• Smazaný účet

    http://www.hervis.cz/…ucts/product?…. Ahoj co na něj říkáte?

    0 0
      • Teapack33  

        U toho ktm, bude ti 15 rám? :)

        0 0
      • Erknold  

        KTM SPORT XT. Asi sehnali v Hervisu nějakou osekanou sadu XT, když museli dát Acera brzdy a řazení Deore. To KTM nikdy nemohlo stát 32 500. i těch 19500 je dost.

        Ta Manitou, kdo ví co to je. Nejspíše pružinovka co člověk dohledá na netu. Bylo tu i jedno vlákno o této vidli, má prý docela slušný systém nastavení od nulové citlivosti, až k nulovému pružení :) Pokud by to byla opravdu přužinovka a někdy se v krámu objevila za 40 000, bylo by to na fotku nevhodná koupě roku.

        Nicméně Fuji s Manitou má docela hezký vzhled. Na oko je to parádní kolo.

        0 0
        • scalar  

          Ani ta vidlice s nohama 30mm není ideální, nikdy jsem nepochopil, proč ji začali dělat. Teď ji aspoň předělali na crossovou verzi se zdvihem 50–65mm.

          0 0
      • Breakpain  

        Reknu Ti, jak to bylo. To kolo pred slevou stalo stejne, tohle je domena Hervisu. Obcas v dobe slev tam jen dopisou nesmyslnou castku, ze ktete to dali niz. Jednu dobu jsem tam koukal na silnicku ze 20. Pak prisly slevy a najednou sleva ze 40 na 20 :-) …

        Klamani spotrebitele …

        0 0
        • scalar  

          Nejen v Hervisu, pamatuji, jak v Gigasportu vybalovali nové zboží a už tam měli cenovky se šktrlou původní cenou a slevou 50% :-)

          0 0
          • Erknold  

            To je teď v Hervisu také :), byl jsem se tam mrknout minulý týden, vybalovali lyže a na jejich regálu už byl obří nápis, předsezónní výprodej :) Ten bude následován předvánočním a povánočním výprodejem a zakončí to jarní akce, vše musí pryč, likvidace zásob :D

            0 0
            • blackboy007  

              takové slevy pamatuji v avionu v ostravě chtěl jsem koupit svetr který stál 22.12 799 kč a po vánocích 28.12 stál po 50% slevě 699 kč

              0 0
              • Breakpain  

                Aspon sleva 100 :D, tady se nedockas ani korunky ;-)

                0 0
              • pocestny  

                Moje zkušenost ze Sportissima: Před vánoci jsme hledali dětské zimní botičky. A mimo jiné jsem si zapamatoval jedny Adidasky s Goretexem s běžnou cenou 1500. Boty jsme stejně koupili jiné, protože tyhle se vyráběly nejmenší od čísla 29 (potřeboval jsem 27).

                V únoru jdu kolem a koukám „50% sleva z 2500 na 1300“. V tom okamžiku přišla prodavačka, a já ji říkám, že nic nechci, ale že mě zaujala ta sleva, protože původní cena byla 1500 Kč. Tak mi odpověděla, že vlastně můžu být rád, protože tam nějaká sleva přece je…

                0 0
        • Mysee  

          Tohle sleva fakt je, přes sezónu byly obě za 25. Občas se za 20 objevily, za míň to nešlo. I tak je to moc, ale na starým modelu je XC30 vzduchová.

          Teď jsem předělával vzduchovku ze starýho modelu na tenhle novej pro někoho, kdyžtak si domluvit.

          0 0
        • Smazaný účet  

          Jasný ja taky koupil mikinu v Hervisu s 70 procentní slevo za 900. Koukal jsem na ní dva měsíce a stala 1100.

          0 0
        • Amoondre  

          to ja kdyz kupoval ski helmu, tak meli nadrzovku prelepenou cenovku, takze slo videt kolik stala pred prelepenim s „novou, akcni“ cenou

          0 0
        • Smazaný účet  

          Už změnili cenu http://www.hervis.cz/…ucts/product?…. Už není sleva 50 procent ale jen sedumnáct.

