• gekon69

    Ciao mam v plane si kupit tacho sigma 1200 (do tej ceny sa mi zda najlepsie od sigmy lebo tie novemodely sa mi velmi nepacia) ale rozmyslam ci klasicke na kabel alebo ist do bezdrotoveho ? u bezdrotoveho mam strach o prenos signalu a vydrz baterie aj vo visielaci aj v prijmaci ) a ten bezdrotovy sa mi zda ten vysielac nejaky velky ci to nestratim a tak (asi blbost ale nemam skusenosti s bezdrotovym tychom …skuste poradit … vdaka

    0 0
    • gekon69  

      hallo to nikto nema tacho ? :)

      0 0
    • Bender382  

      Já mám Sigmu BC2006 MHR, občas vypadne signál na pár sekund a pak zase začne přijímat, kupoval sem ji loni v květnu, baterie pořád v pohodě

      0 0
    • Blabas  

      Sigmu nemám, ale bezdrát Cateye. Vypadává signál, spotřebuju 2–3 páry baterií ročně. Adaptér na představec je moc fajn, ale čidlo je pak dál než 70 cm od tacha a neměří. No paráda, neboli: Postupuji ho na druhé kolo a kupuju drátový, nebo VDO ( nikdo ze známých nemá problém )

      0 0
    • miki  

      mám sigmu 1200 bezdrát už 3 roky funguje bez problému. Baterie jednou za rok vyměním a jinak s přenosem signálu nemám problém.

      0 0
    • BoB83  

      Nevim, bezdratovy tachace mi prijdou jako zbytecna slozitost. Je to drazsi a nic moc tim neziskas, spis jenom problemy. Vyjedes na dlouhej svih a dojde ti baterka, bude ti blbnout signal, atd… Podle me kdyz si poradne poladis kabel (aby se ti nepletl do kola) tak s dratovym tachacem budes mit sejnou sluzbu za min penez.

      Tot muj nazor.

      0 0
    • jIrI___  

      Jestli chces od sigmy bezdrat, tak si kup tachac z te novejsi serie. Ty uz maji kodovany prenos dat, takze nehrozi zadne vypadavani nebo ruseni prenosu. Navic uz maji prijimac zabudovany v tele, takze na riditkach nemas takovou tu ´krabicku´ RDS prijimace a baterky menis jenom ve vysilaci a tachometru. Nejlevnejsi z novejsi rady je tusim tenhle: www.koloshop.cz/…ts-wireless/

      0 0
      • Blabas  

        K tomu rušení: Moje Cateye microwireless a pulsák od Sigmy se ruší. Občas. Pak ale hází blbý info oba.

        0 0
        • jIrI___  

          Ja pulzak nemam, ale treba kamosovi rusi starsi Sigmu RDS kdyz treba projizdime pod vysokym napetim a ta moje jede bez problemu (1606 DTS) :-)

          0 0
          • MaPa  

            Jezdil jsem Targu s RDS, teď ji jezdí manželka a vysoký napětí mi ji nerušilo :-). A teď si vyber.

            0 0
    • chupas  

      ja kupoval sigmu 1606L vyhradne drat. bezdrat mi na kola nesmi. nulove ruseni, nulove provozni naklady. kadencometr mam na fulovi. informace je to zbytecna, ale obcas se divam, treba jak rychle tocim kopec, nebo kdyz jsem unavenej, jen jako zajimavost. tepak mam taky jen jako zajimavost. proste ty cisilka si poctu, smaznu a jedeme dal. a jeste k te kadenci. nevyhoda jasna je ze drat musis mit po celym kole namotany a jeste magnet na slapce. je to skarede!

      0 0
      • gekon69  

        a to info o kadencii sa zobrazuje aj ked nemas pripojeny kabel na kadenciu ? ako myslim ze ci to tam vobec nie je ci to trba preskakovat v menu ?

        0 0
        • chupas  

          v menu je to porad, musi se preskakovat. voni to maj pokoumany, ze kadencomenu je az na konci takze kdyz nemas kadenci, tak to nejak extra nevadi. ja stejne koukam jen na cas a ten je na druhem butonu.

          0 0
          • jIrI___  

            To nemas pravdu, zobrazovani kadence jde v nastaveni vypnout. Aspon u mojeho 1606 DTS.

            0 0
            • kámen úrazu1  

              Jde to i u drátu. Ale když máš na jednom kole měřič kadence a na druhým ne, nejde to pro druhý kolo vypnout. Prostě je kadence buď zaplá pro obě kola, nebo vyplá.

              0 0
          • kubad  

            nemusí jde to vypnout a pak se to nezobrazuje

            0 0
    • pepino  

      2 roky bezdrát z Obi za 299, signál bez problémů, baterka neměněna.

      0 0
    • Bobesss  

      Mám Sigmu BC 1606L DTS na horáku i na silničce.Na obou na představci a se signálem žádné problémy. Na silničce i kadenci, na fullu nevím, kam bych ji dal. S tepákem od Sigmy se to taky neruší a GPS taky v poho. navíc na kole žádný hnusný dráty. No a že možná častěji vyměním baterku? No a? Vždyť nestojí litr…

      0 0
    • coffield  

      Jezdim XC, casto v lese ap. a nikdy jsem s kabelazi nemel problemy (na 110mm vidli). Musi se dobre uchytit, aby nikde moc neplandala.

      Zato v bezdratu Sigma jsem muse porad menit baterky. Moc to nefungovalo ani kdyz to zmoklo, ale tam mozna byl duvod jiny. Kazdopadne jsem bezdrat prodal a presel zpatky na osvedceny drat…

      0 0
    • wartburg  

      To je jednoduchy kabel se ti bude pretrhavat a bezdrat blbnout a zrat vic baterky, tak si vyber. Coze to u toho bezdratovyho ztratis? Na riditkach jsou uchyceny stejne ne?

      0 0
    • grafik  

      vozim pomerne dlouho bezdrat a vypadek nebo zaruseni signalu jsem ani jednou nezaznamenal, baterky jeste nemenil, pritom stale funguje bezvadne, do dratu bych nesel

      0 0
    • Daf  

      Tuhle Sigmu mam a jsem s ni velmi spokojenej. Driv jsem k ni mel i ten bezdratovej modul. Dva roky bez problemu, pak zacal zlobit az nakonec odesel uplne. Tak jsem k nemu za par kacek koupil kabelaz a ted je uplne bez problemu. Navic se da pridelat i na predstavec. Coz je pro me vyhoda, protoze jezdim jeste s tepakem a casto se svetlem. Dnes bych si rovnou koupil ten s kabelazi.

      0 0
    • RADO77  

      Na biku mám drátovou sigmu 1100 (asi – ani pořádně nevím, schválně jsem kupoval něco levného protože jsem před tím jeden ztratil a jeden rozbil). Drát, protože dva moji kámoši se od bezdrátu vrátili z5 k dráťáku, protože ty bezdráty jim na biku strašně blbly (btw sigma v obou případech). Na silničce mám Sigmu 1606 zase drát i s kadencí). V obou případech bezvadná funkce, bezúdržbové. Baterky jsem ještě nikdy neměnil. Co jsem si koupil Polara, mám na silničce i Polara, ale sigmu jsem tam nechal, protože Polar občas stávkuje.

      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován adminem.
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.