• michal_t

    Zdravim,

    chtel sem vam jen rict, ze sem vcera nakupoval v Ceskym Raji v Mlade Boleslavi. Kdo neco potrebujete, tak urcite zajdete. Maj tam tedka mega slevy. Nakoupil sem si veci od Sensora (drez, 1. vrstvu-kalhoty a tricko, ponozky a Sport Wash) Platil sem neco kolem 1300,–. Kdyz sem to nejak prepocitaval, tak bez tech slev bych platil cca 3500,–! A to uz se myslim vyplati. Sleva na vsechno od Sensora 50% a neco jeste vic, to uz se vyplati. Opravdu parada a max spokojenost.

    http://www.ceskyraj.com/novinky

    0 0
    • spešl  

      JJ, Jakub tam má slevy celkem velký, bohužel většina je velikostí S, nebo XXl… Takže já tam byl a nic bohužel nekoupil… :-( Ale kdo je malej, nebo popř. zase dost velkej, tak tam nakoupí fakt za dobrý peníz…

      0 0
    • ZuzicK  

      heh, že bych si koupila další senzorácký ponožky? :) Díky za info.

      0 0
      • mr.antik  

        tak jestli maj Ska, tak něco nakoupíme :-) Aspoň ponožky :-)

        0 0
        • michal_t  

          Jj, s tema velikostma to neni uplne ruzovy, ale kdyz hledas, tak nejdes. Nasel sem treba 1.vrstvu Double Face ve velikosti M tricko i kalhoty. Je pravda, ze ty kalhoty by mi vice sedely velikost L, ale i tak to je slusne, co bych chtel za 500,–. A treba i tricku Brubeck, taky velikost M a sedi mi dobre. A jeste sem tam vyhlodnul posledni drez Sensor Colt, za ten sem moc rad, protoze se mi hodne libil.:)

          A k tem ponozkam…:) Taky sem si rikal, ze bych koupil dalsi do sbirky, ale hodily se mi jen jedny, je jich tam celkem dost, ale vsechno male!

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.