Servis Praha Černý Most a okolí

16 nepřečtených
  • MatS

    Chtěl bych poprosit o radu a zkušenosti se servisem MTB. Bydlím kousek za Prahou (Jenštejn) a dával jsem kola na servis do Cyklo VAPE ve Kbelích. Byl tam takovej šikovnej týpek, co neměl problém opravit i starou Rock Shox Toru a za slušný peníze. Jenže teď tam je partička co víc mluví a vidlice ačkoliv mají psáno, že jsou RockShox service centrum, tak posílají Žitnýmu. Po poslední zkušenosti, kdy půl roku starou Rebu chtěli posílat na komplet repasi a vytahaný řetěz byl dle nich OK, tak tam kola dát nechci. Proto hledám servis a někoho, kdo má pozitivní zkušenost s ním, nejlépe někde v okolí. Klidně i Brandýs n. Labem apod.

    Většinu věcí si už spravuji sám, ale na vidli jsem se ještě neodvážil. Ještě je v záruce, tak to nechci zvojtit. Stejně tak žena potřebuje docentrovat kolo a to raději taky nechám na servis.

    Takže prosím o tip na kvalitní servis.

    0 0
    • Bubaaak  

      Tady bych to nedal nikomu, osobní zkušenosti nemám, ale když vidím v jakým stavu měla žena kolo a v jakým ho má její bratr, tak je lepší to kolo hodit pod vlak, pak bude fungovat stejně dobře jak po zásahu zdejších mistrů, možná už se někdo z nich zlepšil za poslední dva roky…

      Konkrétně cyklo Faltýnek, Base shop, bike max a zmíněné Vape

      0 0
    • Pietrs7  

      Mohu jen doporucit cyklovrakoviste u Bulovky,ulice Vosmikovych…A nemas to tak daleko…

      0 0
    • Pietrs7  

      Mohu jen doporucit cyklovrakoviste u Bulovky,ulice Vosmikovych…A nemas to tak daleko…

      0 0
      • raw 4  

        Nevlastní to ten, co dělá zadarmo výlety na Krym?

        0 0
      • BabbaJagga  

        Asi ne zrovna špatný tip, ale taky k tomu musíš dodat, aby se chlapec připravil na trochu odlišné jednání. Byl jsem tam něco poptávat asi 3–4× a podle ohlasů nejsem sám, komu přišlo jejich jednání se zákazníkem krapet zvláštní.

        0 0
    • vanderpoel  

      Ja teda nevim, jestli zrovna vidlice si tam rozebiraji sami, ale ja davam muj 14 let stary krap kousek vedle faltynka. Jak vyjdes na cernaku z metra a jdes k faltynkovi, tak pak jdes dal tou ulici, tusim ze bryksova, a na rohu tam je takovy cyklo kramek. Otviracku sice maji dost bizarni, ale tak uvidis no.

      0 0
      • MatS  

        Díky mrknu na to.

        Jinak se nebráním dovézt kolo i někam dál, když to bude stát za to.Vozil jsem kola do servisu do Lomnice nad Popelkou k Žitníkovi a vždy maximální spokojenost a ceny velmi příjemné. http://www.cykloski.cz

        Asi až pojedu na chalupu, tak jim to tam hodím.

        0 0
        • Bubaaak  

          Moje kolo Žižkov vypadají šikovné, Rideko anděl taky věděl na co šahá

          0 0
      • scota  

        Base shop?

        0 0
    • MartinRHC  

      Ahoj, chtěl bych se zeptat, jaký máte názor na kvalitu odvedené práce v servise Cyklo Vape. U nového kola jsem si nechal dávat jiný tip brzd. Po nějaké době jsem potřeboval trochu hnout se třmenem a zjistil jsem, že to nejde, protože se opíral o karbonový rám. V prodejně to vyřešily tak, že jsem dostal jiný tip brzd, který se do rámu vešel. Při druhé vyjížďce po výměně brzd začali škrtat destičky o kotouče, oba třmeny povolený, zadní brzda jako houba. A nedávno jsem si nechal dávat nový drát a centrovat kolo. Dopadlo to tak, že tam bylo vyříznuto kus pásky v ráfku a kolo hází. Jinak odpověď ze servisu je taková, že mají na kvalitu dobré ohlasy a že práci dělají zodpovědně. Díky za názory, Martin.

      0 0
      • MatS  

        Tak ja chodival do Cyklo Vape do Kbel, jeste nez se prestehovali. To jsem nemel to spravne nacini na nove kola, tak jsem jim to tam sveril. Delaval tam mlady sikovny mechanik, ktery si poradil i s opravou nefunkcniho lockoutu. Potom tam byli najednou dva jini, plno kecu a prace marna. Nechteli udelat servis spodnich nohou u rok stare RS Reba a nutili komplet repas. Nepodlehl jsem. U vytahaneho retezu jim prisel stale ok, odnesla to SLX kazeta. Trmen u brzd nechali uplne povolenej, kdybych si toho nevsim, tak se asi rozsviham. Takze never more!

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.