• romachain

    Chtěl bych vyzkoušet silniční kolo. Chtěl bych postavit (popř. zrenovovat) nějakýho oceláka třeba na starším cr-mo od šírera nebo něco podobnýho. Zjistil jsem ale, že možná nebude zas tak jednoduchý takový rám sehnat! A co hůř, když budu stavět silničku, musím ji postavit i pro přítelkyni… Takže se tážu, jestli někdo nemáte nebo nevíte o něčem takovým ve velikostech cca 54 a 60.

     

    Pro ocel mám slabost (viz moje kola), vy co ji používáte jistě chápete a vy co nechápete, tak nekamenujte…

     
    0 0
    • Vilém  

      Jeden Sirer ve velikosti 600 s/s mi tu lezi. Je po laku vcetne vidlice.

      0 0
    • tom_777  

      ahoj, za rozumnej peníz bych Ti nechal kolo co mám v profilu vedený jako zimáka – info na mail

      jen je to vel. 58 (mám 187 cm a výška/délka rámu mi přijdou akorát)

      0 0
      • romachain  

        Já mám nějakejch 195cm, tak mám obavu že by mi to asi bylo malý… Škoda že nejsi odněkud od Brna, třeba po vyzkoušení by to šlo, takhle asi bohužel. Ale každopádně díky, je mi jasný, že takových strojů musí někde být mraky, ale je těžký je najít…

        0 0
      • romachain  

        Jestli ale máš nějakou cenovou představu, tak mi můžeš napsat: romachain ( zavináč ) centrum.cz

        Použitelný mi přijde: rám, vidlice, ?hlava, představec, řidítka, sedlovka, ?sedlo, ?brzdy, ?přesmykač, ?měnič. Kola bych si napletl nový na pláště, kliky určitě s kulatýma pilama, a chtěl bych to na devítce, konkrétně se mi zamlouvá komplet Sora 2008, kdybych měl holej rám, asi bych pořizoval komplet tuto sadu. Říkám si, že kdyby mě to náhodou chytlo, tak by ocelák zůstal jako zimák až bych pořídil něco karbonovýho (aspoň částečně)…

        0 0
    • dancing dog  

      Já bych věděl .-)

      0 0
      • romachain  

        Kdyby to bylo v rozumný vzdálenosti, možná bych uvažoval. Takhle asi jen s úctou poděkuju za snahu.

        0 0
    • romachain  

      Tak díky Vilémovi už mám rám pro sebe, už je v lakovně a dávám dohromady další komponenty. Sháním teď představec, chtěl bych tam dát klasiku, nevidím nevýhody a líbí se mi to. Nemáte někdo po přestavbě nějakej slušnej klasickej silniční představec? Pro představu dávám fotku vytaženou ze zdejší fotogalerie (snad to majiteli nevadí).

      0 0
      • gargamel  

        Hezkej, co je to za rám?

        0 0
        • romachain  

          To je někoho jinýho, vzaljsem to z „našich biků“! Je to jen pro ukázku, že nějakej takovej představec sháním…

          0 0
        • orgoj.chorchoj  

          Ten ram na mym zlutakovi je FORT. Dobre ze jsem ho neprodal. Zda se ze stoupa v cene :D

          0 0
      • Hroch obojzhivelnyj  

        na belgickym Ebay je Eshop ktery ma spoustu NOS klasickych predstavcu (3ttt, Cinelli), 40–50 + 11 Eu, v nouzi nejvyssi. Jinak bych taky neco takoveho potreboval, 100 mm.

        0 0
        • romachain  

          Já když bude nejhůř, tak mám na výběr z několika nepěknejch variant, nebo redukce a ahead. Nejraději bych ale takovou nějakou pěknou klasiku. Věřím, že se mi podaří sehnat a i levně, protože to dnes už dávno není in a každej když to měl, tak to předělával na ahead, takže se toho různě někde musí válet mraky!

          0 0
          • nsrb  

            Kdiž si mechanik,tak bys měl být přece přímo u zdroje ne?

            Toho syntejsa bych možná prodal,ale chtěl bych za něho nehorázné peníze 450kč,nebo bych ho vyměnil za něco jiného na kolo,do Brna bych ti ho po domluvě dovezl,když bys nechtěl toho syntejsa,tak bych ti za 100kč nechal,nebo vyměnil za něco jiného na kolo to stříbrné itm 120.

            0 0
            • romachain  

              u zdroje jsem, ale tohohle už se nedostává, všechno co mám k dispozici není to pravý vořechový co by se mi líbilo. Z těch co jsi sem dal se mi nejvíc líbí ten DENTI (tu značku neznám). 120 je na mě moc dlouhý, chci 100 nebo 110. Ten syntace je takovej pěknej, ale zas že by mě nějak úplně nadchnul bohužel… Jsem vybíravej, naštěstí na to moc nespěchám, tak budu doufat že se ještě objeví něco jinýho. Fakt ideální představa je nějakej stříbrnej leštěnej pěkně tvarovanej a v odpovídající délce. Novej být nemusí.

              0 0
    • VanVren  

      Koukni na tohle, prodává to kamarád, kolo je jak nový.

      http://www.cyklobazar.cz/…218/kovarik/

      0 0
      • kubad  

        parádní kousek

        0 0
      • romachain  

        Opravdu pěkný, i velikost ideální, ale už mám rám a složím si něco na něj. S cenou se vejdu do desíti tisíc. Asi kdybych neměl ten rám, tak bych zaváhal, ale takhle už je mi to líto…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.