• pastpa

    Rozhodl jsem se prodat svého starého bika (Specialized RockHopper) a mám i kupce, respektive jsme se dohodli na výměně za silničku.

    Kolo je celkem v pohodě ale zodpovědně bych ho chtěl základně odservisovat: výměna lanek, bovdenů, seřídit, pořádně vydrhnout, mám nový řetěz a nové pedály. K tomu bych měl ještě jednu vidlici Rock Shock na repasi.

    Protože do toho nechci vykrvácet, jako minule v SKI-BIKE Radotín, chci se zeptat, jestli nemáte nějaký tip na pohodový servis v Praze ?

    0 0
    • McBlacky  

      cena se bude odvíjet i od materiálu který zvolíš typ lanek/bovdenů.

      pokud budeš ale chtít kolo pořádně vyčistit a seřídit tak není nic divného, když si za o řekne servis 1000kč, k tomu připočítej ty lanka a bovdeny, v lepším případě bez ceny za práci.

      vidle na repasi je široký pojem. Nový olej, nebo i sada těsnění, nebo i gufera, nebo i futra,… 600kč za olej a čištění, pak to jde nahoru

      dá to práci a je to časově náročné. Mě osobně takový předprodejní servis zabere minimálně 4 hodiny, ale dost si s tím hraju, v servisu to sekaj jinak

      0 0
      • pastpa  

        je mi jasný, že to bude něco stát, za práci rád zaplatím, ale jde mi to, ať se nevrátím po 14 dnech a někdo mě nepošle do řiti s tím, že se cena z předpokládaných 2K navýšila na 7K a pořádně ani nevím za co.

        Jde mi o to dát kolo do pucu, tak aby se kupující mohl rovnou vyjet a neměl s tím žádné starosti alespoň 1.000 kiláků.

        Prosím o doporučení kam to šoupnout.

        0 0
    • Zlatka  

      ..pořádně vydrhnout..

      To bych chtěla ten servis vidět, kde budou nadšení s drhnutím.. :))

      0 0
    • pastpa  

      Koukám, že toho tady moc nepřibylo… Žádné tipy na slušný pražský servis???

      0 0
    • Alcaf  

      Ahoj na Cernýn Mostě Faltýnek Cyklo, mohu jen doporučit…

      0 0
    • kubad  

      zodpovědně se na to vykašli domluv se s kupujícím a něco mu slev, vyjde tě to mnohem levněji

      0 0
      • McBlacky  

        asi tak. cena kvalitního servisu je v Praze ± všude stejná. Pár punk garážových servisů by to udělalo i za polovinu, ale kromě jendoho v Modřanech žádný takový neznám, navíc jejich kvalita bývá proměnlivá a s cíděním kola tě pošlou do…

        0 0
      • Deathwing  

        taky bych to tak videl, kolo bez servisu se slevou a kupujici si udela servis podle sebe a bude mit jistotu ze servis byl, nez vzit kolo ktery by melo byt po servisu a kdyz menit tak idealne obe bez servisu a servis si udelate kazdej pro svy novy kolo

        0 0
    • Kamikaze 591  

      Vyplatí se před prodejem obout kolo do kvalitních plášťů? Mám na mysli kolo kolem 9 000 třeba obout do nových rocket ronů? Nebo na pláštích ušetřit a prodat levněji?

      0 0
      • Chaingang  

        pokud ti ty pláště neleží zbytečně doma, tak je nekupuju, nikdo ti to pak v ceně kola nezaplatí. Navíc neni jisty, že se trefíš do vkusu budoucího majitele.

        0 0
      • Deathwing  

        pokud je mas novy doma tak je pridat ke kolu jako bonus (na to kupujici zabiraj :D )

        jinak bych je nekupoval jen aby byly novy

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.