Má smysl už koupit gravel kolo s Di2 poměr cena, výkon, děkuji za porovnání a názor kdo již vyzkoušel
Má smysl už koupit gravel kolo s Di2 poměr cena, výkon, děkuji za porovnání a názor kdo již vyzkoušel
To si musíš vyzkoušet sám, co člověk to názor. Zarytí zastánci lanka na to nedají dopustit, kdo zkusil elektriku, tak zpravidla už nechce jinak.
Já mám osobní a zkušenosti spousty lidí kolem mě, kteří přešli na elektriku a ještě jsem se nesetkal s člověkem, který by neřekl, že to je jedna z nejlepších věcí na kolo… Všichni si to pochvalují…
Vidíš to :-) A ve vlákně o řazení se vyskytují i jedinci, kteří přešli zpět na lanko. Tisíc lidí, tisíc chutí.
Je to jen a pouze věc názoru, vyzkoušej někde sám a uvidíš. Někdo elektriku musí mít, jinej by si ji na kolo nikdy nedal.
Podle znalců je lankové řazení rychlejší než elektrické. Akorát nevíme, k čemu je to dobré a jesli se to týká i dualů na beranech.
Máme 21. století, o lanku ve vyšších třídách kol už nemá smysl ani uvažovat.
Taky to tak nějak vidím. I když je to pomalejší.
Máte někdo tuto variantu přehazovačky? Jakou značku poměr cena výkon? do 80 tis? Děkuji
Vždyť rychlost řazení se dá v aplikaci změnit ve 4krocich. Se divím že nezůstali profíci u lanek když je to tak rychlé. A o rychlost v profi cyklistice přece jde, že?
už vidím nadšeného sponzora profíka co jezdí na mechanice :D
:-)