          0 0
    • martin_bakov  

      Ahoj, ja slevy v hervisu vyuzil tak ze sem koupil kolo, odstrojil ho a dal tam normalni funkcni komponenty ktere jsou o 1,5 kg lehci (vcetne kol). Z toho shitu ktery zbyl bud postavim dalsi kolo ktere prodam nebo to rozprodam jednotlive. Celkove bych rekl ze slevy sou zajimave ale vzdycky tam bude hodne divne slozeni komponent napr. damske kolo za 20k a na nem pruzinova low cost vidle kolo tezke jak prase.

      0 0
      • Erknold  

        No jo, to můžeš udělat ty, co máš doma cajk a chuť tím trávit čas. Když vidím tady v bazaru co bych mohl mít za stavbu, která mě nebude stát ani těch 20, tak pro hobíka jako jsem já, bych spíše šel do toho.

        Nicméně před rokem tu někdo našel nějakou akci v Hervisu, co vydržela asi den, kdy to bylo kolo na kompletu XT a to už vapadalo zajímavě. Hlavně bylo za nesmyslně nízkou cenu.

        0 0
        • Mysee  

          jj 29er za 20 na komplet XT (včetně brzd, kotoučů a náb) s Rebou. Nechápal jsem.

          0 0
        • martin_bakov  

          cajk doma nemam, usazeni klik do ramu , tuning vidlice a prip. seriznuti krku vidlice to nechavam na servisu a zbytek slozis imbusem jak lego, spis jde o to znat co kde se da koupit a ze to tak bude lepci (spolehlivejsi/niz­ka hmotnost) atd.

          0 0
      • gerrard  

        Proc to delas a nekoupis rovnou neco co neni potreba tunit?

        0 0
    • Mig_all  

      Nebudou Hervisy rušit nahodou?

      0 0
      • Smazaný účet  

        To nevim ale místo něj je v Plzni Sportisimo.

        0 0
      • Azmir  

        Určitě by to nebylo vůbec na škodu, stejně mi přijde že tam prodávají jenom odpad dovozený ze západu co nikdo nechce ještě za nepřijatelné ceny.

        0 0
        • Mig_all  

          A ktery sportovni řetězec tohle nedělá? Intersport? Sportisimo? :-D

          0 0
          • Kouba_2005  

            Přesně. Všichni to dělají. V A3 jsem chtěl koupit švagrovi kopačák a z katalogu pro ČR jsme žádnej nevybrali. Paní šáhla pod pult pro německej 3× tak tlustej katalog, ale že zboží si pak budeme muset vyzvednout na zastoupení Adidasu na Radlický. Přitom balon ve finále stál úplně stejně, jako ostatní k nám dovážený, jen prostě jinej model.

            0 0
          • Azmir  

            Tak jasně že to dělají všechny, ČR je obecně odpad Evropy, ale nemůžu si pomoct u Hervisu mi to přijde fakt nejmarkantnější. Jinak co se týče zmíněného A3 sportu, tam už si nic nekoupím vzhledem k tomu že zamítají jakoukoliv reklamaci.

            0 0
            • Mig_all  

              S A3 sportem naše rodina díky reklamacím zkončila už tak pred desíti lety… Nejmarkantnější je ale SportDirect v shopping parku v Ostravě, ti se to ani nesnazi nejak maskovat. Prostě smeťák, odpad jako ze second handu, roky staré zboží ležící na skladech, nevkusné hadry a znacky co se v Britanii nikdy neprodaly za neuvěřitelně napálené ceny, za ktere to mozna kdysi prodavali tam v librách když to byly novinkové kolekce… Clovek do toho kšeftu vstopí a nestačí se divit, chodím se tam nad cenovkama a nevkusem pobavit. :-D Jinak na ceny byli experti taky v Giga Sportu, jak dopadli víme…

              0 0
              • Smazaný účet  

                A3 má své mouchy, sám jsem reklamoval dvakrát ale vždy v pohodě a ceny nejsou taky zlé.

                0 0
                • Azmir  

                  Co jsem četl na netu, tak nevzali reklamaci nikomu, asi máš štěstí na prodejnu. Mi se po 7 měsících nošení udělala do obou podrážek taková díra, že v tom nešlo chodit nedej bože za deště, stejně reklamaci neuznali, přitom ten samý problém, asi rok předtím v Deichmannovi a bez problémů.

                  0 0
                  • Smazaný účet  

                    Tak na netu budou většinou stížnosti. Já reklamoval dvě polo trika. Do měsíce mi je zašili a drží do teď.

                    0 0
              • jonti  

                SportDirect je podobný odpad i v Británii.

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.