Světlo Magicshine HORI 1300 PRO – zkušenosti, podivnosti

1 nepřečtený
  • larssen

Koupil jsem tuto svítilnu, zalíbila se mi svou velikostí, možnosti montáže do podvěsu na držák GoPro. Máte ji taky někdo? Varianta Pro se od základní liší podporou ovládání přes ANT+ a Di2, jinak by měly být stejné.

Ovládání mi přijde dost neintuitivní. Trvalo mi ale skoro hodinu, než jsem to rozmotal a snad trochu pochopil. Manuál je v tomhle trochu nedostačující. Ještě zkusím Di2, jestli ovládání na pákách nebude lepší než s dodaným dálkovým ovládáním, ale trochu pochybuji, logika vypadá stejně. Dálkáč na řídítka má dvě hodně stejná tlačítka, snad potom prsty budou automaticky rozlišovat tlačítko vepředu-vzadu.

Důležité zjištění: přes aplikaci Magicshine lze nadefinovat profily, které se ve svítilně uloží. Takže blikání potkávacím světlem mám teď jako čtvrtou běžnou pozici, protože standardní blikání se mi dvojklikem na čtvereček daří aktivovat tak v jednom z pěti pokusů. A to nejsem na kole v rukavicích. Reset do továrního nastavení se provede odstraněním všech uživatelských režimů.

Kdyby někdo taky pátral:

Hlavní tlačítko

• podržet 1 s: zapnout/vypnout
    • podržet 3 s: lock/unlock
    • postupné tisknutí: low (200 lm) – medium (400 lm) – high (900 lm) (případně přepínání vlastních režimů nastavených přes aplikaci)
    • dvojklik: high beam = k potkávacímu světlu se přidá i dálkové, s různou intenzitou podle nastaveného režimu, tlačítkem pak lze dál volit jednotlivé režimy

Dálkové ovládání

• ○ nebo □ podržet 1 s: zapnout/vypnout
    • ○ postupné tisknutí: low (200 lm) – medium (400 lm) – high (900 lm) (případně přepínání vlastních režimů nastavených přes aplikaci)
    • ○ dvojklik: high beam = k potkávacímu světlu se přidá i dálkové, s různou intenzitou podle nastaveného režimu, tlačítkem pak lze dál volit jednotlivé režimy
    • □ full output: zapne max. výkon na potkávacím + dálkovém světle (zrušit stisknutím □ nebo ○)
    • □ dvojklik: noční blikání; další □ dvojklik by měl aktivovat denní blikání (bez rozsvíceného potkávacího světla, ale moc to nefunguje)

Párování dálkového ovládání: zapnout světlo, podržet na dálkovém ovládání ○ + □, asi po pěti sekundách začne modře blikat, ke světlu, dokud jeho kontrolka nezačne modře svítit (přestane blikat), potom stisknout tlačítko na ovladači.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse