Superboost x Transmission x "standard" dub kliky

1 nepřečtený
  • boo-beek

    Jedná z variant stavby na další sezónu je superboost kolo (full), koukám po Transmission pohonu, ale mám dost bordel v offsetech a chainline. A chci karbonový kliky, nechci platit za XX1 a mám doma x01 s klasickou dub osou. Takže:

    • Chápu správně, že do kombinace superboost a Transmission nemůžu použít kliky s klasickou dub osou, ale potřebuju širší osu (dub+ nebo dub wide), protože mi nebude stačit délka osy s podložkami? Není to řešitelné offsetem převodníku? Nebo potřebuju aspoň o kousek větší q-factor, jinak si budu mlátit klikama o zadní stavbu?
    • Chápu správně, že superboost a Transmission spolu fungují v nějaké magii, díky které lze použít stejný offset převodníku jako u kombinace superboost a non-transmission? Tady vycházím z nějakého vysvětlení na stránkách Wolftooth… Nebo je to jen otázka podložek?
    • Jde vyměnit dub osa n za dub+ nebo dub wide? Nikde jsem nenašel, ale zároveň obvi ta osa měnit jde.

    Další varianta, co se nabízí, jsou DH kliky, někde jsem teď viděl karbonové e13 za hubičku, ale zrovna na e13 js nenašel moc širokou nabídku převodníků, sehnat správný offset by nemuselo být úplně jednoduché… Nevíte, jestli a kde se dají sehnat e13 převodníky s různými offset?

    Díky!

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.