pro svou osobní potřebu si záložní kopii zhotovit můžeš, nesmíš ji ale nikomu půjčovat, prodávat atd.

              0 0
              • HROOLI  

                Nic stahovat nebudu,to si raději koupím celé cd.A ještě dotaz.Když si koupím jejich cd a budu si chtít písně převést do PSP ,je to legální ?

                0 0
                • HROOLI  

                  Tak myslím,že o problematice stahování už toho vím poměrně dost,ale stahovat i přesto nezačnu.No a teď se vás chci zeptat,jestli nevíte o nějakých dobrých mtb videích na jutubu .Jako příklad uvádím čtyřdílné video z Šely 08.

                  0 0
                  • jIrI___  

                    Můžu znát důvod, proč se bráníš stahování? Na youtubu těch plnohodnotných videí typu Šela moc není, spíš krátké sestřihy.

                    0 0
                    • HROOLI  

                      No nějak mě to ani nenutí.Jediné,co by šlo stahovat je pro mě hudba – Kabát a další rockové a metalové cd.Ale vždyť na youtube jsou téměř všechny jejich songy a navíc v super kvalitě.

                      A mimo youtube?

                      0 0
                      • vikicek  

                        „vždyť na youtube jsou téměř všechny jejich songy a navíc v super kvalitě.“ Tak to jsi asi upad, ne? Nebo jsi extrémně nenáročný posluchač brakových komprimací :o)

                        0 0
                        • HROOLI  

                          Tak třeba ti Kabáti.Mají tam videa z jejich vydaného dvd a kvalita je opravdu vysoká.

                          0 0
                      • Honza729  

                        Ty tady jen tak provokujes, vid ? :-)

                        0 0
                        • HROOLI  

                          Nechci nikoho ničím provokovat.Založil jsem tohle téma ,abych se zeptal na stahování a poptal se na odkazy s pěknými mtb videi.

                          0 0
                          • Honza729  

                            Dobre, dobre, promin.

                            Jen malickost: Mohl bys dat link na nejake supr video Kabatu v supr kvalite ?

                            0 0
                            • HROOLI  

                              Tak dle zájmu soudím,že také posloucháte Kabáty?

                              Zde je link – http://www.youtube.com/watch…

                              Vybral jsem svou oblíbenou,což ale neznamená,že je jediná v této kvalitě.Stačí si vždy vybírat videa které jsou z dvd od Kabátů.Ještě bych dodal,že tou kvalitou sem myslel zvuk,obraz pochopitelně ne.Chce to ale pořádné bedničky,nebo sluchátka..

                              0 0
                              • Honza729  

                                Aha tak to jo :-))))))

                                0 0
                              • jIrI___  

                                Tohle mi zas moc supr kvalita nepříjde. Snad nejkvalitnější audio na youtubu má podle mě vydavatelství Nuclear Blast, namátkou třeba něco od Eluveitie nebo Amorphis. Ale možná je všechno díky mému hudebnímu hluchu úplně jinak :-D

                                0 0
                              • Vilém  

                                to snad ne. Pokud na to budes koukat v mobilu, tak ti to jako supr kvalita mozna prijde, ale jinak des.

                                0 0
                              • Hornet  

                                Zrejme mame predstavy o kvalite dost rozdielne :-) toto ma od dobreho zvuku dooost daleko :-) pokial hladas kvalitu u rozne komprimovanych nahravkach, tak nenajdes…

                                Co sa tyka stahovania, tak neviem co sa tomu branis, ako pisu ostatni: pokial to mas pre seba a nesiris dalej, je to legalne.

                                0 0
        • DalajVladan  

          jo, stahovat audiovizuální díla je u nás legální:) … peníze vybrané na „výpalném“ v podobě poplatků z prázdných médií jdou jen českým autorům a to podle nějakého „vzorce“ zohledňující hranost v rádiích atd. … takže ani tam se to objektivnosti ani nepřibližuje

          je to zvláštní řešení, mně osobně by to takto řešit nenapadlo:) jestli existuje řešení lepší? … myslím, že nejjednodušší by bylo nastavit cenovou politiku tak, aby cena kopírovala střet nabídky a poptávky … prazáklad ekonomie, který ale ve většině případů funguje a určitě by fungoval i tady:)

          př. kamarád si dovezl ze Skotska celou diskografii Red Hot Chili Peppers, jak CD, tak singly, tak DVD .. za jedno originální album dal 3 Libry = dnes už ani ne 100 Kč, což při platu, který tam měl jako brigádník je opravdu „prd“ … a za stovku by se to dobře prodávalo určitě i u nás

          0 0
          • Honza729  

            Tomu se rika kupni sila.

            0 0
            • DalajVladan  

              moc nechápu co máš na mysli … že ve Skotsku se prodá víc a tak je možný táhnout ceny dolů? … taková trošku spirála :D

              jinak ale ani toto mi nezdůvodňuje rozdíl 100 vs. cca 450 kč:)

              0 0
    • klemi  

      http://www.kolopro.cz/Galerie.php…

      tady je pár videí s KPŽ

      0 0
      • HROOLI  

        Děkuji mockrát.

        0 0
        • Mr.Duck  

          Taky zkus na video.google.com hledat the collective. Maj 3 filmy: Seasons, Roam a the Collective. Šecky 3 podle mě rozhodně stojej za shlídnutí, a daj se tam najít komplet. Neni to zrovna XC, nedejbože silnice, ale jestli hledáš pěknej FR tak to je jistota :-)

          0 0
          • McBlacky  

            souhlas tohleje fakt pěkný, a není to takej unreal jako NWD nebo Kranked serie a podobný

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.