Sporttester - kódovaný alebo nekódovaný prenos

8 nepřečtených
  • p_mar

    Aké máte skúsenosti s rušením  inými  pulzmetrami a bezdrátovými cyklocomputermi/ ? Mám comp. Cateye Micro Wireless a chcem si k nemu kúpiť  niektorý sportester od Suunto s outdoor. funkciami (X3HR, Advizor, T6c )- niektoré maju analógový, iné digitálne kódovaný prenos. U Cateye Micro je zrejme prenos analógový – nerobil som žiadne spárovanie so snímačom .....Na stranke Cateye je varovanie pred interferenciou so zn. Polar, Sigma, dokonca aj ich vlastnymi pulzmetrami ..... : http://knowledgebase.cateye.com/…+computer%3F díky.

    0 0
    • p_mar  

      nikto fakt nepoziva  pulzmeter + bezdratovy comp ?

      0 0
      • Dalas  

        používá, ale taky používáme prva VYHLEDÁVAČ…ca­pito? :)

        0 0
        • Dalas  

          je tady toho strašně moc o pulzmetrech­..jen co já vím, jsem psal do asi 4 vláken od doby co mám sigmu onyx easy asi 2 měsíce..  a to je co říct

          0 0
          • p_mar  

            prebehol som tu viacero diskusii ale k tomu co mam na biku – teda Cateye Micro a k tomu chcem kupit som sa prakticky nic nedozvedel…nechcem vyhodit peniaze a potom zistit ze sa tie hracky rusia…inak jednu Sigmu (BC2006MHR) som musel nedavno vratit a od tejto znacky uz nechcem nic aj po zlych skusenostiach ktore ma kamarat  s ROX 8.0

            0 0
            • Dalas  

              nojo, o tom jsem taky psal, že bych nechtěl sporttester a tacháč dohromady ale radši odděleně. Tacháč mám sigmu 906 a pulsmetr sigma onyx easy a zcela spokojený. Tento pulsmetr má digitální přenos a zdá se mi to oproti analogovému-což jsem měl kdysi, čistější a přesnější. A rušení-to vůbec není..

              Hlavně záleží, jaký kus do ruky dostaneš a může to být od firmy A-Z

              Možná kde je víc funkcí v jednom, bych se pustil u značky Polar, nebo těch dražších přístrojů, kde jsou ceny ale někde jinde..

              0 0
              • Dalas  

                ale ne že bych analogy hanil-měl jsem ho a svou službu odvedl velmi dobře-taky sigma, myslím pc2-bezproblémů

                0 0
    • rich  

      isty cas som pouzival VDO MC1.0 + Suunto T6 a bez akychkolvek problemov. Prave Suunto ma kodovany prenos velmi spolahlivy.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.