švih Karlovy Vary - Praha (7.9.14)

15 nepřečtených
  • Heike

    Hola, nejel by se mnou někdo tuhle neděli (7.9.2014) jednosměrně na silničce Vary – Praha?

    0 0
    • Heike  

      Tak já se s vámi alespoň podělím o výsledek. Jel jsem tuhle trasu:

      KV-Bochov-Žlutice-Chyše-Chýšky-Žďárek-Kračín-Blatno-Pšovlky-Rakovník-Nový Dům-Lány-Žilina-Družec-Unhošť-Č.Újezd-Zličín

      Lepší by bylo jet z Varů přes Bečov a pak do Žlutic, ale to až příště (bylo by to za 154km)

      Vyšlo to na 130km, 2000m převýšení, jel jsem to za 4:45. Tak příště se to snad někomu bude hodit do větru se mnou nebo bude alespoň živější diskuze.

      0 0
      • ˘Ö˘ Krab  

        Z Varů existuje ještě výletní okružní alternativa přes Sedlečko na Andělku, kousek karlovarky, hned odbočit na Žalmanov – H.Tašovice a dál přes voj. újezd po asfaltové cyklotrase 2249 přes Javornou a Radošov do Valče (vloni opravili ty rozbité úseky kolem Albeřic), odtud na Vroutek a Kryry, pak překlepat úsek Strojetice – Běsno, celkem v pohodě přes Děkov – Vlkov – Hořesedly – Kolešovice nebo přes Vrbici – Hořovičky – kousek po karlovarce a přes Hokov (nový asfalt). Dál Kněževes – Rakovník a tak, jak jsi jel.

        Bečov – Žlutice jsem jel také, s oklikou přes Otročín, výjezd z Bečova super. Žluticím je většinou skoro lépe se vyhnout přes Pšov a Kobylé. Také pěkná je trasa přes Pilu a Rybničnou s pokračováním z Bochova na Těšetice a Radošov.

        Ještě je možnost jet přes prostor a z Bošova do Chyše, ale tam mají teď stavaři deponii ornice a momentálně nemohu doporučit.

        Konkrétní trasu je celkem dobré si aktuálně vybrat s ohledem na převládající směr větru.

        0 0
        • ˘Ö˘ Krab  

          A někdy si dej i cestu od Žlutic přes Rabštejn a Žihli. Výjezd z Rabštejna je bezva, na obě strany. Dál pokračuješ přes Kralovice a máš před sebou celé Křivoklátsko. To by bylo, abys tam tu dvoustovku nenamotal :-)

          1 0
          • Heike  

            Teď na to koukam na mapách, vypadá to dobře (nebyl jsem si jistej, jestli je ten voj.újezd pro silnici sjízdnej). Vypadá to, že to tam docela znáš, díky moc za koment, bude mně příště dobře sloužit.

            0 0
        • Heike  

          Ahoj, tak se po roce dostáváme s klukama k vyjížďce 300 km. Praha – Vary – Praha. Dal jsem na Tvoje typy a výsledek je tu. Budu vděčný, když na to kouknete, jestli je to pro silnici jetelný (kdo tam jezdíte častěji). Nemůžeme se moc zdržovat…Dík. PS, jak se tady schová takhle dlouhej odkaz pouze na link?

          http://www.mapy.cz/s/iMka

          0 0
          • ˘Ö˘ Krab  

            Trasa Valeč – Vroutek mi přijde příjemnější severněji přes Kružín (a je tam pěknější výhled).

            Neznám lesní cestu Doubí – Cihelny.

            Jinak pěkné a místy výživné.

            0 0
            • Heike  

              Doubí – Cihelny je chyba při trasování v seznamu – opravil jsem. Díky za upozornění a rady. 22.8. budeme na trase, snad to klapne.

              0 0
    • Heike  

      Ahoj nechystate se nekdo zitra na silnici z Varu do Prahy? kolem 13hod pri dobrym pocasi? diik

      0 0
    • Heike  

      Ahoj,po dlouhe dobe jedu zitra kolem 9–10 z Varu do Prahy,neprida se nekdo,silnice po trase dle O Kraba vyse..

      0 0
      • ˘Ö˘ Krab  

        To je celkem narychlo. Budu někde na cestách, až budeš přesněji tušit, v kolik dojedeš do Šemnice (začátek stoupání na Andělku), jestli tedy pojedeš přes Andělku, tak mi to napiš SMS na telefon z profilu, cestou si někde při zastávce přečtu. Pokud to bude reálné, tak napíšu, kde mě dojedeš nebo kolik jsem za Tebou.

        0 0
        • Heike  

          Ok,supr. Jedu podle Tvoji ttasy. Napisu.

          0 0
        • ˘Ö˘ Krab  

          Jen pro info: nakonec jsme se potkali u rozc. Březina za Javornou, resp. Heike se ustrnul a když zjistil, že jsem za ním 20 minut, tak se otočil a jel mi naproti. Čímž tento odpočatý tahoun proměnil následující část mé nedělní turistiky v po-větrný průlet Doupovkami a Podbořanskem, pěk­né.

          1 0
    • Heike  

      Ahoj,zitra pojedu silnici z Varu do Prahy,vyjezd kolem 13:30,kdyby nekdo mel zajem budu rad,pojedu Doupovem do Valce,pak Senomaty,Sanov,Ra­kovnik,Zlicin­..

      0 0
    • Heike  

      Ahoj,nabízím se k fajn spolujízdě v pátek. Trasa Praha – Karlovy Vary. Silnička,severem nebo jihem,je se mnou děsná sranda a potáhnu…jel by někdo?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.