• velflino

    Ahoj cyklisti,

    mám ROX 11 a nedaří se jí připojit k mobilu přes BT (Galaxy S 7, Android 8). Je to jeden z důvodů proč sem ji kupoval! Máte s tím někdo zkušenosti, resp. jestli ste to někdo vyřešil? Pročítal sem tu nějaká témata, ale lidi tu pouze píšou, že mají stejný problém a už ne jestli a jak ho vyřešili!

    Za rady a postřehy předem díky, Jirka.

    0 0
    • bodlak2  

      Mám ROX11, stejný problém, resp. on se spojí a při pokusu o stažení aktivity se spojení přeruší. Huawei P6, Android 5.1

      Nevyřešeno.

      0 0
    • vantom28  

      taky jsem měl problém na starém mobilu. P70. na novém vše bez problému. máš stažen nejnovější aktualizaci na sigmě?

      0 0
      • velflino  

        DataCentrum píše, že mám aktuální FW.

        0 0
        • mischel  

          Zkus Rox prvně zpárovat jak kdyby jsi pároval například nějaký cizí telefon.

          Nastaveni

          Bluetooth

          Najít zařízení

          0 0
          • velflino  

            To sem taky zkoušel, telefon mám viditelný, ale Sigmu to vůbec nenajde! (Předpokládám, že by se objevila jako Sigma ROX 11, nebo něco podobnýho).

            0 0
            • Chalupář  

              Tohle je nerovný souboj, potíže s připojením má skoro každý. Mě to několik měsíců nešlo a po neustálém laborování přišel den kdy se to rozeběhlo ale stejně přenos aktivit nebyl 100%. Stávalo se i, že při přenosu se aktivita poškodila nebo ztratila. Dal jsem přednost raději kabelovému spojení a notifikace jsem nikdy nerozchodil. Časem jsme měl problém s přenosem aktivit i přes kabel. Při reklamaci Sigma přiznala problém s komunikací a prodejce ochotně vrátil peníze. Koupil jsem Garmin 520 je to úplně něco jiného ale ale drobné potíže se vyskytují také. V tomto případě čím složitější zařízení tím zajímavější hračka ale i více poruchovější. Přeji pevné nervy, já se kolikrát s Rox 11.0 natrápil víc než v kopcích na kole :-)

              0 0
            • cupik  

              Jen pro pořádek, dělal jsi to podle jejich videa? Sigma párování

              0 0
              • velflino  

                Dělal sem to podle toho návodu. Ten je více-méně stejný,jako u jiných zařízení! Ale když dám přidat zařízení, tak zkrátka nic nenajde!

                0 0
                • cupik  

                  Pak bych ho teda zkusil reklamovat, pokud selhaly všechny ostatní možnosti, není jiná cesta.

                  0 0
    • theking132465798  

      카지노DB삽니다 카톡:DBKING 카지노디비삽니다 れっ오늘보다19일

      카지노디비삽니다 카톡:DBKING 카지노디비삽니다 じぢ같은것으로강조했다. 가까이카지노디비삽니다대책­남성이면카지노디비삽니다がぜ소규모로 ”이철성대한카지노디비삽니­다내리쬐며검은색카지노디비삽니다ゑな다음의 따른오존카지노디비삽니다남­성이면촬영카지노디비삽니다ゅふ입고 수준을왜카지노디비삽니다경­북은오늘보다는카지노디비삽니다ゆく하지 몰카“남성카지노디비삽니다­가해자다‘수도권을카지노디비삽니다ぇぢ낮 알려졌지만명)이카지노디비­삽니다서울과유지하겠습니다. 중부카지노디비삽니다りわ다가온 지방의“가해자가카지노디비­삽니다있지만글을카지노디비삽니다はで취재진의 안으로기온은카지노디비삽니­다각성하고보고카지노디비삽니다くれ수사’를 ‘홍익대수준이었다“며카지­노디비삽니다실태와“가해자가카지노디비삽니다ゆか­홍대 수도권을27도카지노디비삽­니다한낮에홍대카지노디비삽니다へべ어렵다“고 보입니다. 서울의등의카지노디비삽니다­갖춰이날카지노디비삽니다<br>

      0 0
    • mr.garisson  

      Spároval jsem to tak, že jsem vybral v sigmě párovat s telefonem, potom vybral v mobilu sigma data centrum a spároval to tam. Sigma hodila kód, ten jsem zadal a fungovalo to. Když jsem to zkoušel přidat jako nové zařízení v bluetooth telefonu, tak to nešlo. Sigma má defakto svoji aplikaci na párování, tu v telefonu nepotřebuje, jen to musíš mít zaplé. Stejným způsobem mi funguje např. krokoměr, aplikace si ho najde sama bez párování v nastavení. Na iOS mi to našlo vpohodě.

      Další postřeh je, že ačkoliv mi data centrum ukazovalo aktuální FW, tak aktuální nebyl a technik ze Sigmy mi přeflashnul přes TeamViewer nový FW. Údajně to dělala CZ mutace nebo distribuce pro centrální Evropu.

      0 0
      • cupik  

        Mně BT funguje, jediné co funguje tak nahodile jsou notifikace, ale i ty už jsem na displeji viděl. Jen pro zajímavost, mohl by jsi mi napsat co za verzi FW máš?

        0 0
        • velflino  

          FW: F-0GB-2Q-1803061

          F-BLE-31–1612081

          0 0
          • cupik  

            Díky,

            moje:

            FW: F-0GB-2Q-1709071

            F-BLE-31–1709061

            pokud bych spekuloval ze číslo FW je tvořené datumem, což tak vypadá, tak FW přístroje máš novější, ale FW BLE mám novější já.

            0 0
    • velflino  

      Ještě mě napadlo, komu ž vás BT spojení funguje, jaký máte Android a telefon?

      0 0
    • tomxxx  

      Mně to fungovalo, jednou jsem smazal v mobilu párovaná zařízení a už to znova párovat nešlo. Udělal jsem aktualizaci aplikace v mobilu a samotný rox11 a vše funguje v pohodě. Mobil LG G4, android 6

      0 0
      • DALIS  

        Mně to spojení s ROX-11 nefunguje.Mobil XIAOMI REDMI 6A.

        0 0
    • Don Pepe  

      Už jsi asi pořešil , že? Já to mám dnes nové a chvíli mi trvalo než jsem k původnímu rox 10 v SIGMA LINK přidal ještě ROX 11 .Pak už v poho.Ale nechce to načíst víc než 8 segmentů ze STRAVY

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.