SP Roubaix vs Giant Defy vs Trek Domane

5 nepřečtených
  • Sliwec

    Vybiram si ted silnici – Roubaix SL4 Sport, Defy 2 Advanced a resp. Domane 4.3. Tipy, info…vpodstate se mi nejlip jelo na Defy, ale bylo to kratce a tak hledam nazory na kola od lidi, kteri uz neco ujeli. Diky

    0 0
    • tromboonen  

      Jsou to podobny kola, ale:

      Spesh bude v seriovce asi nejhorsi pomer cena/vybava, na druhou stranu starsi modely mivaj slusny slevy

      Domane druha, Defy nejlepsi (ale moc krasy nepobral)

      Svez se, pripadne procti recenze, treba Defy resi tlumeni vibraci hlavne sedlovkou, podle toho jak moc ji mas vysunutou se hejbe docela dost, viz videa na netu, me osobne by to bylo neprijemne, mel bych minimalne pocit ze se tim ztraci nejaka energie, jako kdyz nejde zamknout vidlice nebo tlumic.. Trek ma taky ten kloub pod sedlem, ale je to niz, ten pohyb neni tak vyrazny… nejvetsi pohodli stejne dela obuti, ne ram

      Cannondale Synapse je taky povedena, tusim lonsky model vyhral srovnani v te kategorii

      Mam doma ulozeny jeden dost rozsahly laboratorni i prakticky test endurance silnic, je tam mzslim Roubaix vs Domane, Synapse a Defy bohuzel ne, muzu poslat odkaz, ted jsem na jinzm compu (sorry za y/z, je to Linux)

      0 0
    • mitocross  

      Mam Defy Advanced 2. Je jednoducho super. Komponenty bez problemov vcetne mechanickych kotucoviek – TRP Spyre su najlepsie mechaniky. Vyberal som medzi Synapse a Defy pocas uplynulej zimy. Defy mam takmer za polovicu toho,co by stal Synapse. Dost zalezi aj od aktualnej ceny vsetkych konkurentov,pretoze nie su kvalitou vzdialene.

      Toto je sice reklamne video,ale dost zaujimave porovnanie, mna presvedcilo:

      https://youtu.be/qI9vPO_iIKo

      0 0
    • tromboonen  

      Tu to mas… jinak pohledej, bude neco podobneho novejsiho se vsema..

      https://volagi.files.wordpress.com/…rticle_1.pdf

      0 0
    • YZ  

      Ahoj,

      já jezdím 3. sezónu Defy Composite (ještě s ráfkovými brzdami) a jsem maximálně spokojený. Silničku mám hlavně na trénink a najíždění kilometrů k biku, ale dal jsem na ní i pár triatlonů. Při záběru je kolo tuhé, komfort je na silničku taky dobrý, geometrie mi sedí perfektně (kratší horní rámová trubka, vyšší hlavovka, prostě žádné mučidlo…). Docela mile mě překvapily záplety od Giantu, které sice nejsou z nejlehčích, ale jsou to držáky, na které jsem zatím nemusel vůbec šáhnout. Do Giantu bych šel určitě znovu (ale asi do TCR bez kotoučovek, ty mi na silničce prostě nesedí). Pomalu začínají výprodeje, takže pokud navíc dostaneš dobrou cenu, určitě chybu neuděláš.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.