• Hedus

    Ahoj Všem :) Dlouho jsem tu nebyl a ani nerozvířil pořádnou diskuzi. Co Onuce, pořád tu je?

    Většina tu vždy dobře poradila, tak se zeptám. Měl jsem spořící účet u Trinity banky. 3 roky úrok přes 6% a dnes mě napsali, že smolík už jen 3%. Máte někde solidní a dlouhodobě ustálené spoření? Nebo zase někam jinam, jako nový klient na pár let?

    Jinak ještě k mé odmlce. Koncem roku 2022 mě diagnostikovali onko. onemocnění krve/kostní dřeni. Loni leden-duben boj o život. Pak nějaká nemocnice a až v květnu jsem se učil znovu chodit, běhat. Od srpna peklo chemo/bio léčby. Pořád se léčím, dnes už jen měsíční imunoterapie, která by snad měla nemoc udržet pod kontrolou. Od ledna opět občas hraju hokej, cvičím, v sobotu se chystám na první samostatný skok padákem a v létě se chystám do Egypta na kiteboarding za větrem a samozřejmě už zase proháním svého E-bika. Mým cílem, bylo nejenom přežít, ale vrátit se do plnohodnotného života. I přes to vážné onemocnění, jsem to dal bez neschopenky a nevyžíral soc. systém :) Všem hezký den

    3 1
    • Barak  

      Zadna banka ti dlouhodobe na sporaku nebude garantovat urok, na ktere jsme si v poslednich 2 letech zvykli. Inflace se, alespon prozatim, vraci pomalu do normalu, takze se snizuje i urokova sazba. Jinde se sice dostanes na vice nez 3%, ale ne na moc dlouho, tak zvaz, jestli ti to za to stoji s ohledem na objem penez atd.

      0 0
    • MTBIKER doporučuje

    • oberleutnant Weiss  

      S výhodným účtem ti tedy neporadím, ale v té závažnější záležitosti přeju, ať se tou sviní nenecháš semlít. Důležité je se z toho neposrat a bojovat, což evidentně dáváš. Tak jen tak dál a drž se!

      0 0
    • orm  

      Max Banka mne nedavno psala, ze puvodni sporici ucet zarezaji, ale maji novy s urokem 5.7%. Na jak dlouho netusim, ale nedelam si iluze, ze to bude na dlouho.

      0 0
      • Gru  

        Mam taky pres 5% jak u monety tak u rajfky. U monety mi kazdy mesic pisou ze ji o mesic prodluzuji a nebo meni. Co bude za mesic nevim.

        0 0
    • mikš  

      investice řeším koupí a pronájmy bytů a Amundy fondy,loni víc jak 18%

      0 0
    • pumpy  

      Já mám sporák u creditas, aktuálně 5.2%, je fajn že nemáš žádné vedlejší podmínky připsání úroků, jako je 5× platba kartou…etc

      Koukám že triniti má stále 6%, ale zkušenost nemám.

      0 0
    • jIrI___  

      Dlouhodobě nejlepší úrok mívá Raiffeisenbank a Moneta, případně pak garážovky typu Maxbanka.

      0 0
      • Mig_all  

        Vyrobit reklamu na sponzora putina tady muzes fakt jen ty. Ty jsi fakt mimoň.

        0 8
    • Lachtis  

      Ahoj, prvne preji hlavne zdravicko, to mame vsichni jen jedno.

      Ja jsem spokojeny s Monetou, ta ma sporak bez podminek, tedy nemusis mit bezny ucet, ci neco dalsiho, proste si zalozis sporak a nic po tobe nechteji.

      No a uroceni bylo ted 5,1%, ale jako asi vetsina bank bude od 1.5. 4,6%. Coz je min, nez treba nektere jine mensi banky nabizeji, ale zase jine banky maji omezenou castku na 200/500 tis, ale Moneta ma uroveni do 1mil. Kc

      1 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse