• Hannys85

    Ahoj,

    potřeboval bych dát před sezónou dvě kola do servisu v Ostravě. Jenže nevím jaký servis si vybrat. Osobní zkušenosti mám s Madeja sportem, kde jsem si nechával už servisovovat kola v minulosti, jenže šíleně podražili. Potom jěště s jedním cykloservisem na Dubině, ale s tím jsem nebyl spokojen. Předali mi kolo a já měl pocit, že s ním nic nedělali. Blblo mi řazení a kolo mi vrátili a řazení blblo dále.

    Takže bych měl dotaz, kde svěřit kola do spolehlivého servisu v Ostravě a mít jistotu, když jsem laik, že se na ty kola podívají a nic neodbydou ? Na mém kole mi znovu blbně řazení a na druhém kole brzdí špatně jedna brzda. CHci mít jistotu, že kola budou v pořádku a připravena na celé léto. Když bude třeba vyměnit řetěz, tak mi ho vymění, když bude třeba něco někde promazat,tak mi to promažou, když bude třeba někde něco seřídit, tak mi to seřídí atd.

    Prostě jestli znáte někoho spolehlivého ?

    Díky moc

    0 0
    • Azmir  

      Když pohledáš v historii tak takové téma tu už bylo a obecně každý doporučuje něco jiného a má dobré a špatné zkušenosti s něčím jiným.

      0 0
    • Mig_all  

      uz to tady bylo hledej.

      0 0
      • Hannys85  

        Děkuji za tip. Poptám se tam, nemají totiž na netu ceník..V madeji chcou za malou prohlídku už 690 Kč. Kdysi jsem tzam platil jednou 400 a jednou kolem 250. Jde mi samozřejmě o spolehlivost, ale pokud člověk na kolo nešáhne, pořádně se na něho nepodívá a naúčtuje si 500, tak mě to vadí. Pokud, ale bude vidět práce, tak si rád zaplatím.

        0 0
    • esotery  

      Bagbike je ok, snad i cenově.

      0 0
    • Lance  

      http://www.bezvakolo.cz/4106-servis

      tady, mas tu i cenik vsech praci

      0 0
    • jIrI___  

      Když už tu takové vlákno je, přidám se s dotazem. Chtěl bych si nechat zkontrolovat dotažení výpletu na Cmaxech, ke komu s tím zajít?

      0 0
    • zbynek..s  

      Zdravím, nemáte někdo zkušenost ze servisem ve Staré Bělé http://www.cyklovb.cz/ (CykloVB)? Vždy jsem dával kolo do Coriga v Porubě na Vřesinské, ale nyní mám dojezd dál a právě kousek servis ve St. Bělé.

      Díky Zbyna

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.