• Bigfoot

    Všechny univerzály, kterým není cizí žádný pohyb, zvu na Suunto Indoor Rowing Sérii – seriál závodů na veslařských trenažérech pro každého(až na registrované veslaře). 1. kolo začíná 4/12 ve Sportcentru Evropská, druhý termín na stejné tratě bude 17/2 ve Sportcentru Palmovka. 8 tratí od sprintu na 500m až po půlmaratón, 4+4 termíny od prosince do dubna, šance na vítězství pro kohokoliv, protože výsledky budou přepočítány dle věku, sporttestry Suunto pro nejlepší a vylosované účastníky…Více na www.conceptfitness.cz.

    0 0
    • karliner  

      No, docela mne mrzí, že na těch stránkách není také diskusní fórum, hned bych si tam lípnul reklamu na prodej nějakých potravinových doplňků nebo sporttesterů Polar ;-)

      0 0
      • Bigfoot  

        Na základě převažujícího názoru v této diskuzi http://www.bike-forum.cz/…estival.html a souhlasu admina s umístěním informace o tom, že hledám instruktory Indoor Rowingu http://www.bike-forum.cz/…rowingu.html jsem dal do fóra informaci o sportovní akci, která by mohla někoho oslovit. „Suunto“ je součást názvu akce. To stejně vtipně obepisuješ i všechny příspěvky o bikových akcích, kde se v názvu objeví jméno partnera? Jestli s tím máš problém, zavolej na 739 626 701, rád to s tebou proberu.

        0 0
        • karliner  

          Bikové akce jaksi s BIKE-FÓREM souvisí… Reklama na fitcentrum ne, ale když to adminovi nevadí, tak budu zticha.

          0 0
    • Medunka  

      Tak Michal zase pro nás MyTreenekáře možná uspořádá nějaký závod, tak se těším :-)

      0 0
    • Bigfoot  

      I ti, kteří se prvního kola SIRS nezúčastnili, mají stále šanci na hlavní ceny – 4 sporttestry SUUNTO, které na konci seriálu získají absolutní vítězka a vítěz a další dva vylosovaní účastníci. Druhé kolo seriálu proběhne 23.1. 2011 v SC Evropská a 28.1.2011 v SC Palmovka. Více informací i přihlašování na www.conceptfitness.cz.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.