• MaNs

    Zdravím,

    mám možnost koupit tento telefon za rozumnou cenu, zároveň bych rád přikoupil tohle: http://sportypal.com/…vebikeholder a začal tento telefon používat na kole místo navigace, rychloměru, prostě pouze jedna krabička na řidítkách( pravděpodobně se SportyPal PRO softwarem, pokud mi neporadíte něco lepšího).

    Máte s tím to telefonem a případně i držákem nějaké zkušenosti? Jste s ním spokojeni nebo ne? Mám si na něco dávat pozor?

    A ano, měl jsem možnost vzít i Xperia Go, ale ten nepodporuje ANT+ a zatím na něj ještě není Andoid 4.0

    Děkuji předem za odpovědi a pomoc.

    0 0
    • MaNs  

      Opravdu nikdo nemá tenhle telefon?

      0 0
    • Chiron  

      Tak použitelné to je, ale jen v případě, že nechceš mít stále zapnutý displej. Protože GPS se zaplým displejem vyšťaví skoro každý mobil během pár hodin a zvlášť Active má tragicky malou baterku na outdoorový telefon. Na pouhé trackování a sem tam mrknutí do mapy by to bylo OK. Jinak tenhle telefon nemám, bral sem trochu větší Xperii, i když Active by se mi líbila.

      0 0
    • StuntJ  

      ANT+ umí snad každá XPERIA po nainstalování obslužného softu a a jeho akivaci v telefonu. I moje obstarožní XPERIA RAY podporuje ANT+ i když v době vydání telefonu to neuměla…

      Jinak průměrný Smartphone vydrží tak max 4 hodiny navigovat, pak umírá, neznám žádný, který by vydržel celý den na výletu…

      Max sebou vozit ty akumulátorové dobíjecí stanice …

      Sám s výdrží bojuji při Geocachingu, ale většinou dobíjím na moto či v autě …

      0 0
    • bosmilan  

      Telefon mám,jsem s ním spokojen,ale při jízdě nakole ho mám v batohu nebo dresu,takže ti s dalšíma otázkama neporadím :-)

      0 0
      • sol098  

        Mám dotaz. K telefonu se dodávají takové gumové zaušnice na sluchátka. Nevíte někdo typ, který je napsaný přímo na sáčku, nebo kde se to dá koupit nebo jestli by to někdo neprodal?

        0 0
    • kondor  

      Taky mám Active kterej používám jako záznam trasy přez Endomondo a za 5 hodin klesne baterka o cca 40% A to při občasným hovoru a mrknutí do Locusu ,ale bez ant+ nebo bluetooth. jinak držák taky začínám řešit a líbí se mě tenhle BF

      0 0
      • MaNs  

        Jo, tenhle držák jsem taky viděl, je hezký, jen ta cena už je vyšší, než za SportyPal.

        Přemýšlím nad držákem vlastní výroby, nová záda na Xperii stojí kolem 8-mi dolarů, bajonet ze starého computeru se určitě sežene. :) A nebo rozřežu držák Sportypal, u kterého mi vadí pouze horizontální poloha telefonu, pokud si ho připnu na představec.

        0 0
    • Mig_all  

      Připojuji se s dotazem, nevíte proč na téhle xperii s androidem nelze naistalovat chrome? Píše že je nekompatibilní, proč?

      0 0
    • Dejv94  

      Už sis mobil koupil? Taky o něm teď přemýšlím, tak se chcu zeptat, jaké jsou zkušenosti. Je dostatečně odolný proti vodě, blátu a prachu na kolo?

      0 0
      • Mig_all  

        Je velmi odolny

        0 0
        • bosmilan  

          Mohu jenom potvrdit…jelikož dělám v prašném prostředí,tak tel. je uvnitř čistý a už zažil i dvě koupání a bez problému.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse