Shimano Shimano Ultegra Di2 11 rychlostní R 8050

20 nepřečtených
  • Breaky

Poprosím zkušenější o radu.Mám starší Di2 chvilku a zatím bez ničeho co není na kole tzn nabiječky a návodu Dle youtube jsem zjistil že dle led u nabijecího portu v čele oblouků lze zjistit orientační stav baterie ,v kombinaci se stlačením pravého řazení.Nevím ale co plati ,protože pokud držím tlačítko chvilku rosvítí se levá,bateriová ikonka červeně ,pokud dele ,změní se na zelenou a červeně se rosvítí pravá led čeveně.Jak to prosím je?

0 1
    • Tomcat  

asi nastal čas si přečíst manuál https://si.shimano.com/…0-05-ENG.pdf.....

0 0
    • KRoser  

Ta jedna dioda co se rozsvítí jako první tak indikuje stav baterky podle tohoto

Potom se rozsvítí obě a podle toho kolikrát bliknou máš nastavený mod řazení 1× manualní řazení, 2× semi-synchroní, 3× plně-synchroní.

1 0
      • Breaky  

Takže pokud mi svítí nejprve červeně a až následně zeleně ,tak ta zelená již souvisi s řazením a ne baterii a baterii mám na 50 procentech a méně? Díky

0 0
        • KRoser  

Tak nějak, jen to červené svící znamená 25% a méně :).

0 0
    • Hagner  

Propoj to s Garminem a nemusíš řešit světýlka ;-)

0 0
      • keymaker  

Má-li garmina a Di2 s komunikační jednotkou :-)

0 0
        • Hagner  

Já to pochopil, že má Di2 všechno na kole, jen nemá nabíječku :-)

0 0
          • keymaker  

To jsem na Tarmacu měl taky, ale komunikační jednotka tam nebyla. Tu jsem musel dokoupit sólo :-)

0 0
            • Breaky  

ano , mám verzi bez propojení s Garminem , budou mi dopojovat

1 0
              • keymaker  

tak až budeš mít komunikační jednotku EW-111 myslim, tak to pak spáruj a můžeš si nastavit v garminu obrazovku na nabití baterie. Stejně tak na řazení a převod, pokud tam naklepeš jaké máš převody. Btw dopojit bys zvládnul sám. Je to na dvě cvaknutí :-). Jo a taky si aktualizuj sw u všech jednotek, pokud není.

1 0
    • Breaky  

Super,díky moc

0 0
    • keymaker  

Ahoj, jdu pro radu. O víkendu mi mlíko ze zadního pláště zapráskalo přesmykač. Doma jsem odpojil kablík, vyčistil a od té doby mi nejde semisynchro, které jsem do té doby používal. Zkoušel jsem ho znovu nastavit v telefonu, ale nefunguje. Píšou, že odpojit baterku v sedlovce na delší dobu a že se celé vyresetuje. Máte někdo reálnou zkušenost? Díky

0 0
      • KRoser  

Nastavuje se to tlačítkem na „junktion boxu“, stačí tlačítko dvakrát po sobě rychle zmáčknout tím přepneš mod a pak se rozvítí hlavní kontrolka a podle toho kolikrát blikne máš nastavený mod takhle můžeš dvakrát klikat dokola až si nastavíš mod který chceš.

jednou – manual

dvakrát – semi-auto

třikrát – full-auto

https://www.youtube.com/…/gEaMp5xZOE8

0 0
        • keymaker  

Jo, to taky dnes vyzkouším. Jen mě to překvapilo, že tak najednou. Už jsem to měo odpojené vícekrát a stalo se to teď poprvé.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.