sobota 7.6 HK-Serlich-Nachod-Jaromer

17 nepřečtených
  • Crempa

    Cau,

    v sobotu bych vyrazil sockabusem z HK na Serlich a pak po cervene smer Olesnice, po modre na Dobrosov (tam nebo v Nachode obed) a pak po znackach pres Skalici do Jaromere na vlak. Vzdalenost cca +/- 80km s moznosti zkraceni a zrychleni po silnicich v pripade unavy :-)

    Sockabus ma z HK odjezd v 8:15 a ja budu vyrazet z Pce kolem 7:00, kdyby se chtel nekdo pridat tak je vitan – tempo pohodove, rekreacni (jak taky jinak ze jo :-)

    Nejake motivacni fotografie z prvni casti viz. Dieegoo (prvni)

    PS: z te trasy znam jen par useku takze kdyby dal nekdo vedet jak je treba jetelna ta modra na Dobrosov tak se zlobit nebudu… :)

    0 0
    • Grinch  

      ok,jel bych taky! akorat nvm jaxe dostat to hk na socka buss… a z jaromere dojedem do hk ne?:D

       nejsme zabari…ze smiric sem vzdycky doma v pcich za 15 min :) nasadim 170 a je to :)

      0 0
      • Crempa  

        na socka bus muzes z Chrudimy bud vlakem nebo pekne kolmo se mnou z Pce ;)

        pokud znas z Jaromere do HK nejakou kloudnou cestu tak proc ne, z Lochenic se da pekne podel Labe ale pred tim je to silnicni opruz…

        0 0
        • Cvoky  

          Je to v klidu – za Smiřicema za mostem začíná cyklostezka – přes pole takovou rozmlacenou polňaskou  ze který se dá ve skalici sjet už k Labi a podél labe do Lochenic (ta je úplně supr) a z lochenic dále po červený podél Správčáku a Labe až do HK

          0 0
          • mara53  

            ve Skalici,pokud myslíš tu Českou Skalici, – teče Úpa – ne Labe, ty kubo … :)

            0 0
    • mara53  

      spis nez jidlo nahore na Dobrosove si dej gablik az dole pod kopcem, naproti Pivovaru je docela nove zrekonstruovany hotel Hron – i s teraskou, a tam se suprove za obstojny peniz najite, nahore na Dobrosove je to o vikendech Vaclavak a dost casto si tam neni kam sednout… tot me skromne rady, .. na tu modrou Ti neporadim, :(      

      0 0
      • Crempa  

        Super, diky za tip, s tim vaclavakem sem torsku pocital ale neni nad reference od mistnich.. snad ten pivovar najdem.. jinak ty znacky z Nachoda pres Skalici znas? da se to ?

        0 0
        • mara53  

          Pivovar najdete – kdyz ne jinak, tak aspon podle „smradku“ v tomhle vedru, :)) tu trasu Ná.-Skalice - jedete bajky,predpokladam, … je tam dost asfaltu, trochu sotoliny, jel mozna spis podel Metuje pres Ostrovy/Peklo do N.Mesta N.Metuji,taky asfalt.cyklostezka vcetne spousty bruslaru na zacatku, ale ve stinu, a v 2.polovine je to pesinka s kameny a pekne podel reky, nakonec vyslap do N.M.n.M. odtud uz na Skalici/nebo Jaromer po cyklostezce .. http://www.mapy.cz/#…     

          0 0
    • chupas  

      nezavazne se hlasim. ale jestli bude nehezky tak nic nebude. hlavne zadny DH useky. chci se kochat.

      0 0
      • chupas  

        tak to sme se teda projeli ;)

        0 0
        • roud  

          Jeli ste ?

          0 0
          • Crempa  

            jeli jeli, akorat ze sockabus byl uz v HK plnej skoroduchodcu na trekach, takze jsme az na Serlich jeli po vlastni ose…ale zato obed v Nachode byl suprovej (diky za tip na hotel Hron), to nas nakoplo tak ze jsme to zvladli az domu zase po vlatni ose, me to nakonec dalo kolem 170km a chupasoj lehce min…kazdopadne priste vic terenu a min asfaltu :)

            0 0
            • dieegoo  

              Co jsem jel posledně v neděli v 7:30, tak z HK odjel poloprázdnej a cestou přistoupilo jen pár lidí. Takže pro přístě volit neděli ;)

              0 0
              • Crempa  

                jojo to ten ridic taky neco mumlal, nakonec jsme tam byli asi jen o hodku a neco dyl nez busem, jediny co me stvalo byly desne rychli ziletkari cestou do destnyho na ktery cekal na kopci pit-car, takze sezrali geliky vymenili bidony a celej peloton se me zas jal predjizdet, jeste ze tohle v terenu clovek normalne nepotka :-))

                0 0
    • roud  

      Snad někdy příště tenhle víkend si zabookovala přítulka a maratonek okolo HK :O(

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.