sportovni ram na dlouhe vyjezdy (sup xp)

15 nepřečtených
  • semsardel

    Resim koupi noveho mtb ht a jeden z mych favoritu je superior xp. Ale co jsem zkousel jizdu, tak mi prijde, ze jsem na kole vic natazeny (mam 180, doporucili mi L, v M pri prudsim zatoceni vemu rukou o koleno). Jizda bude asi hodne efektivni a sportovni, coz by mi vyhovovalo, ale nevim co to udela na celodennim vyjezdu? Jestli to nebude horsi na zada nebo ruce. Mate nekdo s timto nebo podobnym kolem zkusenosti pri dlouhych jizdach? Stare kolo mi nedelalo problemy, ale to je jeste 26" tak moc nemam s cim srovnat. Jizda vetsinou XC, obcas nakou offroudovejsi zkratku, ze dvakrat do roka nake ne moc tezke traily. Dekuji za odpovedi.

    0 0
    • adam1  

      Vyzkoušej i jiné značky před koupi každý má tu geo trochu jinou ,porovnej si geo jednotlivých značek a sám uvidíš

      0 0
    • J1RKA  

      pri 180 jsi mozna presne na rozhrani, zalezi jak mas dlouhy nohy oproti telu, SUP neni az tak agresivni geo, protelka ma 939 v Mku na 176cm riditka cca 2cm pod sedlem

      0 0
    • rimuln  

      Mám XP979 2022 v Mku a menil jsem si představec za delší o 2 cm. Výška 180 a rozkrok cca 82cm. S origo jsem měl pocit ze sedím docela „turisticky“. Tak mi v obchodě jej přehodil ze Supa celopera Lka.

      Dtswiss one 232 sedlovku mám zasunutou po 7. Zatím mam nejvíc nonstop v kuse 80km za 4 hod. Nebo rodinný celodenni výlet s dětmi a v pohodě.

      0 0
    • rasto  

      taky měřím 180 cm. všechny mé supy byly v M. L by bylo na Tebe moc velké, špatně bys pokládal do zákrut.

      a zas takových, aby ses v M bouchal s rodly do kolenou, nebude. v „nejhorším“ prodloužíš představec, jak říká rimuln výše.

      0 0
      • Charlie_R  

        Mám 180cm a rozkrok cca 84–85cm. Zkusil jsem se svézt na L i M XF 999-TR 2019. Nakonec jsem vzal L(i na doporuční prodejce, který na jízdu koukal). Na M jsem si připadal jak vosa na bonbónu. Akorát jsem si dal 60 představec, místo 80. Na singlech pak mnohem hravější.

        0 0
    • squalo  

      Já mám 184 cm, šlapací střed- vrch sedla jsem měl tuším 80 cm.

      Vypadalo to takhle

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.