• Enron

Před 2 hodinami odstartoval 7. ročník Silk Road. Má jít údajně o nejtěžší ročník s lahůdkami jako 30km chůze s kolem nebo 400km úsek bez možnosti doplnění zásob. Uvidíme co na tom bude pravdy. Z ČR jedou Tomášové Fabián a Hadámek a Michal Ozogán. Sledování na https://srmr2025.maprogress.com/ a jako vždy přísná konkurence.

4 0
    • yorg  

Michal Ozogán má asi nějaký problém.

0 0
      • Raf  

Trošku ocesal řídítka

0 0
        • Jezevec70  

To je smůla. :-( Po 50km závodu.

0 0
        • yorg  

Tak to je hodně drsné, zvlášť když to srovnám s tím, jak měl řídítka vyšperkované před závodem.

0 0
      • marviq  

Když se včera vracel do Oshe po té cestě M-16, tak by se po ní mohl i vracet na trať ne?

0 0
        • Enron  

Tak jsem si myslel. Hlavně že to vyřešil a jede dál.

1 0
    • ULPA  

Vedoucí závodník letí letadlem?

2 0
      • BikerM  

Taky nechapu..

0 0
        • orm  

Podle me to je chyba, protoze ho ted neukazuje tracker ani na trati, ale na nejake ceste jedouci rychlosti 79km/h.

0 0
          • yorg  

Robert Adams (163) zmizel ze startovní listiny. Není tam ani mezi těmi, co vzdali.

0 0
            • orm  

Chvilku tam byl jeste vcera vecer preskrtnuty mimo poradi

0 0
    • Enron  

Aby toho dotwatchingu nebylo málo, tak dnes v 16:00 našeho času startuje na Aljašce kámoš na závodě Alaska Divide. Gravel závod, jehož první ročník vyhrál Margl. Jede na vyladěným titanaku z Dekáče se 45mm pláštěma.

1 0
    • yorg  

Včera byl tuším i poslední.

0 0
    • Enron  

Michal Ozogán teda rozjel expresní stíhačku. Aktuálně na Hadata ztrácí už jen 21 km a je na nějakým 64. místě. Špička je teda někde jinde. Gemprle je blázen. Fabián jede krásně. Zajímalo by mě, jestli zkončí na lepším než čtvrtým místě, páč zatím je nejlepší český výsledek (ale ne čas) má Kopka z prvního ročníku :-) A kámoš na Aljašce jede taky pěkně – po 1d a 15 h má ujeto 360 mil :-)

9 0
      • Raf  

Tomáš F. prý musí, snad pokračuje jako učitel a konec prázdnin + přípravný týden se blíží. Letenku má na neděli… :D

Robin Gemperle závodil v týmu vedle Nina Shurtera, to asi dobrý nohy mít bude :)

2 0
        • andy97  

Tak to by Nino po letošní ukončení kariéry se mohl vrhnout na ultra závody :D

1 0
        • Mohy  

Jo to znám. Mě manželka v roce 2023 omylem přebookovala letenky zpět do ČR na o 2 dny dřív, tak sem musel taky přišlápnou, abych to stihl:)

2 0
    • Aduldinho  

Oba Tomášově jedou luxus! ;-)

1 0
      • yorg  

To určitě ano, mě ale více imponuje výkon Michala Ozogána. Po pádu z posledního místa na současné 61., to smekám.

9 0
        • ladys  

Jede pěkně, hlavně se nenechal zlomit. To se cení. Tomáš Fabián to taky pěkně valí. Odlet má brzy, tak musí :)

2 0
        • nomecz  

Tak Michal uz na 43 miste … mazec a Tomas jede jasne na bednu

2 0
    • Dejv0  

A víte, kde je Lukáš Klement? Viděl jsem bikecheck, ale ve startovce není.

0 0
      • Mohy  

Něco na něj lezlo tak tam radši nejel, škoda. Byla by to s Tomášem pěkná bitva:)

0 0
    • firon  

Josh Ibbett nabral nereálnou rychlost (asi přesedl do auta) a skončil. Ten chlapík má nejlepší videa, škoda! V boji o druhé a další místa odpadl jeden soupeř… :)

0 0
    • PatrikKalista  

Dneska mi v práci jeden kluk řekl, když jsem přijel ze svého výletu: My jsme věděli, že seš magor, ale že až takový…

Tak jsem se šel podívat, jak na tom jsou na Silk Road a zase mě to uklidnilo. Jsem prostě normální:-D

3 0
      • Mikikuba  

Lidi netušej co je na kole magořina:) jejich představa je omezená tím co buď někde četli nebo v horším případě co sami ujeli. Znám moc dobře.

5 0
    • firon  

Gemperle je v cíli. Druhý v pořadí je přes 200 km za ním. :)

2 0
      • Tecka  

Nevypadá moc zničeně :-)

3 0
        • firon  

výkony co dává jsou famózní, asi teď nemá důstojného soupeře…

1 0
        • Raf  

Tak Alex McCormack byl letos nechytatelný, tady ho sestřelily žaludeční problémy. A jsem zvědav, jak a jestli se vrátí Justinas.

Snad se ve velkým počtu sejdou hvězdy tohodle sportu v Turecku za rok, pojede se poprvé a to bude lákat.

0 0
          • Mohy  

Taky tam máme v plánu jet! Přidá se někdo??:)

0 0
            • Raf  

Kdyby mi někdo zaručil, že aspoň před jednou akcí nebudu tři měsíce nemocnej, tak se hlásím hned. S tím jak to teď mám, tak se trochu zdráhám platit cokoliv dopředu: (

0 0
              • Mohy  

Tvl risk je zisk…chce jet i Aleš Zavoral a snad i Lukáš Klement. Přihlašování je na začátku roku 26. A jak si psal- první ročník je ceněnej;)

0 0
                • Raf  

Pro mě asi až sezona 2027 a 2028 bude zajímavá, to bych chtěl být / měl být na rodičovský dovolený :D

Do té doby si to nesmím znechutit, už k tomu je docela blízko :)

0 0
      • BikerM  

Masakr!

0 0
    • Raf  

Tak Tomáš Fabián bohužel jede na letiště, místo do cíle :(

0 0
    • Polka  

A rázem je Michal prvním čechem…dá to na topten nebo je to už nereálné?

0 0
      • Mohy  

Má to na 10. místo 150km/ 3km do vejsky. To se bojim že za necelejch 600 km co ještě musí ujet nedokáže stáhnout.

1 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.