• dada

    Další dotaz na studnici všeho vědění:

    Vzhledem k uzavření i psích salonů sháním strojek na psa. Střední velikost, jemné, delší chlupy. Děkuji za tipy a zkušenosti. Zatím je favoritem jednička na Heurece: https://kosmetika-a-uprava-psa.heureka.cz/…aci-strojek/

    0 0
    • Smazaný účet  

      PES a stříhat, to bude chtít strojek s řádnou kadencí.

      0 0
    • d  

      Nestyď se, že to sháníš pro sebe, bude hůř.

      0 0
    • ToMášMarný  

      Způsoby přípravy

      Nejvhodnější je porážet psa ve věku od šesti měsíců do jednoho roku. Obecně lze říci, že psí maso je vhodné jak k dušení, vaření či grilování, tak jako maso do klobás, polévek. V Asii je jako příloha nejčastěji podávána rýže, původní obyvatelé Severní Ameriky ho jedli bez přílohy, v sibiřských oblastech je konzumováno s obilnými plackami.

      Platí, že v různých regionech se příprava psího masa liší, přesto existuje několik základních způsobů, jak lze psa připravovat. V Číně je nejobvyklejší konzumovat psí maso s hustou omáčkou, přičemž maso je dušené, při této přípravě nebývá maso příliš kořeněno. V Koreji jsou nejznámější čtyři způsoby přípravy. Nejoblíbenějším jídlem je pošintchang, což je výrazně kořeněný psí guláš, velmi oblíbené je také vařené psí maso – kesujuk. Mimo tato jídla je ze psa připravována hustá polévka jménem kedžangguk, která slouží jako hlavní chod a koktejl, který obsahuje psí maso, tento nápoj se v orientální medicíně používá při léčbě neplodnosti.

      Ve Vietnamu existuje sedm základních příprav psího masa, přičemž je dost dobře nelze seřadit podle obliby, protože každé jídlo je oblíbeno v jiné části země. Nejnáročnější na přípravu je Gieng Me Mam Tom, což je slavnostní jídlo s dušeným psím masem, dušenými krevetami, rýží a zázvorem.

      0 0
    • TKM28  

      Strojkem Moser jsem stříhala našeho psa asi 5 let, spokojenost. Model nevím, už dlouho jsme bez psa. Každopádně nemá smysl šetřit, hlučné strojky psy znervozní, pokud nebude kvalitní ostří, tak se branže budou hodně přehřívat, vadí to při úpravě hlavy, uší, okolí ocasu a mezi prsty na tlapkách. Taky mi dost pomohla zástěra a rukavice, ostříhané chlupy z hřbetu jsou jako třísky ( anglický kokršpaněl ).

      0 0
    • snas89  

      Dlouhe jemne chlupy…co mas za psa?:)

      Ptam se kvuli tomu, ze obcas byva lepsi psa trimovat nez strihat

      0 0
      • dada  

        Něco s něčím.

        Carl von Bahnhof.

        Vrchol evoluce.

        Pouliční směs.

        Prej možná pudl s chrtem.

        Viz foto.

        Co je to trimovat?

        0 0
      • Velomiwookie  

        Rovnou rekni, ze shanis strojek na vogela :)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.