• pppqqq

    Sháním pro své 29" horské kolo Superior XP 929 nové blatníky. Padly mi do oka SKS Shockblade a X-Blade. Výrobce nabízí (viz web http://www.sks-germany.com/sks.php?…) 29" verzi. Místní prodejce mi ovšem tvrdí, že 29" verze neexistuje, resp. že je zcela totožná s 28" verzí. Mně se to nezdá (proč by výrobce prodával stejný produkt pod dvěma odlišnými názvy), ale třeba se pletu. Mám tedy koupit 28" verzi nebo sehnat 29" jinde (např. na http://kola.online-sport.cz)? Děkuji.

    0 0
    • Pebe  

      nevim jak přední(nepoužívám, ale zadní mám normální 26' a funguje to úplně normálně

      0 0
      • Tomas85  

        Na zadním mám 28" X-Blade a funguje naprosto skvěle, tak bych se toho určitě nebál.

        0 0
        • pppqqq  

          Já se toho určitě nebojím. Na druhou stranu nevidím důvod, proč za stejný peníz nechtít zboží navržené přímo pro můj rozměr kola. Samozřejmě pokud je mezi 28" a 29" verzí nějaký rozdíl, což je předmětem mého dotazu.

          0 0
          • Tomas85  

            Tezko rict, koukal jsem na stranky vyrobce a zadny rozdil jsem tam nenasel, nicmene modely nabizi oba, ac maji na strankach totozny obrazek. Mam na svy 29" zrejme tu 28", nic jinyho jsem v kramu nevidel, tak jsem ho vzal a nemuzu si rozhodne stezovat.

            0 0
    • pppqqq  

      Již jsem získal odpověď na můj dotaz. Verze blatníků pro kola 28" a 29" se liší šířkou. Verze pro 28" je široká 70 mm a verze pro 29" je široká 95 mm. Platí pro blatníky X-Blade i Shockblade.

      0 0
      • Norri  

        Zajimavejsi je otazka, jaky je rozdil mezi mezi 26` a 29. Sirka je stejna a o delce vyrobce nic neuvadi. Nicmene vaha je stejna. Vcera jsme to studovali s prodejcem a dosli jsme k tomu, ze 26 a 29 jsou zrejme stejne. Mam je na 29` od vcerejska, tak uvidim az zacne prset. Doufam ale, ze to par dni jeste pocka :-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.